Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Όταν η συντήρηση και η επισκευή του αυτοκινήτου είναι θέμα ευθύνης

31/3/2020

Η εταιρία ServicePark έχει τη λύση για κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας. Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εμπειρία ετών, είναι ο συνδυασμός για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Η επιχείρηση ServicePark είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης με πολυετή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου και ειδίκευση σε θέματα συντήρησης και φανοποιείας.

Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, φροντίζουν πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, εξοπλίζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού. Προσωπικό το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα αυτοκίνητα εδώ και δεκαετίες, δεν καθησυχάζεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να είναι πάντα εξειδικευμένο με τα νέα μοντέλα, διεκπεραιώνοντας κάθε εργασία που του ανατίθεται, άμεσα και αποτελεσματικά.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η ServicePark είναι:
  • Service και Διαγνωστικό έλεγχο σε κάθε τύπο οχήματος με χρήση του εξελιγμένου διαγνωστικό συστήματος TEXA.
  • ·Κάθε είδους επισκευή και συντήρηση του αμαξώματος. Γυάλισμα, ξεθάμπωμα και κρυσταλλοποίηση για όλους τους τύπους φώτων
 Επίσης, η ServicePark αναλαμβάνει τη διαδικασία διεκπεραίωσης αποκατάστασης ή επισκευής ζημιών σε συνεννόηση με τις ασφαλιστικες εταιρίες προσφέροντας όχημα αντικατάστασης δωρεάν.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Μπιζανίου 2 Μεταμόρφωση Αττική 144 51 
Τηλέφωνο: 210 285 22 41
email: [email protected]
Site: https://servicepark.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις