Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Γενικό συνεργείο με εξειδίκευση στα Renault στη Νέα Ιωνία

27/1/2021

Η εταιρεία Θεοδωρίδης είναι ένα από τα πιο άρτια και εξοπλισμένα συνεργεία αυτοκινήτων της Aθήνας με ειδίκευση στα μοντέλα Renault και προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες service στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Το συνεργείο Θεοδωρίδης εδρεύει στην οδό Αλέκου Παναγούλη 9 στη Νέα Ιωνία.  Ξεκίνησε την πορεία του τον Σεπτέμβριο του 2005 εδραιώνοντας μια σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας με τους πελάτες του. Παρέχει εγγυημένο τεχνικό έλεγχο, συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας, ενώ όλες οι εργασίες καλύπτονται από εγγύηση ενός έτους.

Παράλληλα, διαθέτει καινούργια και μεταχειρισμένα γνήσια ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα Renault και σας παρέχει την πιο συμφέρουσα λύση για εσάς και το αυτοκίνητο σας.
 
Το συνεργείο Θεοδωρίδης μπορεί να κάνει αξιόπιστη διάγνωση για όλα τα προβλήματα του Renault σας. Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι:
  • Service
  • Ανταλλακτικά
  • Απολύμανση καμπίνας με όζον
  • Καθαρισμός A/C - Clima
Ενημερωθείτε για τις προσφορές του συνεργείου Θεοδωρίδης στα αυτοκίνητα Renault, απολαμβάνοντας υπεύθυνο και αξιόπιστο service. Αντικατάσταση σετ ιμάντα χρονισμού, αντικατάσταση φρένων, αλλαγή συμπλέκτη. Οι προσφορές αφορούν όλα τα μοντέλα Renault και όχι μόνο. Κλείστε άμεσα ραντεβού στο 210-5562070 για να επωφεληθείτε των προσφορών.
 
Στοιχεία επικοινωνία;
Διεύθυνση: Αλέκου Παναγούλη 9, Νέα Ιωνία
Τηλ.: 210 5562070
Κινητό: 6944558283
E-mail: [email protected]
Web: www.e-theodoridis.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις