Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ζάντες για αισθητική και οδηγική αναβάθμιση

9/3/2021

Η εταιρεία Μ.& Κ. ΜΕΜΜΟΣ διαθέτει ζάντες των μεγαλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως οι οποίες θα να αναβαθμίσουν την αισθητική του αυτοκινήτου σας και θα μεταμορφώσουν προς το καλύτερο την οδική του συμπεριφορά.

Αν και το κίνητρο των περισσοτέρων όταν τοποθετούν ζάντες αλουμινίου, είναι να κάνουν το αμάξι τους πιο όμορφο, πίσω από αυτή την κίνηση κρύβονται πολλά σημαντικότερα οφέλη. Πέραν της αισθητικής βελτίωσης, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της αντικατάστασης των μεταλλικών ζαντών του αυτοκινήτου με (συνήθως) αλουμινένιες είναι το βάρος, ή για την ακρίβεια η μείωση αυτού. Οι ζάντες και τα ελαστικά έχουν τη μερίδα του λέοντος στο μη αναρτώμενο βάρος του αυτοκινήτου, και κάθε γραμμάριο που αφαιρούμε από εκεί συμβάλει ιδιαίτερα θετικά στην οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου μας.
 
Συγκεκριμένα:
  • Όσο πιο ελαφριά η ζάντα, τόσο πιο ελαφρύς κι ο τροχός και άρα, απαιτείται λιγότερη «δύναμη» από τον κινητήρα για να κινηθεί ή να ακινητοποιηθεί, γεγονός που βελτιώνει την επιτάχυνση
  • Όσο πιο  ελαφριά η ζάντα, τόσο ευκολότερο το φρενάρισμα, άρα και μεγαλύτερη η ασφάλεια.
 
Η εταιρεία Μ.& Κ. ΜΕΜΜΟΣ  προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από διαφορετικά είδη ζαντών των μεγαλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως όπως BORBET, KESKIN, JAPAN RACING, TEAM DYNAMICS με λύσεις που να ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις και τα πορτοφόλια.
 
Η τεχνογνωσία που συγκεντρώνουν 2 γενιές  της οικογένειας Θ. Μέμμου στα ελαστικά, η  εμπειρία του προσωπικού, τα σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την τεράστια γκάμα της εταιρείας στις ζάντες είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για έναν σκοπό. Το τέλειο αποτέλεσμα που θα ξανακάνει το αυτοκίνητο σας μάχιμο και την οδήγηση πραγματική απόλαυση..
 
Δείτε περισσότερα για την εταιρία Μ.& Κ. ΜΕΜΜΟΣ στο www.kmemmos.gr

Στοιχεία επικοινωνίας

1o Κατάστημα
Διεύθυνση: Αγίου Κωνσταντίνου 23, Μαρούσι
Τηλέφωνο: 210 8069440

2ο Κατάστημα
Διεύθυνση: Λεωφ. Σχηματαρίου, Δήλεσι Βοιωτίας
Τηλέφωνο: 22620 35551
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις