Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Έλεγξε τη Mercedes ή το Smart σου πριν τις διακοπές, εντελώς δωρεάν!

30/6/2020

Η επιχείρηση «Β. Μπαμπασανίδης & ΣΙΑ Ε.Ε.» σας βοηθάει με τον καλύτερο τρόπο να περάσετε τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές. Πραγματοποιείστε δωρεάν τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο σας ή κάντε συντήρηση στο a/c στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Η επιχείρηση  «Β. Μπαμπασανίδης & ΣΙΑ Ε.Ε.» είναι δίπλα σας χειμώνα – καλοκαίρι και το αποδεικνύει έμπρακτα, με δωρεάν έλεγχο αυτοκινήτου αλλά και μοναδικές προσφορές. Εφόσον αγοράσατε ένα premium αυτοκίνητο και θέλετε να το χαίρεστε για όσο περισσότερο γίνεται, μην το αφήσετε να μαραζώσει και να χάσει την αξία αλλά και την αίγλη του.

Η τεράστια εμπειρία του προσωπικού (υπεύθυνος όλων ο Βασίλειος Μπαμπασανίδης με 25ετή πείρα στην μάρκα), από την άλλη, η χρήση των καλύτερων μηχανημάτων της αγοράς και τέλος οι μοναδικά καλές τιμές και οι συνεχείς προσφορές, αποτελούν τους 3 λόγους που η εταιρία είναι η καλύτερη στο χώρο.



Ότι και να χρειαστεί το αυτοκίνητο σας, από την μικρότερη εργασία μέχρι την μεγαλύτερη, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Αφενός τα έμπειρα χέρια του προσωπικού και η τρομερή εμπειρία του κου.Μπαμπασανίδη και από την άλλη τα κορυφαία γνήσια ανταλλακτικά με ένα έτος εγγύηση, μπορούν και θα σας δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 
Η λίστα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες είναι πλήρης και καλύπτει κάθε πιθανό τομέα όπως: Αξιοποιήστε τις μόνιμες προσφορές και εκπτώσεις 10% στις αγορές ανταλλακτικών και 15% στις εργασίες service ενώ με ένα κλικ εδώ δείτε όλες τις προσφορές και επιλέξτε αυτήν που σας είναι πιο χρήσιμη.
 
Πραγματοποιείστε εντελώς δωρεάν έναν τεχνικό έλεγχο για να γνωρίζετε την ακριβή κατάσταση του οχήματος σας και να προλάβετε ζημιές που θα σας κόστιζαν πολλές χιλιάδες ευρώ!Τέλος, για όλους εσάς που οι Mercedes και τα Smart δεν είναι απλά το όχημά σας αλλά τρόπος ζωής δείτε και εξοπλιστείτε και με αξεσουάρ που θα κάνουν ακόμα πιο premium τις στιγμές σας.

 
Επικοινωνία:
Επωνυμία: «Β. Μπαμπασανίδης & ΣΙΑ Ε.Ε.»
Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 26 Αργυρούπολη 16452
Τηλ. 210 99.21.076
fax. 210 99.01.241
e-mail. [email protected]
Site: http://mercedes-smartservice.gr/# 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις