Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τι να προσέξω για τη θραύση κρυστάλλων

20/3/2017

Για να κάνει κανείς την καλύτερη δυνατή επιλογή και να είναι καλυμμένος σε πολύ μεγάλο βαθμό, θα πρέπει να προσέξει τρεις βασικές προϋποθέσεις που θα τον διευκολύνουν σε περίπτωση που βρεθεί στην ανάγκη της συγκεκριμένης υπηρεσίας

Συγκεκριμένα το πρώτο πράγμα είναι να γνωρίζουμε πως μέσα στην κάλυψη των κρυστάλλων δεν συμπεριλαμβάνονται τα φανάρια του αυτοκινήτου αλλά και η ηλιοροφή (εάν διαθέτει το αμάξι), εκτός και αν υπάρχει ειδική συμφωνία στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, μεταξύ του κατόχου και της εταιρείας.

Επιπλέον δεν καλύπτεται η θραύση που οφείλεται σε τροχαίο ατύχημα, εάν ο οδηγός τους ασφαλισμένου αυτοκινήτου είναι αυτός που ευθύνεται για το ατύχημα.

Το τρίτο αλλά εξίσου σημαντικό στοιχείο που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει αλλαγή ενός κρυστάλλου πρέπει να απευθυνθούμε σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα, και αν δεν γνωρίζουμε ποια είναι αυτά, θα πρέπει να ρωτήσουμε την ασφαλιστική εταιρεία ή να δούμε εάν αναφέρονται στο συμβόλαιο που έχουμε στα χέρια μας. 

Τέλος θα πρέπει να κοιτάξουμε προσεκτικά εάν τα συμβεβλημένα συνεργεία είναι κόντα στον τόπο κατοικίας μας, ή εάν προσφέρεται η επι τόπου επισκευή του κρύσταλλου στο χώρο σας.


Πριν επιλέξω την ασφάλιση για θραύση κρυστάλλων

Τι πρέπει να ξέρω
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις