Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

JPAutomoto: Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το όχημά σας

1/5/2020

Αν ψάχνετε μια άριστα καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα σας, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στη JPAutomoto.

Με υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της JPAutomoto μπορεί να δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στη PAutomoto για:
  • Service
  • Επισκευή
  • Απόσυρση – Οριστική Διαγραφή
  • Έλεγχο Μεταχειρισμένου Οχήματος
  • Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά
  • Οδική Βοήθεια


Service- Επισκευή
Ανεξάρτητα από τη μάρκα και το μοντέλο του οχήματός σας μπορείτε να επιλέξετε τη PAutomoto για διαγνωστικό έλεγχο, μικρό ή μεγάλο service αυτοκινήτου, αλλαγή λαδιών ή έλεγχο καυσαερίων. Οι έμπειροι μηχανικοί μπορούν αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία επισκευής σε μηχανικά ή ηλεκτρικά συστήματα, ενώ θα κάνουν και έλεγχο του οχήματος σε περίπτωση που πρέπει να περάσετε ΚΤΕΟ.  

Απόσυρση – Οριστική Διαγραφή
Η JPAutomoto προσφέρει απόσυρση - οριστική διαγραφή του οχήματος εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειαστεί να χάσετε χρόνο με γραφειοκρατικές διαδικασίες. Το όχημα διαγράφεται οριστικά από το όνομα του ιδιοκτήτη, την εφορία και τα μητρώα του Υπουργείου Μεταφορών χωρίς καμιά επιβάρυνση για εσάς.

Έλεγχο Μεταχειρισμένου Οχήματος
Για να έχετε πλήρη εικόνα της κατάστασης του οχήματος που σας ενδιαφέρει, η JPAutomoto πραγματοποιεί έλεγχο 6 σημείων (Εξωτερικό – δομικό, μηχανικό, διαγνωστικό, ηλεκτρικό, εσωτερικό και εγγράφων). Επίσης υπάρχει δυνατότητα ο έλεγχος να γίνει οπουδήποτε εντός Αττικής στον χρόνο και τον τόπο που εσείς θέλετε. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου λαμβάνεται πλήρη τεχνική ανάλυση.



Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά
Στην JPAutomoto μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά και τα εξαρτήματα για το όχημα σας. Όλα είναι άριστης ποιότητας από κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας. Θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ζάντες, ελαστικά, είδη φανοποιείας, κινητήρες, σασμάν, αξεσουάρ, αμορτισέρ, δίσκους φρένων, αντλίες, φώτα - προβολείς και πολλά ακόμα.

Οδική Βοήθεια
Η JPAutomoto παρέχει οδική βοήθεια χωρίς συνδρομή σε όλη την Αττική. Φτάνει άμεσα στο σημείο που τη χρειάζεστε και μεταφέρει το αυτοκίνητό σας στο σημείο που επιθυμείτε. Εάν χρειάζεστε οδική βοήθεια για οποιοδήποτε είδος μηχανικής βλάβης ή τροχαίου ατυχήματος, στις καλύτερες τιμές, η JPAutomoto είναι στο πλευρό σας.



Για περισσότερες πληροφορίες:

JPAutomoto
Διεύθυνση: Λεωφόρος Θρακομακεδόνων 65, Αχαρναί 136 72
Τηλέφωνο: 210 2406500, 6934018732
Email: [email protected]
Website: https://jpautomoto.gr/
Facebook Page

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 18:00    

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις