Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εξελιγμένες υπηρεσίες συντήρησης

10/10/2020

Η Lourakis Service έχει τη λύση για κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας. Χώρος πλήρως εξοπλισμένος και εμπειρία ετών, είναι ο συνδυασμός για ένα άψογο αυτοκίνητο.

Η επιχείρηση Lourakis Service δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής αυτοκινήτων, εμπορίου ανταλλακτικών και τοποθέτησης αυτών με μεγάλη επιτυχία. Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, φροντίζουν πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας, εξοπλίζονται με μηχανήματα που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού, το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα αυτοκίνητα εδώ και δεκαετίες, δεν καθησυχάζεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να είναι πάντα εξειδικευμένο με τα νέα μοντέλα, διεκπεραιώνοντας κάθε εργασία που του ανατίθεται, άμεσα και αποτελεσματικά.

Όσον αφορά τα ανταλλακτικά, η μεγάλη γκάμα και ο έλεγχος του πριν την παράδοση, εξασφαλίζει ένα σίγουρο και ασφαλές αποτέλεσμα. Όλα γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο της εγγυάται την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας.

Επισκεφθείτε τώρα τις εγκαταστάσεις Lourakis Service και χαρίστε στο αυτοκίνητο σας την συντήρηση που του αξίζει.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Θάλειας 10 & Λεωφ. Βουλιαγμένης 262 Αγ. Δημήτριος ΤΚ 17343
Τηλέφωνο: 210 9732734 
Κινητό: 6931015325
email: [email protected]
Facebook: Lourakis Service
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις