Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Επίσημος αντιπρόσωπος συστημάτων υγραεριοκίνησης Vialle - QGAS

Επίσημος αντιπρόσωπος συστημάτων υγραεριοκίνησης Vialle - QGAS

31/5/2022

H QGAS ΕΠΕ αποτελεί τον επίσημο διανομέα και εξουσιοδοτημένο συνεργείο υποστήριξης της Ολλανδικής εταιρίας Vialle και υπόσχεται εγκατάσταση συστήματος υγραερίου χωρίς άγχος και προβλήματα.

Τα συστήματα υγραεριοκίνησης Vialle, είναι αρκετά πολύπλοκα στη λειτουργία τους. Γι αυτό, καλό είναι η τοποθέτηση και η συντήρηση τους να γίνετε μόνο από εξουσιοδοτημένα σημεία ώστε να μην υπάρχουν θέματα για τους καταναλωτές.

Λόγω του φαινομένου συνεχών αστοχιών με αλλαγές των δεξαμενών με τα συστήματα υγρού ψεκασμού της ολλανδικής εταιρίας Vialle, η QGAS ενημερώνει τα εξής:

Η αλλαγή τους απαιτεί να αλλάζουν τα μπαφερ και τα φίλτρα της αντλίας υγραερίου. Χρειάζεται να τσεκάρετε η ένδειξη του φλοτερ, διότι απ’ αυτό γυρνάει σε βενζίνη ή αφήνει λίτρα καυσίμου μέσα. Έχει τα όρια από το εργοστάσιο. Επίσης χρειάζεται 20 λίτρα καυσίμου τουλάχιστον για να μπορεί να γίνει η δοκιμή και να μην μένει ξερή η αντλία.

Ως επίσημος αντιπρόσωπος και το μοναδικό κέντρο τεχνικής υποστήριξης στην Ελλάδα της εταιρείας Vialle, η QGAS ενημερώνει ότι καθημερινά έχουν πολύ μεγάλες ζημιές σε συστήματα που λειτουργούσαν άψογα για μια δεκαετία. Γι αυτό μεγάλη προσοχή!!
 
Η εταιρεία QGAS είναι από το περασμένο Νοέμβριο επίσημος διανομέας στη χώρα μας του ολλανδικού εργοστασίου Vialle, του πιο εξελιγμένου συστήματος υγρού ψεκασμού με ιδια τεχνολογια με τον ψεκασμο βενζινης. 
https://www.vialle.nl/en/dealers/find-a-dealer?cn=12
 
Τα πλεονεκτήματα του υγρού ψεκασμού της ολλανδικής Vialle  είναι τεράστια σε σχέση με τα συστήματα αέριου ψεκασμού με πνεύμονα (υποβιβαστή πίεσης). Δεν χρησιμοποιούν νερά από το κύκλωμα ψύξης ή το  καλοριφέρ του αυτοκίνητου, έχουν αντλία στην δεξαμενή και έχουν φιλοσοφία βενζίνης όπου το υγραέριο είναι σε υγρή μορφή μέχρι την ανάφλεξη του στον κύλινδρο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη απόδοση και ελάχιστες φθορές ειδικά σε κινητήρες με μηχανικές βαλβίδες. Η υπαρξη αντλιας στη δεξαμενη δίνει μόνιμα σταθερή πίεση στο καύσιμο ανεξαρτήτως ποιότητας καυσίμου και καιρικών συνθηκών ( δεν επηρεάζεται ). 

Μην το ψάχνετε άλλο! Εάν θέλετε να είστε ήσυχοι η QGAS είναι μονόδρομος.

Επικοινωνία
Επωνυμία: QGAS ΕΠΕ
Διεύθυνση: Ορφέως 45 & Λ. Αμφιθέας, Παλαιό Φάληρο
Τηλ: 30 210 9420594
Ε-mal: [email protected]
Site: https://www.qgas.gr/
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις