Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αξιοπιστία και υπευθυνότητα για κατόχους Opel

14/6/2021

Η υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα SOFRONAS-MAKROSTERGIOS Service εξυπηρετεί με σεβασμό και υπευθυνότητα τους κατόχους αυτοκινήτων Opel, με μοναδικό στόχο να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένα σε επίπεδο ασφάλειας και φυσικά τιμών.

Η εταιρεία SOFRONAS-MAKROSTERGIOS Service Ε.Π.Ε βρίσκεται στην πόλη της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, επί της οδού Αμφιθέας 76 & Ανδρομάχης και από τον Ιανουάριο του 2013 παρέχει υπηρεσίες συνεργείου, φανοποιείου, πώλησης ανταλλακτικών-αξεσουάρ, ελαστικών και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
 
Πρόκειται για κάθετη μονάδα που εξειδικεύεται στα αυτοκίνητα μάρκας Opel και η οποία προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες της υπεύθυνα οικονομικά και εγγυημένα.
 
Στην SOFRONAS-MAKROSTERGIOS Opel Service, το πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα συνεργείο και το άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό θα δώσουν στο αυτοκίνητό σας την φροντίδα που χρειάζεται. Εκεί θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά & αξεσουάρ Opel, αλλά και After market ισάξιας ποιότητας τα οποία αποτελούν οικονομικότερη λύση για εσάς, όλα κατάλληλα πιστοποιημένα για το αυτοκίνητο σας και πάντα με τη σύμφωνη γνώμη σας.
 
Επίσης στην SOFRONAS-MAKROSTERGIOS Opel Service θα βρείτε μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων προς πώληση σε άριστη κατάσταση. Μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο αυτοκίνητο ανάλογα με τις ανάγκες σας και με εγγύηση ενός έτους!
 
H εταιρεία SOFRONAS-MAKROSTERGIOS Opel Service με πολυετή εμπειρία στο χώρο του σέρβις-ανταλλακτικών και των πωλήσεων αυτοκινήτων, το κύρος της την τεχνική υποδομή της και τιs άρτιεs εγκαταστάσεις της μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε ανάγκη σας, υπεύθυνα, οικονομικά και εγγυημένα. Επίσης, σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες μπορεί να αναλάβει τη διεκπεραίωση όλης της διαδικασίας για την επισκευή-αποζημίωση της ζημιάς του αυτοκινήτου σας.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λεωφ. Αμφιθέας 76 & Ανδρομάχης Παλαιό Φάληρο ΤΚ 175 64
Τηλ: 210 9835 112
Fax: 210 9835 744
e-mail: [email protected]
Website: https://www.sofronas-service.gr
FB page: SOFRONAS-MAKROSTERGIOS
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις