Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων Group Vag βρήκαν το μάστορά τους

16/9/2021

Αν είστε κάτοχος οποιουδήποτε μοντέλου Group Vag το συνεργείο Μπάτας Μότορς αναλαμβάνει με υπευθυνότητα τις εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του αυτοκινήτου σας.

Η εταιρεία Μπάτας Μότορς ΑE είναι εξειδικευμένο συνεργείο για Group Vag που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου για περισσότερα από 35 χρόνια. Σε όλη αυτή την περίοδο, έχει ασχοληθεί με όλους τους τομείς που αφορούν την αυτοκίνηση και πάντα μέσα από την συνεργασία του, σαν επίσημος έμπορος και επισκευαστής όλων των μοντέλων του Group Vag.

Kοινοποίησε το »


Η απόλυτη εξειδίκευση και απεριόριστη εκπαίδευση του προσωπικού, στους τομείς πωλήσεων, επισκευής και φανοποιείας, σε σύγχρονα μηχανήματα, και σε  συστήματα ποιότητας και αυστηρού ελέγχου, αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, για μια εταιρεία που δεσμεύεται ότι μπορεί να καλύψει και την πιο δύσκολη και απαιτητική περίπτωση.

Η Μπάτας Μότορς προσφέρει:
 
  • Ταχύτατη και φιλική εξυπηρέτηση
  • Βελτιώσεις (REVO) ατμοσφαιρικών και Turbo
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Αυτοκίνητο εξυπηρέτησης πελατών
  • Αναβαθμίσεις μηχανικές και αισθητικές
 
Η αυστηρή προσήλωση στην διατήρηση της σωστής σχέσης με τον πελάτη, στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και στη χρήση άριστης ποιότητας υλικών, ήταν και είναι σημείο αναφοράς και φιλοσοφία ζωής της εταιρείας Μπάτας Μότορς.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Επωνυμία: Μπάτας Μότορς ΑΕ
Διεύθυνση: Κλεισθένους 198 Γέρακας
Τηλ.: 210 8105200
Fax: 210 6131955
Email: [email protected]
Website: http://www.batasmotors.gr
Facebook: Μπάτας Μότορς ΑΕ

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις