Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Γνωρίστε την Ελλάδα μέσα από υπαίθριες δραστηριότητες

Διαβάστηκε από 19146 αναγνώστες - 14/6/2021

Surfing, κατάδυση, πεζοπορία, η Ελλάδα αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων. Ώρα να γεμίσετε το ντεπόζιτο, να ανακαλύψετε μαγικές τοποθεσίες της χώρας μας και κυρίως να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Start Something Great Today, όπως τονίζει χαρακτηριστικά η Goodyear!

Μπορεί για ένα μεγάλο διάστημα να μείναμε αποστασιοποιημένοι, αλλά πλέον είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας και να απολαύσουμε με ασφάλεια τις αγαπημένες μας δραστηριότητες. Δεδομένου ότι το καλοκαίρι έφτασε, δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από το να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα και να απολαύσουμε τις ομορφιές της. Η χώρα μας ενδείκνυται για υπαίθριες δραστηριότητες, μιας και διαθέτει αναρίθμητες μαγικές τοποθεσίες, τόσο για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, όσο και για αυτούς που αναζητούν την ηρεμία του βουνού. Ας γνωρίσουμε μερικές δραστηριότητες και τοποθεσίες που θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για να μπούμε στο αυτοκίνητο και να ταξιδέψουμε σε κάθε όμορφη γωνία της Ελλάδας.

Surf και scuba diving στα ελληνικά νερά
Η θερμοκρασία ανεβαίνει για τα καλά και οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης καθιστούν το αυτοκίνητο ως την καλύτερη επιλογή για τις εξορμήσεις στη φύση. Άλλωστε, στη χώρα μας μπορούν να πραγματοποιηθούν αρκετές δραστηριότητες που θα μας κρατήσουν ασφαλείς, μιας και γίνονται σε πιο μακρινές και απομονωμένες περιοχές. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και ασφαλείς «outdoor» δραστηριότητες είναι το Surfing και η Ελλάδα είναι ιδανική για λάτρεις του σπορ που «γράφουν» χιλιόμετρα σε όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη της χώρας μας «κυνηγώντας» τις παραλίες με τους ισχυρούς ανέμους.



Οι ιδανικές τοποθεσίες για αυτές τις δραστηριότητες είναι αμέτρητες, όπως για παράδειγμα τα κυκλαδίτικα νησιά, αλλά και μέρη που μπορείς να επισκεφθείς χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το αυτοκίνητο, όπως η Λευκάδα και η Εύβοια. Όπως είναι λογικό, οι περιοχές που ενδείκνυνται για τέτοιου είδους δραστηριότητες είναι συνήθως απομακρυσμένες και απαιτούν περισσότερα χιλιόμετρα οδήγησης. Κάπου εδώ έρχονται τα θερινά ελαστικά Goodyear EfficientGrip Performance 2 με τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε μακρινούς προορισμούς, αφού φέρουν τεχνολογία που προσφέρει έως και +50% περισσότερα χιλιόμετρα συγκριτικά με τον προκάτοχό τους. Έτσι, η επιτυχημένη εταιρεία ελαστικών κάνει πράξη το μότο «Η Goodyear σε πάει πιο μακριά», μέσω της τεχνολογίας Mileage Plus Technology την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.



Παρομοίως, η Ελλάδα αποτελεί πόλο έλξης και για τους πιο «extreme» τύπους που λατρεύουν την εξερεύνηση των βυθών. Δεν είναι λίγα τα δημοφιλή σημεία για scuba diving στη χώρα μας, αφού υπάρχουν αρκετά ναυάγια σε μοναδικούς προορισμούς, όπως η Μύκονος και η Πάρος. Ιδανικά σημεία για τέτοιου είδους δραστηριότητες είναι και οι διάσημες σπηλιές της Ελλάδας, όπως για παράδειγμα η Μελισσάνη της Κεφαλονιάς, αλλά και η λίμνη του Κεριού στη Ζάκυνθο. Μάλιστα, στη δεύτερη περίπτωση ίσως υπάρξει και απρόσμενη συνάντηση με κάποια χελώνες Caretta caretta.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις