Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Η Mercedes προσφέρει δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο

Διαβάστηκε από 14744 αναγνώστες - 12/7/2021

Καθώς οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν για τους περισσότερους από εμάς, ο έλεγχος του αυτοκινήτου πριν την αναχώρηση είναι μια πολύ σοφή κίνηση, που δυνητικά θα μας γλιτώσει από ανεπιθύμητες ταλαιπωρίες – και η Mercedes-Benz τον προσφέρει χωρίς κόστος.

Κάλλιον το προλαμβάνειν, παρά το επισκευάζειν. Παραφράζοντας το γνωστό ρητό του Ιπποκράτη ώστε να το φέρουμε πιο κοντά στο χώρο της αυτοκίνησης, υπογραμμίζουμε μια μεγάλη αλήθεια που αφορά όσους σκοπεύουν να φύγουν για διακοπές και να πάρουν μαζί τους την αγαπημένη τους Mercedes: οι βλάβες που μας συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των διακοπών, «πονάνε» λίγο περισσότερο τόσο ψυχολογικά, όσο και οικονομικά. Ψυχολογικά προφανώς επειδή ταράσσουν την ανέμελη διάθεση που συνήθως έχουμε όταν απέχουμε από την καθημερινή ρουτίνα και προσπαθούμε να αποβάλλουμε το άγχος της υπόλοιπης χρονιάς. Οικονομικά επειδή όταν θα συμβεί η απευκταία βλάβη, λογικά θα βρισκόμαστε μακριά από τα συνεργεία που εμπιστευόμαστε, θα «καιγόμαστε» για την επισκευή της και αυτό ίσως κοστίσει κάτι παραπάνω.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Ολοκληρωμένος έλεγχος από τη Mercedes, χωρίς καμία χρέωση
Είναι πιθανόν τους αρκετούς μήνες καραντίνας που προηγήθηκαν να μην χρησιμοποιούσατε συχνά το αυτοκίνητό σας και να πρέπει να το επαναφέρετε στην τέλεια, αρχική του κατάσταση. Ακόμα κι αν το χρησιμοποιούσατε ως συνήθως όμως, σίγουρα μια επίσκεψη στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mercedes-Benz θα σας απαλλάξει από πιθανούς πονοκεφάλους κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία προσφέρει δωρεάν πολυεπίπεδο έλεγχο για το αυτοκίνητό σας, πάντα με την εγγύηση του πιστοποιημένου και εξειδικευμένου προσωπικού της. Και το σημαντικότερο, ο έλεγχος αυτός δεν επιβαρύνει καθόλου την τσέπη σας!


Ο έλεγχος γίνεται τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό και τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου

Ο έλεγχος γίνεται τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό και τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου


Κινητήρας, φρένα, εσωτερικό, εξωτερικό, ελαστικά: όλα εξετάζονται
Για να γίνουμε πιο σαφείς, οι τεχνικοί της Mercedes θα εξετάσουν τον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου σας για να διαπιστώσουν αν εξακολουθούν να λειτουργούν σωστά τα όργανα ελέγχου και οι οθόνες, ο φωτισμός, οι ζώνες ασφαλείας και το φρένο στάθμευσης. Στο εξωτερικό ο έλεγχος περιλαμβάνει τις επιφάνειες και το παρμπρίζ, τους καθρέφτες, τους προβολείς και τον φωτισμό τους, ενώ εξετάζεται και η κατάσταση των μάκτρων των υαλοκαθαριστήρων – πράγμα που θα εκτιμήσετε κατά τη διάρκεια μιας ρομαντικής, αλλά αναπάντεχης καλοκαιρινής μπόρας. Ακολουθεί επιθεώρηση των ορατών εξαρτημάτων του κινητήρα για ζημιές ή διαρροές, ενώ ελέγχεται επίσης το σύστημα μετάδοσης, το ψυκτικό μέσο, η στάθμη του λαδιού, οι ιμάντες και η κατάσταση της μπαταρίας. Στο κάτω μέρος του κινητήρα εξετάζονται πιθανά σημάδια από απώλειες υγρών, γίνεται έλεγχος των ορατών εξαρτημάτων, των ελαστικών μερών και του συστήματος καυσαερίων, ενώ το αυτοκίνητο επιθεωρείται για διάβρωση ή για ζημιές στο αμάξωμα. Στον τομέα των φρένων ελέγχονται τα τακάκια και τα δισκόφρενα σε εμπρός και πίσω μέρος και η στάθμη των υγρών των φρένων. Τέλος μετράται και, αν απαιτείται, διορθώνεται η πίεση των ελαστικών και της ρεζέρβας, ενώ έλεγχος γίνεται και στη φθορά του πέλματος.
 
Δωρεάν έλεγχος και συνδυαστικές υπηρεσίες
Η Mercedes-Benz προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών που μπορείτε να συνδυάσετε με τον δωρεάν έλεγχο, όπως για παράδειγμα ο σε βάθος καθαρισμός του συστήματος κλιματισμού με αλλαγή του φίλτρου. Ακόμα πιο σημαντικό είναι πως υπάρχει η επιλογή για βαθύ καθαρισμό του εσωτερικού με συσκευή εκνέφωσης. Αυτή η διαδικασία βελτιώνει αισθητά την ποιότητα ταξιδίου για τους επιβάτες, αφού μέσω χρήσης υπερήχων και παραγωγής όζοντος αναζωογονεί την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό, εξαλείφει γρήγορα κι αποτελεσματικά τις οσμές, τη σκόνη και τα ρυπογόνα στοιχεία από το αυτοκίνητο, ενώ η θερμή εκνέφωση καθαριστικού με αντιμικροβιακή δράση ενδείκνυται και για άτομα που ταλαιπωρούνται από αλλεργίες.

Χάρη στον δωρεάν έλεγχο, η απροβλημάτιστη λειτουργία της Mercedes σας είναι εγγυημένη

Χάρη στον δωρεάν έλεγχο, η απροβλημάτιστη λειτουργία της Mercedes σας είναι εγγυημένη


Ανέμελο καλοκαίρι – και φθινόπωρο
Με μια βόλτα λοιπόν σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mercedes-Benz εξασφαλίζετε χωρίς καμία επιβάρυνση στη Mercedes σας απροβλημάτιστη λειτουργία για το καλοκαίρι – αλλά και για το φθινόπωρο, αφού η προσφορά αυτή διαρκεί μέχρι και τις 31 Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και online ραντεβού, επισκεφθείτε τη σελίδα http://www.mercedes-benz.gr/summer-check 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε