Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Υιοί Τσιβάνου-Πετρίδη για τα καλύτερα ελαστικά και ζάντες

13/9/2017

Για ελαστικά – ζάντες και τα καλύτερα αμορτισέρ, εμπιστευτείτε την επιχείρηση Υιοί Τσιβάνου- Πετρίδη Ο.Ε. και βγείτε κερδισμένοι.

Με πολλά συναπτά έτη παρουσίας στο χώρο και ένα ζηλευτό πελατολόγιο η επιχείρηση Υιοί Τσιβάνου-Πετρίδη Ο.Ε. σας καλεί να την εμπιστευτείτε και να βγείτε κερδισμένοι.

Αρτια εξειδίκευση, γνώση και συνεχής ενημέρωση  στο χώρο των ελαστικών, των ζαντών αλλά και των αμορτισέρ είναι το τρίπτυχο που οδηγεί την εταιρία στην επιτυχία τόσα χρόνια.

Με έδρα τη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, η εταιρία προσφέρει μεγάλη ποικιλία από ελαστικά – ζάντες, προερχόμενα από τους μεγαλύτερους προμηθευτές διεθνώς.Ως μέλος του ομίλου Driver Center, έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα από σχετικά προϊόντα, που φέρουν όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις και πιστοποιήσεις, προσφέροντάς σας παράλληλα υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου και προδιαγραφών.

Στη κατηγορία των ελαστικών θα βρείτε προϊόντα των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπως Pirelli, Michelin, Bridgestone, Bf Goodrich, Goοdyear κ.α, ενώ όσον αφορά τα αμορτισέρ Monroe, Bilstein, Kayaba, Sachs, Delphi κ.α.

Οτιδήποτε ψάχνετε σε ελαστικά – ζάντες κι όχι μόνο θα το βρείτε Στην επιχείρηση Υιοί Τσιβάνου Πετρίδη Ο.Ε.

Στο κεντρικό κατάστημα που εδρεύει στην Καλαμαριά – Θεσσαλονίκη, θα βρείτε μεταξύ άλλων αμορτισέρ, αλλά και διάφορα αξεσουάρ, όπως φώτα Xenon ενώ παράλληλα παρέχετε υπηρεσία βουλκανιζατέρ και ζυγοστάθμισης με computer.
Να σημειώσουμε πως εκτός από το κατάστημα στην Καλαμαριά – Θεσσαλονίκη (Καπετάν Γκόνη 44), η επιχείρηση διατηρεί κατάστημα και στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (κόμβος νοσοκομείου ¶γιος Παύλος επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως 151), ενώ εξυπηρετεί όλη τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.
Έμπειρο προσωπικό, έτοιμο να δώσει απάντηση σε κάθε σας πρόβλημα ή ακόμα και εξατομικευμένες λύσεις πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επικοινωνήστε τώρα και μάθετε για τις μοναδικές προσφορές. Τι περιμένετε;
 

Επικοινωνία:
Επωνυμία: Ελαστικά & Ζάντες ΤΣΙΒΑΝΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ ΥΙΟΙ
Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 155 55 134 Καλαμαριά 
Τηλ: 2310 444.330
Site: http://www.petridistyres.gr/
E-mail: [email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις