Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το πρόγραμμα AutoSafe Gold της Euroins προστατεύει το αυτοκίνητό σου
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πρόγραμμα AutoSafe Gold της Euroins προστατεύει το αυτοκίνητό σου

1/5/2024

Το πακέτο Gold της Euroins σε προστατεύει από κλοπή, φυσικά φαινόμενα και φωτιά
Καλύπτεσαι και από ολική και από μερική κλοπή, ακόμα κι αν σου κλέψουν ηχοσύστημα και GPS
Αποζημιώνεσαι για ζημιές από κάθε φυσικό φαινόμενο, όπως χιόνι, καταιγίδα και πλημμύρα
Με μικρό κόστος μπορείς να προσθέσεις πλήρη οδική βοήθεια, νομική και ποινική προστασία, κάλυψη από θραύση κρυστάλλων

Το πακέτο Gold της Euroins σε προστατεύει από κλοπή, φυσικά φαινόμενα και φωτιά

Με το πρόγραμμα Autosafe Gold, η Euroins προστατεύει το αυτοκίνητο του πελάτη από απρόβλεπτες και δυσάρεστες καταστάσεις, αλλά και από κινδύνους που μπορεί να του στοιχίσουν πολύ ακριβά. Το πακέτο Autosafe Gold είναι το 2ο πιο πλούσιο που προσφέρει η εταιρεία, μετά το Platinum. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει κάλυψη από μερική και ολική κλοπή, κάλυψη από κλοπή εγγράφων, αλλά και παροχή νομικών συμβουλών. Σε περίπτωση ζημιάς, παρέχεται στον πελάτη όχημα αντικατάστασης ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα τις καθημερινές του υποχρεώσεις. Επίσης, το πακέτο περιλαμβάνει κάλυψη πυρός, ακόμη κι αν η φωτιά προκληθεί από τρομοκρατική ενέργεια ή αν μεταδοθεί στο αυτοκίνητο από άλλη πηγή. Τέλος, ξεχωρίζει η κάλυψη από προσωπικό ατύχημα του πελάτη, στην περίπτωση δηλαδή που αυτός δεν εμπλέκεται σε ατύχημα με άλλο οδηγό.




 

Καλύπτεσαι και από ολική και από μερική κλοπή, ακόμα κι αν σου κλέψουν ηχοσύστημα ή GPS

Η κάλυψη από μερική και ολική κλοπή κάνει το πακέτο καλύψεων Autosafe Gold να ξεχωρίζει. Στην περίπτωση της μερικής κλοπής υπάρχουν αρκετές εταιρείες που δεν εξηγούν με σαφήνεια τι ακριβώς περιλαμβάνει η συγκεκριμένη κάλυψη. Η Euroins δηλώνει ξεκάθαρα ότι σε αποζημιώνει ακόμη στην περίπτωση που σου κλέψουν το ηχοσύστημα (εξαιρείται η περίπτωση που ο εξοπλισμός είναι αφαιρούμενος) ή το σύστημα πλοήγησης GPS. Τέλος, αποζημιώνεσαι ακόμη και για τις ζημιές που θα προκληθούν στο αμάξωμα κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης εξαρτημάτων από τον κλέφτη, αλλά και κατά την προσπάθειά του να τα αφαιρέσει.

Αποζημιώνεσαι για ζημιές από κάθε φυσικό φαινόμενο, όπως χιόνι, καταιγίδα και πλημμύρα

Η κλιματική κρίση είναι πραγματικότητα ακόμη και στη χώρα μας, και πλέον επηρεάζει σε μόνιμη βάση τις ζωές μας, λόγω των εντονότερων καιρικών φαινομένων. Για αυτόν τον λόγο, γίνεται ακόμη πιο αναγκαία η ασφαλιστική κάλυψη από ζημιές στο αυτοκίνητο που οφείλονται σε έντονα καιρικά φαινόμενα. Η Euroins μπορεί να μην προστατεύει το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη από τα ίδια τα καιρικά φαινόμενα, ωστόσο με το πρόγραμμα Autosafe Gold φροντίζει για την έγκαιρη αποζημίωσή του από τις συνέπειές τους.



Πιο συγκεκριμένα, ο πελάτης αποζημιώνεται για ζημιές που θα προκληθούν από πλημμύρα, θύελλα, ανεμοστρόβιλο, κυκλώνα, καταιγίδα, χιόνι, χαλάζι, έκρηξη ηφαιστείου, ακόμα και από καθίζηση, κατολίσθηση και παλιρροϊκά κύματα που ενδεχομένως προκληθούν από σεισμό. Και παρόλο που για την κάλυψη καιρικών φαινομένων ισχύει συμμετοχή 300 ευρώ από τον πελάτη, αν αυτός επιλέξει συμβεβλημένο με την εταιρεία συνεργείο για την αποκατάσταση της ζημιάς, τότε η συμμετοχή του μηδενίζεται.

Με μικρό κόστος μπορείς να προσθέσεις πλήρη οδική βοήθεια, νομική και ποινική προστασία, κάλυψη από θραύση κρυστάλλων

Με την επιβάρυνση ενός μικρού επιπλέον κόστους, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να προσθέσει στο ασφαλιστικό του πακέτο νομική προστασία και ποινική νομική προστασία (όπως για παράδειγμα στην περίπτωση που ο άλλος οδηγός δεν αναγνωρίζει την υπαιτιότητά του στην πρόκληση ατυχήματος). Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης της κάλυψης για θραύση κρυστάλλων, αλλά και πλήρους οδικής βοήθειας, ώστε ο πελάτης να γλιτώσει από κάθε περιττή αναστάτωση όντας καλυμμένος σχεδόν από οτιδήποτε απειλεί το όχημά του.


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε