Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αξιόπιστο συνεργείο στο Νέο Κόσμο

23/7/2021

Κάνοντας σωστό service στο αυτοκίνητό σας, του διπλασιάζετε τη ζωή. Αρκεί να απευθυνθείτε στους ειδικούς για να δείτε τη διαφορά στη "διάθεση" του αυτοκινήτου αλλά και στην τσέπη σας!

Η επιχείρηση ΚΟΥΡΛΗΣ Service είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης με πολυετή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου και ειδίκευση σε θέματα συντήρησης και επισκευής.

Kοινοποίησε το »


Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, η ΚΟΥΡΛΗΣ Service φροντίζει πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Κάθε αυτοκίνητο είναι διαφορετικό και έτσι αντιμετωπίζετε από την ΚΟΥΡΛΗΣ Service. Είτε διαθέτετε αυτοκίνητο βενζίνης, είτε diesel, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό έχει τη λύση σε οποιοδήποτε ζήτημα.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι:
  • Service
  • Ηλεκτρολογείο
  • Συντήρηση κλιματισμού και πλήρωση φρέον
  • Συστήματα φρένων
  • Συντήρηση εμπρόσθιου συστήματος
Πραγματοποιείστε ένα μικρό ή πλήρες service, ενημερωθείτε για την κατάσταση του αυτοκινήτου σας και οδηγείστε το καλύτερο δυνατό σύνολο χωρίς να βρεθείτε προ εκπλήξεων. Εξασφαλίστε τη σωστή λειτουργία του συστήματος κλιματισμού για πιο άνετη και ασφαλή παραμονή στο αυτοκίνητο.

Η εταιρεία ΚΟΥΡΛΗΣ Service βρίσκεται δίπλα σας ώστε να βρείτε λύσεις σε κάθε ανησυχία σου. Τα πολλά χρόνια παρουσίας στον χώρο και οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για την ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουν.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Κορομηλά 14-16, Νέος Κόσμος, ΤΚ 117 45
Τηλ: 210 9220211
Κιν.: 6986923632  -  6947 015206
email: [email protected]

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις