Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πλήρες service A/C με 50 ευρώ στο δίκτυο της AUTOFIT

Διαβάστηκε από 6284 αναγνώστες - 17/7/2020

Επωφεληθείτε και εσείς από την μοναδική προσφορά της Autofit και περάστε το πιο δροσερό σας καλοκαίρι. Μέχρι 31 Ιουλίου εξασφαλίστε πλήρες service a/c με 50 ευρώ!

Γνωρίζατε ότι….
 
Η ποιότητα και η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας στην καμπίνα είναι πρωταρχικής σημασίας για την υγεία και την άνεση των επιβατών. Ειδικά μετά από τη περίοδο του χειμώνα που η χρήση του A/C δεν είναι εντατική, παρατηρείται η εμφάνιση βακτηρίων και μικροοργανισμών στο κύκλωμα, με δυσάρεστες επιπτώσεις στην υγεία των επιβατών. Επιπλέον η σωστή λειτουργία του συστήματος κλιματισμού αποτελεί βασικό παράγοντα της ασφαλούς οδήγησης καθώς οι μεγάλες εναλλαγές θερμοκρασίας επηρεάζουν τόσο το σωματικό όσο και το πνευματικό επίπεδο του οδηγού.
Για τους παραπάνω λόγους το σύστημα κλιματισμού πρέπει να ελέγχεται και να συντηρείται από εξειδικευμένους τεχνικούς τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.

Με τα νέα δεδομένα λόγω των κανόνων προσωπικής υγιεινής που οφείλουμε να τηρούμε για την αποφυγή της διασποράς του νέου ιού covid 19,  ο έλεγχος του A/C στο αυτοκίνητό μας είναι όχι μόνο σημαντικός αλλά απαραίτητος!

Πατήστε εδώ και βρείτε το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα Autofit

Όταν τα καυσαέρια, οι ρύποι και τα αλλεργιογόνα σωματίδια εισέρχονται στο εσωτερικό του οχήματος, το ταξίδι με το αυτοκίνητο μπορεί να γίνει μια δυσάρεστη εμπειρία. Ενώ τα συμβατικά φίλτρα καμπίνας αποτρέπουν μόνο τα σωματίδια όπως σκόνη, γύρη, αιθάλη και δυσάρεστες οσμές από την είσοδο στο όχημα, το νέο φίλτρο FreciousPlus της MANN-FILTER προσφέρει επιπλέον άνεση και ασφάλεια.
Παγιδεύει σχεδόν το 100% των αλλεργιογόνων σωματιδίων και μπλοκάρει σχεδόν όλα τα βακτήρια, τους μύκητες και τα αιωρούμενα σωματίδια.

FreciousPlus – το φίλτρο καμπίνας που εμποδίζει τα αλλεργιογόνα σωματίδια, τη μούχλα και τα αιωρούμενα σωματίδια. Δείτε εδώ περισσότερα 

Μερικές ενδείξεις ότι το A/του αυτοκινήτου σας χρειάζεται συντήρηση.
Το δίκτυο Autofit σας δίνει μερικές συμβουλές για να προσδιορίσετε προβλήματα στο σύστημα κλιματισμού του οχήματός σας...

Δεν παρέχει κρύο αέρα από τους αεραγωγούς
Υπάρχουν πολλές διαφορετικές αιτίες που σχετίζονται με αυτό το πρόβλημα, όπως τα χαμηλά επίπεδα του ψυκτικού υγρού (φρέον), ένας ελαττωματικός συμπιεστής ή διαρροές ψυκτικού από τις σωληνώσεις του κυκλώματος κλιματισμού. Πριν συμπληρώσετε φρέον θα πρέπει πρώτα να εντοπιστεί και επιδιορθωθεί το σημείο της διαρροής.
 
Κακή ροή του αέρα
Εάν το σύστημα κλιματισμού σας κατά διαστήματα φυσάει ζεστό και δροσερό αέρα, αυτό συμβαίνει συχνά λόγω υγρασίας στο κύκλωμα. Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί καθαρισμός του κυκλώματος με αντλία κενού. Εάν ο καθαρισμός δεν διορθώσει το πρόβλημα της διακοπτόμενης ψύξης, τότε το όχημά σας μπορεί να έχει πρόβλημα στο ηλεκτρικό κύκλωμα του συστήματος κλιματισμού.
 
Έντονοι θόρυβοι κατά τη λειτουργία
Συνήθως θόρυβοι σε ένα σύστημα κλιματισμού μπορεί να αποτελούν ένδειξη ενός προβληματικού συμπιεστή. Επιπλέον οι θόρυβοι μπορούν να σχετίζονται με κάτι διαφορετικό, όπως οι σωλήνες και άλλα μέρη του A/C.
 
Δυσάρεστες οσμές στην καμπίνα επιβατών
Ένα σύστημα κλιματισμού που παρέχει αέρα ο οποίος έχει άσχημη μυρωδιά είναι συνήθως σημάδι για την ύπαρξη βακτηρίων στο σύστημα των αεραγωγών. Αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας εάν δεν επιδιορθωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Επιπλέον, το δίκτυο AUTOFIT σας συμβουλεύει: Για την διασφάλιση της υγείας σας, σε κάθε service του A/C προτείνεται πάντα η αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας με φίλτρα ενεργού άνθρακα ή με ειδικά αντι-αλλεργιογόνα φίλτρα όπως η σειρά FreciousPlus από την MANN FILTER. Δείτε περισσότερα εδώ


 
Επικοινωνήστε σήμερα με έναν επίσημο επισκευαστή του Δικτύου Αutofitκαι επωφεληθείτε από τη προσφορά  Ελέγχου &service A/C μόνο με 50ευρώ!

 
Η προσφορά ισχύει έως και την 31 Ιουλίου 2020 και περιλαμβάνει
Έλεγχο κυκλώματος Α/C και πλήρωση φρέον
Απολύμανση αεραγωγών καμπίνας επιβατών
Έλεγχο απόδοσης συστήματος A/C
 
Tα συνεργεία AUTOFIT είναι ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα  ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες. Είναι από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξάρτητων επισκευαστών στην Ευρώπη με περισσότερα από 2000 μέλη σε 14 χώρες.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις