Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

Πως επιλέγουμε το κατάλληλο συνεργείο?

Διαβάστηκε από 22169 αναγνώστες - 28/9/2020

Η τεχνογνωσία ενός συνεργείου, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το ανταγωνιστικό πακέτο των υπηρεσιών που παρέχει, το καθιστά ως το κατάλληλο μέρος για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

Η εύρυθμη λειτουργία του αυτοκινήτου μας, εκτός από βασικό παράγοντα μακροζωίας αποτελεί και ζήτημα ευθύνης αφού σχετίζεται άμεσα με την ασφάλεια μας. Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η σωστή επιλογή ενός συνεργείου που θα αναλάβει υπεύθυνα και αξιόπιστα τη συντήρηση του οχήματος μας. 
 
Tips για την επιλογή σωστού συνεργείου
Αρχικά, ρίξε μια ματιά στον χώρο που στεγάζεται το συνεργείο. Η καθαριότητα και η τάξη είναι μια ένδειξη του τρόπου που λειτουργεί. Ένα καλό συνεργείο είναι κατασκευασμένο βάσει αυστηρών προδιαγραφών ασφάλειας και χωροταξίας, όπως αυτές ορίζονται από την άδεια λειτουργίας. Μια πρώτη επαφή με το προσωπικό είναι αρκετή για να καταλάβεις το πάθος, την όρεξη για δουλειά και ίσως τις γνώσεις ενός μηχανικού.
 
Διάβασε κριτικές στο internet για το συνεργείο που σκοπεύεις να επισκεφθείς,  εκείνους που το έχουν δοκιμάσει στο παρελθόν. Κάνε μια επίσκεψη στο συνεργείο και μίλησε σε κάποιον από τους μηχανικούς ώστε να πάρεις μια γεύση του ενθουσιασμού και των γνώσεων του προσωπικού εκεί, καθώς και του επιπέδου των υπηρεσιών. Για τα συνεργεία που σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις, διάβασε επίσης κριτικές από πελάτες, τις οποίες μπορείς συνήθως να βρεις στο διαδίκτυο. Η φήμη είναι πολύ σημαντική και είναι συχνά καλύτερο να πληρώσεις κάτι παραπάνω για να πας το αυτοκίνητό σου σε ένα συνεργείο με αποδεδειγμένα καλή φήμη.Ένα σωστό συνεργείο χρησιμοποιεί επώνυμα ανταλλακτικά. Αυτά είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής, οπότε η αποτελεσματικότητά τους είναι αδιαμφισβήτητη. Επίσης, είναι απολύτως συμβατά με το αυτοκίνητο και δεν χρειάζονται τροποποιήσεις ή πατέντες για να τοποθετηθούν. Το σωστό συνεργείο σε ενημερώνει από την αρχή για το κόστος των ανταλλακτικών και των εργασιών για να έχεις ξεκάθαρη εικόνα. Απαντήσεις του τύπου «ξεκινάμε και θα σε ενημερώσω για ότι βγάλει στην πορεία» είναι λίγο ύποπτες.
 
Γιατί επιλέγω τους ειδικούς?
Τα εξειδικευμένα συνεργεία έχουν εξελιχθεί σε σύγχρονες επιχειρήσεις, οι οποίες λειτουργούν με όρους αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι ανταγωνιστικά και να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στην καλύτερη δυνατή τιμή. Με τιμές – προσφορές που αφαιρούν κάθε δικαιολογία αναβολής του απαραίτητου ελέγχου, τα εξειδικευμένα συνεργεία μπορούν να φροντίσουν για την ολοκληρωμένη συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Είναι γεγονός πως όλοι προσπαθούμε να κόψουμε έξοδα από παντού. Ακόμη και από το αυτοκίνητο.

Για παράδειγμα, κινούμαστε λιγότερο, σύμφωνα με τους κανόνες οικονομικής οδήγησης και όταν έρθει η ώρα του service κάποιοι προτιμούν τα OEM, ιμιτασιόν ή τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Αλλοι, μάλιστα, καθυστερούν τα διαστήματα των service, κάτι που επηρεάζει την ασφάλεια στο δρόμο, ενώ ως προς το συνεργείο που επιλέγεται, πέρα από τα εξουσιοδοτημένα, άνθιση έχουν αρχίσει να γνωρίζουν και τα εξειδικευμένα συνεργεία. Σε κάθε περίπτωση ένα πράγμα είναι το σημαντικότερο. Όποια λύση και αν επιλέξετε για να μειώσετε το κόστος συντήρησης του αυτοκινήτου, δεν πρέπει να κάνετε εκπτώσεις στην οδική ασφάλεια, αφού η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι ανεκτίμητη.


 
Τι να πρέπει να προσέξεις πριν καταλήξεις?
Πριν επιλέξεις ανάμεσα σε κάποιο συνεργείο, καλό θα ήταν να κάνεις μια έρευνα αγοράς. Όπως είπαμε και λίγο πιο πάνω τσεκάρουμε τους χώρους του συνεργείου, το φόρτο εργασίας, τις γνώσεις των μηχανικών, την ταχύτητα και δυνατότητα εύρεσης ανταλλακτικών και την εξυπηρέτηση πελατών. Η προβολή αρκετών επαγγελματιών του κλάδου σε ειδικά μέσα μπορεί να σου δώσει μία πρώτη καλή εικόνα ακόμη και αν δεν έχεις επισκεφθεί δια ζώσης τις εγκαταστάσεις του. Επίσης αρκετά club αυτοκίνησης, ανεβάζουν συζητήσεις ως προς όλα τα χαρακτηριστικά των συνεργείων σε σχετικά forums στο internet. Πολλά από αυτά τα ερωτήματα μπορούν να απαντηθούν με μια απλή σας επίσκεψη στο συνεργείο. Τέλος, δεν θα πρέπει να παραμελείς, αφήνοντας εκτός επισκευής ή αλλαγής, σημαντικούς τομείς της οδικής σας ασφάλειας. Τα συστήματα φρένων, οι αλλαγές λαδιών, ελαστικών, τα ψαλίδια και οι αναρτήσεις σας, είναι ζωτικά στοιχεία του οχήματος σας και παίζουν καίριο ρόλο στην οδική σας ασφάλεια. Όσον αφορά το θέμα της εγγύησης, από την 1η Ιουλίου 2010, έχει τεθεί σε ισχύ Ευρωπαϊκή Οδηγία, η οποία προβλέπει ότι ο καταναλωτής θα μπορεί να απευθύνεται σε εξειδικευμένα – ανεξάρτητα συνεργεία για εργασίες συντήρησης, χωρίς να χάνει το δικαίωμα της εγγύησης. Σκοπός αυτής της οδηγίας ήταν να μειωθεί το κόστος επισκευής και συντήρησης και να ενισχυθεί ο ανταγωνισμός στην αγορά. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια Ευρωπαϊκή Οδηγία οι αυτοκινητοβιομηχανίες είναι υποχρεωμένες να παρέχουν σε ανεξάρτητα συνεργεία αυτοκινήτων όλες τις τεχνικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την επισκευή και τη συντήρηση τους. Αρα, πηγαίνοντας για service σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο, δεν χάνεις την εγγύηση, εφόσον βέβαια ακολουθήσεις τις εντολές του κατασκευαστή αναφορικά με τα διαστήματα των service, των εργασιών και των προδιαγραφών στα χρησιμοποιούμενα ανταλλακτικά.

Τι πλεονεκτήματα απολαμβάνω με το service στο συνεργείο?
Η επίσκεψη σε κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο για την συντήρηση του αυτοκινήτου σου έχει οφέλη που μπορεί να μην τα έχεις καν φανταστεί. Τόσο οικονομικά, όσο και για την ίδια σου την ζωή, αφού ένα σωστό και πλήρες service δεν βάζει σε κίνδυνο την οδική ασφάλεια. Πιο αναλυτικά, τα οφέλη από το service στο συνεργείο είναι πολλά. Για παράδειγμα, ένα ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης είναι το καλύτερο χαρτί στην πώληση του αυτοκινήτου σου όταν έρθει η στιγμή να περάσει σε δεύτερο χέρι. Είναι αυτό που θα κρατήσει την τιμή του πιο ψηλά από κάθε είδος επιπλέον εξοπλισμού που μπορεί να έχεις πληρώσει για να έχει το αυτοκίνητό σου. Το βιβλίο συντήρησης είναι το πρώτο πράγμα που ζητάνε οι αγοραστές μεταχειρισμένου, και όχι άδικα αφού σε αυτό φαίνεται όλο το ιστορικό συντήρησης και άρα η μεταχείριση που είχε από τον πρώτο ιδιοκτήτη του. Αν στο βιβλίο συντήρησης δεν φαίνεται πουθενά ότι έχουν αλλαχτεί τα τακάκια, ή ο συμπλέκτης και τα αμορτισέρ τι θα υποθέσει ο υποψήφιος αγοραστής? Φυσικά, ακόμη και στην περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρει η μεταπώληση του οχήματός σου, η επιλογή ενός εξειδικευμένου συνεργείου έχει επιπλέον προτερήματα. Πρώτα από όλα χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά ή aftermarket ανταλλακτικά τα οποία είναι φτιαγμένα και «υπογεγραμμένα» από τον κατασκευαστή και τα οποία θα «κουμπώσουν» όπως πρέπει στο αυτοκίνητό σου. Ανταλλακτικά δηλαδή, που έχουν εξελιχθεί από τους τεχνικούς που εξέλιξαν το ίδιο το αυτοκίνητό σου. Ανταλλακτικά που πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Ανταλλακτικά που συνοδεύονται από επίσημη εγγύηση. Τέλος, η επισκευή ενός οχήματος σε εξειδικευμένο συνεργείο γίνεται από τεχνίτες που έχουν μεγάλη εμπειρία, όπου από τα χέρια των μαστόρων έχει περάσει πληθώρα μοντέλων. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - CarbonOff Σπυριάδης: Δώσε και πάλι ζωή στον κινητήρα σου
Οι επικαθίσεις κάπνας και καρβουνίλας βαραίνουν και μειώνουν την αναπνοή και την απόδοση του κινητήρα. Χάρη στην χρήση ειδικών μηχανών υψηλής τεχνολογίας (HHO Engine Carbon Cleaning Machines) γίνεται γρήγορα ο καθαρισμός των βλαβερών ιζημάτων που συσσωρεύονται στο εσωτερικό των κινητήρων. Η διαδικασία επιτυγχάνεται εύκολα, μέσα σε είκοσι έως σαράντα λεπτά της ώρας, με ελάχιστο κόστος, χωρίς λύσιμο του κινητήρα και χωρίς χημικά, με την χρήση ειδικών γεννητριών υψηλής τεχνολογίας (HHO Engine Carbon Cleaning Machines). Η CarbonOff διαθέτει κινητές μονάδες εξυπηρέτησης για κατά οίκον ξεκαπνίσματα κινητήρων αυτοκινήτων ή κινητήρων βαρέων οχημάτων. Η εταιρία λειτουργεί κατόπιν τηλεφωνικου ραντεβού Διεύθυνση :Αγίου Βασιλείου 81, Αγιος Δημήτριος, ΤΚ: 17343 Τηλ: 211 1843 507 - 693 6984 320
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Μήτσης: Το απόλυτο συνεργείο για BMW και Mini
Για να είστε και εσείς απόλυτα σίγουροι και ασφαλείς, αλλά και να μπορείτε να χαρείτε το 100% αυτών που έχει να προσφέρει η BMW ή το Mini σας, μην το σκέφτεστε άλλο. Η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού της εταιρίας με τις συγκεκριμένες μάρκες, σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η συνεχής εκπαίδευση για όλα τα νέα μοντέλα και τις νέες τεχνολογίες και η χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζουν τη λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Στην επιχείρηση Μήτσης υπάρχει δυνατότητα για: Service, Ανταλλακτικά, Φανοποιεία, Βελτιώσεις. Η επιχείρηση παραμένει ανοικτά 8:00πμ. Με 17:00μμ. Διεύθυνση: Σουλίου 42, Τ.Κ. 17342, Αγ. Δημήτριος Τηλ: 210 9933000 - 6937114103 - 6932738705
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Στράτος Κανάς: Το καλύτερο service για Toyota και Daihatsu
Γλιτώστε την ταλαιπωρία και την αναζήτηση και απευθυνθείτε κατευθείαν στους καλύτερους. Το συνεργείο Στράτος Κανάς με απόλυτη εξειδίκευση σε Toyota και Daihatsu μπορεί να βρει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Για αυτή την περίοδο, προχώρησε σε μια μοναδική προσφορά που περιλαμβάνει: Service στο Air-condition με καθαρισμό βαπορέτας στα 50 ευρώ + ΦΠΑ. Πραγματοποιήστε από το πιο μικρό service μέχρι και τη πιο μεγάλη ζημιά, πάντα με υπευθυνότητα και σε απόλυτη συνεννόηση για κάθε βήμα με τους τεχνικούς. Και επειδή πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που κατανοεί τις δυσκολίες τις εποχής, μη διστάσετε να προχωρήσετε σε προσωπικό διακανονισμό για την εξόφληση οποιουδήποτε ποσού. Το κατάστημα παραμένει ανοιχτά καθημερινά 9 με 5, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Διεύθυνση: Σουλίου 17 Αγ. Δημήτριος 17342 Τηλ: 210 9958930 – 694 8079824
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Cabilis Performance: Κορυφαία ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών
Η Cabilis Performance εξυπηρετεί πάνω από δύο δεκαετίες τους πελάτες που την εμπιστεύονται σε θέματα αυτοκινήτου. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας έχουν δημιουργηθεί τμήματα: service, ανταλλακτικών, φανοποιείας-βαφής και επιδιόρθωση κεραμικής επίστρωσης χρώματος. Αν είστε κάτοχος VW, Audi, Skoda ή Seat, οι τεχνικοί του συνεργείου θα σας λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με το αυτοκίνητο σας , σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές για όλες τις μάρκες των αυτοκινήτων,με ανάληψη αποζημίωσης,σε συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές. Η βελτίωση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολυετής εμπειρίας της εταιρίας από το χώρο των αγώνων, γύρω απο θέματα κινητήρων, σασμάν, αναρτήσεων, φρένων, προγραμματισμού εγκεφάλων. Συμβουλευτείτε την Cabilis Performance για τη σωστότερη λύση κοντά στις απαιτήσεις σας. Η Cabilis Performance παραμένει ανοικτά 9:00πμ. με 17:30μμ. Διεύθυνση : Λ.Μαραθώνος 16, Σταυρός, Αγ.Παρασκευή Τηλ: +30-210 6049076, +30-210 6047614
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - Factorytools: Επαγγελματικός εξοπλισμός συνεργείων.
Η Factorytools Πολίτης ειδικεύεται στον εξοπλισμό συνεργείων, διαθέτοντας ήδη ένα μακρύ κατάλογο ικανοποιημένων πελατών. Η εταιρία διαθέτει υπερσύγχρονο και πλήρη κατάλογο μηχανημάτων και εργαλείων για τον κατάλληλο εξοπλισμό παντός είδους συνεργείων αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, ηλεκτρολογεία, φανοποιεία – βαφεία, βουλκανιζατέρ, συστήματα υγραεριοκίνησης. Όποια από τις παραπάνω επιχειρήσεις και να σας ανήκει, στην Factorytools Πολίτης, θα βρείτε εργαλεία και μηχανήματα που διαθέτουν πιστοποιήσεις από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες παγκοσμίως όπως Toptul, Texa, Karcher, Toros, Spin,OMCN και Eurogas και φέρουν εγγύηση καλής λειτουργίας. Διεύθ: Λεωφ. Δημοκρατίας 318 Άγιοι Ανάργυροι. Τηλ: 210 2387873.
ΑΘΗΝΑ - Auto VK: Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα
Στην AUTO VK πρωταρχικός στόχος είναι η επίλυση των προβλημάτων του αυτοκινήτου σας. Αυτό το εγγυάται η μακροχρόνια εμπειρία στη διάγνωση του αυτοκινήτου και το υψηλό επίπεδο θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης που διαθέτει. Για το επόμενο διάστημα η Auto VK προσφέρει Service (Λάδια μαζί με φίλτρο λαδιού και δωρεάν ηλεκτρονικός έλεγχος) μόνο με 25 ευρώ. Διεύθυνση: Λιοσίων 271 – Αθήνα Τηλ: 2108318246
ΑΘΗΝΑ - Ρομποτής Service: Bελτιώσεις service, ανταλλακτικά! Όλα εδώ.
Το συνεργείο Ρομπότης Παναγιώτης με την πολυετή παρουσία και εμπειρία στον χώρο, αλλά και τον συνεχή εμπλουτισμό των γνώσεων του προσωπικού είναι σε θέση να διορθώσει ότι χρειάζεται το αυτοκίνητο σας.Η επιχείρηση εξειδικεύεται στις επισκευές αυτόματων σασμάν και είναι σε θέση να διορθώσει, να αντικαταστήσει ή να τοποθετήσει οποιοδήποτε σύστημα μετάδοσης εκ νέου. Φυσικά οι υπηρεσίες δεν σταματούν εκεί καθώς υπάρχει και η δυνατότητα γενικούς σέρβις, προετοιμασίας ΚΤΕΟ και βελτιώσεων. Εάν θέλετε να βελτιώσετε μηχανικά το αυτοκίνητο σας, απευθυνθείτε στο συνεργείο και θα σας προτείνουν όλα όσα μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε τις επιδόσεις και όχι μόνο του αυτοκινήτου. Ενώ τέλος, μπορείτε να βρείτε και ανταλλακτικά παντός είδους για όλα τα μοντέλα. Το ωράριο λειτουργίας είναι 9:00πμ. με 17:00μμ. Διεύθυνση: Μεναίχμου 3 και Θεοφιλοπούλου Αθήνα Τηλ: 2109217100
ΑΙΓΑΛΕΩ - GL Competition: Ποιοτικές υπηρεσίες service και βελτιώσεων
Από μια απλή εργασία συντήρησης μέχρι την πιο δύσκολή διαδικασία επισκευής, η GL Competition αναλαμβάνει να δώσει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα του αυτοκινήτου σου. Παράλληλα θα απογειώσει τις επιδόσεις του εγγυημένα και πάντα με την ανάλογη αξιοπιστία, σε τιμές που αντέχει η τσέπη σου. Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αναλαμβάνει την συντήρηση, την επισκευή αλλά και τις αναβαθμίσεις αυτοκινήτων, διεκπεραιώνοντας κάθε εργασία που του ανατίθεται, άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτει μια τεράστια γκάμα αγωνιστικών και βελτιωτικών ειδών, από τους κορυφαίους οίκους στον κόσμο, έχοντας παράλληλα και την τεχνογνωσία για να καλύψει κάθε ανάγκη σου. Το κατάστημα παραμένει ανοικτά λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Διεύθυνση: Θηβών 335 Αιγάλεω 12244 Τηλ: 2105909505
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - Garage Papadimitriou: Τεχνογνωσία και ποιότητα σε πρώτο πλάνο
Η εταιρία Garage Papadimitriou ιδρύθηκε από τον Γιάννη Παπαδημητρίου το 1956, με σκοπό την επισκευή επιβατικών αυτοκινήτων, την τοποθέτηση αξεσουάρ, την πώληση ανταλλακτικών και την εμπορία καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Αναλαμβάνουν κάθε είδους σέρβις καθώς και όλες τις μηχανολογικές ή ηλεκτρολογικές εργασίες. Επίσης προσφέρουν εργασίες φανοποιίας, βαφής και θραύση κρυστάλλων και διεκπεραιώνουν τη διαδικασία πληρωμής της ζημιάς από τις ασφαλιστικές εταιρείες. Βασικό μέλημα της εταιρίας είναι η παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών και για το λόγο αυτό προσφέρουν 1 χρόνο εγγύηση για την υπηρεσία και τα ανταλλακτικά. Ραντεβού μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού Διεύθυνση: Παπαδά 2, Αμπελόκηποι, 11525 Τηλέφωνο: 210 6928700 Κινητό: 6976430054
ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ - Τσίλης Service: Οτιδήποτε χαλάει στο αυτοκίνητο, φτιάχνεται εδώ
Το συνεργείο αναλαμβάνει γενικές επισκευές αυτοκινήτου ανεξαρτήτως μάρκας ή μοντέλου, είναι σε θέση να πραγματοποιήσει πλήρες τεχνικό έλεγχο, συντήρηση και επισκευή σε οποιαδήποτε βλάβη. Είτε γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε να αλλάξετε στο αυτοκίνητο σας είτε θέλετε να πραγματοποιήσετε έναν έλεγχο για να οδηγείτε με ασφάλεια και να προλάβετε ζημιές πολλών ευρώ, η λύση βρίσκεται στην Ανάβυσσο στο συνεργείο Τσίλης Δημοσθένης. Ανάμεσα στις υπηρεσίες θα βρείτε: service, Τεχνικό έλεγχο, Καθαρισμό μπεκ με υπέρηχους, Ηλεκτρονικό διαγνωστικό έλεγχο Κάρτας καυσαερίων, Επισκευή συστημάτων πέδησης, Προετοιμασία για ΚΤΕΟ, Καθαρισμό φαναριών, Γυάλισμα χρώματος, Τοποθέτηση Carbon. Το κατάστημα παραμένει ανοικτά 8:00πμ. Με 17:00μμ. Διεύθυνση: Σμύρνης 9 Ανάβυσσος Τηλ: 2291036504 – 6979475841
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - BM Mercedes - Smart Service: Κορυφαίες λύσεις για Mercedes
Η BM Mercedes - Smart Service Μπαμπασανίδης ενημερώνει τους πελάτες μας, οτι η εταιρία της ότι δεν υπόκειται στο καθεστώς αναστολής λειτουργίας λόγω των μέτρων που εχουν επιβληθεί για την αποτροπή εξάπλωσης του Κορονοιου και παραμένει ανοικτή, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Για τη μετακίνηση σας προς τις εγκαταστάσεις του συνεργείου, θα πρέπει να συμπληρώσετε χειρόγραφα στο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα forma.gov.gr τη φράση "μετακίνηση σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών επισκευής μηχανικών μερών οχημάτων". Εναλλακτικά η εταιρία προσφέρει υπηρεσία παραλαβής - παράδοσης του οχήματός σας από τον χώρο σας και μάλιστα πριν την παράδοσή του σε εσάς όταν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες επισκευής ή συντήρησης αυτού, θα προβεί χωρίς καμία χρέωση στην αναγκαία λόγω των εκτάκτων συνθηκών απολύμανσή του. Η BM Mercedes - Smart Service Μπαμπασανίδης πάντα κοντά στους πελάτες της με αίσθημα ευθύνης, παρέχει ακόμα καλύτερες τιμέσ στο service για αυτή την ιδιαίτερη περίοδο. Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 26, 16452, Αργυρούπολη Τηλ.: 210 9921076
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - Πιταράκης Motorsport: Ο σύμμαχος σου στα Ford
Εάν έχετε Ford μόλις βρήκατε το εξειδικευμένο συνεργείο που ψάχνατε. Στη G. Pitarakis Motrosport θα συναντήσετε πλήρως άρτια καταρτισμένο προσωπικό που θα εγγυηθεί εργασία υψηλού επιπέδου. Η Πιταράκης Motorsport, για το επόμενο διάστημα, προσφέρει έκπτωση 15% στα ανταλλακτικά. Τελευταίας λέξης τεχνολογία μαζί με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, η εταιρία είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. Στις υπηρεσίες θα βρείτε μεταξύ άλλων: Service αυτοκινήτου, Βελτιώσεις, Ανταλλακτικά, Τοποθέτηση συστήματος WFS ή αλλιώς υδρογονοκίνηση. Το συνεργείο παραμένει ανοικτά και δέχεται επισκέψεις μέσω τηλεφωνικών ραντεβου ή με την ειδική φόρμα μετακίνησης. Για τους κατοίκους Νοτίων Προαστίων υπάρχιε η δυνατότητα παράδοσης - παραλαβής στο χώρο τους, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Διεύθυνση: Πόντου 71, Αργυρούπολη Τηλ: 2109958545
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - Braketruck: Συνεργείο φρένων για επαγγελματίες
Το συνεργείο BRAKETRUCK δραστηριοποιείται στην επισκευή βαρέων οχημάτων. Η ειδικότητά τους στα φρένα και τις αναρτήσεις αποτελεί σφραγίδα σιγουριάς και απόλυτης εμπιστοσύνης για τον κάθε επαγγελματία του χώρου. Διαθέτουν μια πληρέστατη γκάμα ανταλλακτικών σε φρένα αλλά και σε αναρτήσεις καθώς και τεχνογνωσία για συστήματα πέδησης με ABS, EBS αλλά και αναρτήσεις με σύστημα ECAS. Επιπλέον, στην BRAKETRUCK γίνεται τοποθέτηση ABS και EBS με εξουσιοδότηση από τις εταιρείες Wabco, Knorr-Bremse και Haldex. Το κατάστημα BRAKETRUCK διαθέτει διαγνωστικό για όλες τις μάρκες μηχανοκίνητων οχημάτων, φορτηγών. Επίσης, πραγματοποιείται ανύψωση αξόνων και τοποθέτηση συστήματος ανύψωσης αξόνων καθώς και εγκατάσταση εξαρχής συστήματος αέρος νταλίκας. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ειρήνης, Θέση Σπιθάρι, Ασπρόπυργος Τ.Κ. 19300 Τηλ: 210 5584520-21
ΓΑΛΑΤΣΙ - Better Car Service: Με συνέπεια και υπευθυνότητα
Με συνεχή λειτουργία που ξεπερνά τα 29 χρόνια και πολύ μεράκι για το αυτοκίνητο, η επιχείρηση Better Car Service δεσμεύεται να δώσει το καλύτερο για το αυτοκίνητο σας. Για να το πετύχει αυτό, επισκευάζει και συντηρεί κάθε όχημα με συνέπεια και υπευθυνότητα ακολουθώντας τις οδηγίες των κατασκευαστών και τηρώντας σχολαστικά τους κανόνες της σύγχρονης τεχνολογίας. Το έμπειρο προσωπικό δεν σταματά να εμπλουτίζει τις γνώσεις του γύρω από τα νέα μοντέλα, ενώ τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται είναι τελευταάις τεχνολογίας. Αυτό όμως που θα σας οδηγήσει και θα σας κρατήσει στην συγκεκριμένη επιχείρηση, είναι η μοναδική σχέση εμπιστοσύνης που χτίζεται με κάθε έναν από εσάς από τη στιγμή που θα εμπιστευθείτε το αυτοκίνητο σας στους καλύτερους. 12 μήνες εγγύηση σε εργασία και ανταλλακτικά με το πρόγραμμα «Ολοκληρωμένης φροντίδας». Η επιχείρηση παραμένει ανοιχτά με ωράριο 9:00πμ. - 16:00μμ. Διεύθυνση: Πρωτοπαπαδάκη 23 , 11147, Γαλατσι Τηλ. 2102017680
ΓΑΛΑΤΣΙ - Exhaust Racing: Τα πάντα γύρω από την εξάτμιση
Η Exhaust Racing βασιζόμενη στα υπερσύγχρονα μηχανήματα και την πολυετή πείρα του προσωπικού της, αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία γύρω από τα συστήματα εξαγωγής. (εξατμίσεις-καταλύτες-βελτιώσεις). Εάν η εξάτμιση σας χρειάζεται επισκευή ή αλλαγή ή εάν θέλετε να αναβαθμίσετε την εξάτμιση σας με την αλλαγή της, προσφέροντας καλύτερο ήχο αλλά και επιδόσεις η Exhaust Racing έχει τη λύση. Επίσης, το κατάστημα διαθέτει και έμπειρο γύρω από το service προσωπικό, το οποίο εξειδικεύεται στα ηλεκτρολογικά μέρη όλων των αυτοκινήτων. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ακόμα και service ή να επιδιορθώσετε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική και όχι μόνο ζημιά σας ταλαιπωρεί. Ωράριο ανοικτά 8:00πμ. Με 15:00μμ. Διεύθυνση: Πρωτοπαπαδάκη 52 Γαλάτσι 11147 Τηλ: 21 0291 9415
ΓΕΡΑΚΑΣ - Mrg.Engineering: Για το καλύτερο service, παρκάρεις εδώ
Το συνεργείο Mrg.Engineering στο Γέρακα μπορεί και θα σας εγγυηθεί το απόλυτο αποτέλεσμα για το αυτοκίνητο σας με ανταλλακτικά αλλά και υπηρεσίες πρώτης ποιότητος. Από απλή συντήρηση έως τις πιο απίστευτες βελτιώσεις, αναλαμβάνουν με τον επαγγελματισμό τους να αντιμετωπίσουν ακόμη και το δυσκολότερο εγχείρημα. Πραγματοποιείστε ένα μικρό ή πλήρες service, ενημερωθείτε για την κατάσταση του αυτοκινήτου σας και οδηγείστε το καλύτερο δυνατό σύνολο χωρίς να βρεθείτε προ εκπλήξεων. Είτε διαθέτετε αυτοκίνητο βενζίνης, είτε diesel, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό έχει τη λύση σε οποιοδήποτε ζήτημα. Η εταιρία εξυπηρετεί μόνο επείγουσες περιπτώσεισ και αποκλειστικά με τηλεφωνικό ραντεβου Διεύθυνση: Κλεισθένους 239Β, Γέρακας Τηλ: 6938236126
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - Auto Service Παπάζογλου: Ολοκληρωμένη φροντίδα για το αυτοκίνητο.
. Το συνεργείο Auto Service Παπάζογλου είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης με πολυετή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου, το οποίο μεταφέρθηκε πλέον σε ένα ΝΕΟ υπερσύγχρονο κατάστηµα στη Λ. Λαυρίου 31! Το συνεργείο και ηλεκτρολογείο του κου. Παπάζογλου έχει μεγάλη εμπειρία στους κινητήρες Diesel, ωστόσο αναλαμβάνει και βενζινοκινητήρες. Διαθέτει εξειδίκευση σε Group Vag αλλά αναλαμβάνει και άλλες µάρκες, ενώ θα βρείτε και ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης και εφάμιλλης ποιότητας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως. Το ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα με Παρασκευή 8 με 1:30. Διεύθ: Λεωφ. Λαυρίου 31, Γλυκά Νερά 153 54. Τηλ: 213-0273210
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - Lomios Tuning: Εμπειρία σε πρώτο πλάνο
Η επιχείρηση του Κλεάνθη Λόμιου αναλαμβάνει εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης για όλες τις μάρκες, με εξειδίκευση στα μοντέλα του Vag Group (Audi, VW, Seat, Skoda). Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων. Επωφεληθείτε της προσφοράς για δωρεάν έλεγχο του αυτοκινήτου σας και μην διστάσετε να ρωτήσετε για τη μεγάλη προσφορά σε φρεον για αυτή την περίοδο. Το συνεργείο παραμένει ανοικτά και μπορείτε να το επισκεφθείτε είτε με τηλεφωνικό ραντεβού είτε με την ειδική φόρμα μετακίνησης. Διεύθυνση: Λ. Λαυρίου 126 Γλυκά Νερά Τηλ.: 210 3511823-698 3720927
ΓΛΥΦΑΔΑ - Auto Service Καραντζιάς: Συνεργείο που δίνει αξία στα χρήματα σας.
Η επιχείρηση Παναγιώτης Καραντζιας Auto Service ιδρύθηκε το 1968 απο τον Γεώργιο Καραντζιά με έδρα την Πλατεία Ξενοφώντος στην Γλυφάδα. Το 2004 μεταφερθήκαμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην ίδια περιοχή και συγκεκκαι στεγάζεται συγκεριμένα στην οδό Ξενοφώντος 17.Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας η φιλοσοφία της είναι πελατοκεντρική ενώ μοναδικός στόχος η κάλυψη των αναγκών των πελατών σε βέλτιστους χρόνους. Πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί η ασφάλεια τόσο των ίδιων όσο και του προσωπικού της.Το συνεργείο στελεχώνεται από έμπειρους τεχνικούς και λειτουργεί ως ανεξάρτητος επισκευαστής για κάθε τύπο αυτοκινήτου. Ωράριο λειτουργίας από 8 μέχρι 4 και Σάββατα από 8 μέχρι 1. Διεύθ: Ξενοφώντος 17 Γλυφάδα. Τηλ: 210 9633430 - 210 9631882 - 6942 907722.
ΓΛΥΦΑΔΑ - Autounit Vekris: Εγγυημένη φροντίδα για Peugeot και Citroen
Στην εταιρία Autounit Βεκρής, η πείρα, η ειλικρίνεια, ο επαγγελματισμός, η άρτια τεχνολογική κατάρτιση, η ποιότητα, η εργασιακή συνέπεια, η εξειδίκευση και η συνεχής επιμόρφωση στις νέες τεχνολογίες, αποτελούν βασικά εχέγγυα για εγγυημένες και ποιοτικές εργασίας στο Peugeot και Citroen αυτοκίνητό σας. Το τμήμα του service αποτελείται από ομάδα τεχνικών που φροντίζουν το αυτοκίνητό σας όπου έχουν επιλεγεί ανάμεσα στους καλύτερους, βρίσκονται υπό συνεχή εκπαίδευση και διασφαλίζουν ότι κάθε εργασία service του αυτοκινήτου σας που θα κριθεί απαραίτητη, θα πληροί τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Το συνεργείο είναι εξοπλισμένο με διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς και σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ειδικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, γνήσια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και προϊόντα συντήρησης που ανταποκρίνονται στις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας. Η εταιρία παραμένει ανοιχτά καθημερινά 8:00πμ. με 15:30μμ. Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 151 & Σοφοκλέους 6, 16674 Γλυφάδα Τηλ: 210 8982100 - 210 9967851 Fax: 210 8982188 Κιν: 6944 701319
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ECOΚίνηση: Τα πάντα γύρω από LPG και CNG.
Στην ECOΚίνηση θα βρείτε τις καλύτερες συμβουλές για όλες τις εφαρμογές κίνησης αερίων καυσίμων! Η επιχείρηση ECOKίνηση δραστηριοποιείται στην τοποθέτηση αερίου κίνησης και υγραερίου από το 2010. Με τον πυρήνα του προσωπικού του να μετρά πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, είναι σε θέση να σας συμβουλέψει για το καλύτερο του αυτοκινήτου σας, Αφήστε τους ειδικούς να μειώσουν έως και 50% το κόστος των καυσίμων σας εγγυημένα και χωρίς προβλήματα. Η επιχείρηση δέχεται πελάτες κατόπιν ραντεβού. Διεύθ: Μαρίνου Αντύπα 14 Ηλιούπολη. Τηλ: 2109734811
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - Σαλιαρίδης: Το απόλυτο service με εξειδίκευση στα Daihatsu.
Η εταιρία Σαλιαρίδης προσφέρει εξειδικευμένες εργασίες με γενικό service για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων με ειδικότητα στα Daihatsu. Βρείτε γνήσια και aftermarket ανταλλακτικά Daihatsu, εμπορία ελαστικών, service για το air condition, φροντίδα του αυτοκινήτου με ξεθάμπωμα φανών, καθώς και έλεγχο ΚΤΕΟ και κάρτας καυσαερίων. Ακόμη διαθέτει και μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Παραμένει ανοικτό για να σας εξυπηρετήσει και αυτή τη περίοδο, παρέχοντας ειδικές προσφορές και κάνοντας την επικοινωνία πιο εύκολη από ποτέ. Συμπληρώστε την ειδική φόρμαvστο site και η εταιρία θα αναλάβει τα υπόλοιπα. Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 561 & Αλιμούντος 5, Ηλιούπολη. Τηλ: 210 9923915, 210 9923964, 6932 72 69 39
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - Τσατσαρώνης Service: Οι απόλυτες λύσεις για το VAG Group
Η επιχείρηση αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο για Group Vag και μπορεί να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Ότι μοντέλο και να έχετε, όποιας χρονιάς και να είναι, στην επιχείρηση Τσατσαρώνης θα έχει το service που του αξίζει. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μηχανήματα και εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά πολύ μεράκι για δουλειά είναι τα στοιχεία που κάνουν το συγκεκριμένο συνεργείο να ξεχωρίζει. Η εταιρία Τσατσαρώνης Service διαθέτει τεράστια ποικιλία σε ανταλλακτικά γνήσια και aftermarket ενώ η πολυετής παρουσία στον χώρο και οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες είναι η πιο τρανή απόδειξη για την επαγγελματική δουλειά που γίνεται. Η επιχείρηση λειτουργεί καθημερινά 8 με 5. Διεύθ: Λεωφ. Βουλιαγμένης 391 Ηλιούπολη. Τηλ: 210 9945911
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Exhaust Customs: Το απόλυτο συνεργείο για εξατμίσεις στη Θεσσαλονίκη
Από το 1978, αυτή η οικογενειακή επιχείρηση κατάφερε να ξεχωρίσει καθώς διαθέτει εγγυημένα τις καλύτερες τιμές σε όλη την πόλη, ενώ η ποιότητα και η ανθεκτικότητα της δουλειάς της είναι ασύγκριτη. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη και ασχολείται με την κατασκευή και πώληση ολοκληρωμένων συστημάτων εξατμίσεων και παρελκόμενων, για επιβατικά αυτοκίνητα και ειδικές κατασκευές για οποιοδήποτε όχημα. Ακόμη, εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό είναι διαθέσιμο και έτοιμο να σας συμβουλέψει για να πάρετε την καλύτερο απόφαση. Στις υπηρεσίες του καταστήματος περιέχονται: Συστήματα εξατμίσεων, Καταλύτες, Custom κατασκευές, Φίλτρα DPF, Αναλώσιμα εξατμίσεων, Σωληνώσεις INOX. Ωράριο ανοικτά καθημερινά 8:30πμ. Με 18:00μμ. Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 56 Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310 327131
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Σερετάκης: Ολοκληρωμένο Service Opel
Το εξειδικευμένο συνεργείο Opel Service ΣΕΡΕΤΑΚΗΣ, σε ένα πλήρως οργανωμένο χώρο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και γνήσια ανταλλακτικά, ειδικεύεται στη συντήρηση των αυτοκινήτων Opel με γνώμονα την αξιόπιστη, υπεύθυνη και σοβαρή εξυπηρέτηση του πελάτη. Το έμπειρο προσωπικό δίνει λύσεις και είναι δίπλα σας, σε κάθε απορία σας προσφέροντας υπηρεσίες και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου. Στο υπερσύγχρονο συνεργείο, εξυπηρετούν όλα τα μοντέλα Opel και οι εγκαταστάσεις διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και περιλαμβάνουν: Service, Διάγνωση βλαβών, Πλήρωση φρέον, Λογισμικό τεχνικών πληροφοριών, Ανταλλακτικά, Οικονομικές προσφορές, ΚΤΕΟ. Η επιχείρηση παραμένει ανοικτά 8:00πμ. Με 18:00μμ. Καθημερινά Διεύθυνση: Προφήτη Ηλία 11 Πυλαία Τ.Κ. 55535 Τηλ: 2310315302- 694 6951979
ΙΛΙΟΝ - Αφοί Χατζηανδρέου: 30 χρόνια εξειδίκευσης σε Mercedes-Smart.
Με 30 χρόνια εμπειρίας στις πλάτες της, η επιχείρηση Αφοί Χατζηανδρέου θα κάνει τα πάντα για τη Mercedes ή το Smart σας. Το προσωπικό που διαθέτει είναι άρτια εκπαιδευμένο και σε συνδυασμό με την χρήση των πιο προηγμένων μηχανημάτων της αγοράς, σας εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα. Πριν γίνει οποιαδήποτε εργασία, προηγείται έλεγχος και επεξήγηση για πιθανές επεμβάσεις. Με την δική σας συγκατάθεση και μόνο τότε εκτελούνται οι εργασίες και τελειώνουν εντός χρονοδιαγράμματος. H επιχείρηση Αφοί Χατζηανδρέου αποτελεί μία σχεδόν κάθετη μονάδα που παρέχει το σύνολο των υπηρεσιών και παραμένει ανοιχτή καθημερινές 8μιση με 5 και Σάββατα 8μιση με 2. Διεύθ: Κάστρου Υμηττού 3 Ίλιον.Τηλ: 21 0263 1741
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Αλεξανδράκης Ηρακλής: Εξειδικευμένο service για BMW και Mini.
Στο συνεργείο του Κου Αλεξανδράκη Ηρακλή στην Καλλιθέα, θα βρείτε τις οικονομικότερες λύσεις για το αυτοκίνητό σας, με την εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών. Η σωστή συντήρηση στο αυτοκίνητό, μπορεί να μας «γλιτώσει» πολλά χρήματα, όταν γίνεται από επαγγελματίες με εξειδίκευση και μεράκι. Σε έναν πολύ προσεγμένο χώρο, ο κος Αλεξανδράκης προσφέρει τις υπηρεσίες του με τρόπο που κερδίζει και τον πιο απαιτητικό ιδιοκτήτη, μέσα από το σεβασμό και την ποιότητα των γνώσεων του. Με εξειδίκευση στα μοντέλα της BMW και της MINI, προσφέρεται ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης που αρμόζει σε σας. Το ωράριο λειτουργίας είναι καθημερινές 8 με 5. Διεύθ: Ασκληπιού 21, 17674, Kαλλιθέα. Τηλ: 2109426441 - 6944644109
ΚΑΜΑΤΕΡΟ - Μπούμης: Εγγυημένες υπηρεσίες service και αξεσουάρ για ι.χ. και ταξί
Η επιχείρηση Auto Service Boumis διαθέτει απόλυτη εξειδίκευση σε Audi, SEAT, VWκαι Skoda, ακόμα και για τα ταξί αυτών. Επιλέξτε την υπηρεσία που χρειάζεστε ανάμεσα σε: Εξειδικευμένο service, Ανταλλακτικά, Διαγνωστικό έλεγχο, Αξεσουάρ, Προετοιμασία ΚΤΕΟ. Η επιχείρηση Auto Service Boumis σας περιμένει να της εμπιστευθείτε το δικό σας όχημα και να αποκτήσετε μία προσωπική σχέση εμπιστοσύνης. Ειδικές παροχές αλλά και τιμές σε επαγγελματίες οδηγούς Taxi. Βρείτε πολλά αξεσουάρ σε μοναδικές τιμές για να κάνετε την δουλειάς σας όσο πιο εύκολα γίνεται. Η εταιρία παραμένει ανοικτά Δευτερα με Παρασκευή 8:00πμ. Με 17:00μ. Και Σαββατο 8:00πμ. Με 15:00μμ Διεύθυνση: Φυλής 13 και Γριβα Καματερό Τηλ: 210 2323472
ΚΑΜΑΤΕΡΟ - Νιχωρίτης: Με συνέπεια και υπευθυνότητα
Το συνεργείο Νιχωρίτης είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες. Στο συνεργείο Νιχωρίτης θα βρείτε ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης και εφάμιλλης ποιότητας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως. Προσφέρει επίσης εξειδικευμένες εργασίες ευθυγράμμισης για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος διεύθυνσης του αυτοκινήτου σας καθώς και τοποθέτηση συστημάτων υγραεριοκίνησης για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα από την κατανάλωση καυσίμου. Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων. Ωράριο ανοικτά 8:00πμ. Με 17:00μμ. Λεωφόρος Φυλής & Ζορμπά 7 Καματερό ΤΚ 13451 Τηλέφωνο: 210 2320823 Κινητό: 693 6171048
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - Best Team Κουρκούλης-Χαντζέρης Ο.Ε: Όση φροντίδα χρειάζεται το αυτοκίνητο σας
Το συνεργείο-ηλεκτρολογείο BEST TEAM ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ-ΧΑΝΤΖΕΡΗΣ Ο.Ε, παρέχει υπηρεσίες για την συντήρηση & επισκευή του αυτοκινήτου σας, με την βοήθεια εξειδικευμένων τεχνικών που στοχεύουν στην ασφαλή επισκευή & εξασφαλίζουν την επίλυση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος προκύψει στο αυτοκίνητό σας. Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν: service, ανταλλακτικά, μετατροπές, ηλεκτρολογικές εργασίες, συντήρηση κλιματιστικού, προέλεγχο ΚΤΕΟ, διαγνωστικό έλεγχο, Φρένα, αναρτήσεις, συναγερμοί, ψυγεία μηχανής και καλοριφέρ. Λεωφ. Δημοκρατίας 174 Κερατσίνι 18756 Τηλ.: 2104003270
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - Car Diagnostic Services: Η καλύτερη διάγνωση για το αμάξι σας
"Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων CAR DIAGNOSTIC SERVICES - ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ αναλαμβάνει κάθε είδους μηχανική εργασία όπως: service / αντικατάσταση δίσκου - πλατώ / αμορτισέρ / ευθυγράμμιση / ετοιμασία και έλεγχο για ΚΤΕΟ / διαγνωστικός έλεγχος σε όλα τα ηλεκτρονικά μέρη / επισκευές κινητήρων και σασμάν και σας εξυπηρετεί με οικονομικά κριτήρια. Ο χώρος του φανοποιείου της επιχείρησης CAR DIAGNOSTIC SERVICES θα καλύψει μικροζημιές και μικροεπισκευές με ταχύτητα και προσοχή, ώστε να έχετε γρήγορα και οικονομικά στα χέρια σας το αυτοκίνητο σας. Το συνεργείο παραμένει ανοιχτά με μοναδικές προσφορές για αυτή την περίοδο: Λιπαντικό σέρβις απο 35 ευρω Μεγάλο σέρβις απο 120 ευρω Τοπικές βαφές απο 50 ευρω Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 131, Τ.Κ. 18755 Κερατσίνι Τηλ: 211 0122872 Fax: 211 0122873
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - Ιαπωνικό κέντρο: Εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Nissan
Χάρη στην πολύχρονη παρουσία στον χώρο και τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει σε κάθε σχετική εργασία που αναλαμβάνει, το Ιαπωνικό Κέντρο Αυτοκινήτων είναι σε θέση να εγγυηθεί για την καλύτερη δυνατή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σημειώνεται ότι στο εξειδικευμένο συνεργείο θα βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, από την οποία είναι σίγουρο ότι με την βοήθεια των πολύπειρων συνεργατών που διαθέτει θα βρείτε αυτό ακριβώς που ταιριάζει στο δικό σας όχημα. Παράλληλα, πραγματοποιεί εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης ενώ το ωράριο λειτουργίας είναι καθημερινές 8 με 5 και Σάββατα 8 με 12. Διεύθ: Λεωφ. Δημοκρατίας 138 & Παλληκαρίδη Αυξεντίου 58 Κερατσίνι. Τηλ: 210 40.10.233 - 6944 41.07.42
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - Κοντραφούρης: Η σίγουρη λύση για Toyota-Lexus
Το συνεργείο του Κοντραφούρης Δημήτρης είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης με ειδίκευση στην επισκευή Toyota-Lexus. Διαγνωστικό έλεγχο, μικρό ή μεγάλο service αυτοκινήτου, αλλαγή λαδιών ή έλεγχο καυσαερίων. Οι έμπειροι μηχανικοί μπορούν αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία επισκευής σε μηχανικά ή ηλεκτρικά συστήματα, ενώ θα κάνουν και έλεγχο του οχήματος σε περίπτωση που πρέπει να περάσετε ΚΤΕΟ. Κατόπιν των νέων μέτρων που επέβαλλε η κυβέρνηση λόγω της πανδημίας που πλήττει και την χωρα μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το συνεργείο θα παραμείνει ανοιχτό καθημερινά 8πμ με 2μμ. Διεύθυνση: Θυμάτων Κατοχής 47, Κερατσίνι – Αμφιάλη, 18757, Αττική Τηλ/Fax: 210 4318256 Κινητό: 6978 835904
ΚΗΦΙΣΙΑ - Cryotech: Οι ειδικοί στον κλιματισμό
Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και θέτοντας σαν πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια την υγεία και τις ανάγκες των εργαζομένων και πελατών της η διεύθυνση της ΗΛΕΠ Α.Ε. έδρασε προληπτικά, οργανωμένα και γρήγορα προκειμένου να συμβάλλει στον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID19 υιοθετώντας προληπτικά μέτρα. Ακολουθώντας τις κυβερνητικές οδηγίες και τις οδηγίες των επιδημιολόγων, επέβαλε αυξημένους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας. Αξιολογώντας τις ανάγκες των πελατών της επέλεξε να συνεχίσει την λειτουργία της και να προσφέρει τις υπηρεσίες της για το μέγιστο χρονικό διάστημα που αυτό θα είναι εφικτό. Η εταιρία επισκευάζει με ραντεβού οποιοδήποτε πρόβλημα του κλιματιστικού του ψυκτικού μηχανήματος ή του συμπιεστή σας άμεσα και με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Διεύθυνση: Αδάμων 15 Ν.Κηφισιά ΤΚ 14564 Τηλ.: 210 8002150 - 6947277474
ΚΟΛΩΝΟΣ - Πετρουλάκης Σταύρος: Το σωστό service θέλει το μάστορα του
Μην χάνετε χρόνο και χρήμα σε συνεργεία που δεν ξέρετε εάν είναι σε θέση να σας βρούνε την οικονομικότερη και πιο σίγουρη λύση. Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, το συνεργείο Πετρουλάκης Σταύρος φροντίζει πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, εξοπλίζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού. Κατόπιν των νέων μέτρων που επέβαλλε η κυβέρνηση λόγω της πανδημίας που πλήττει και την χωρα μας, το συνεργείο Πετρουλάκης Σταύρος σας ενημερώνει ότι θα παραμείνει ανοιχτό . Για οτιδήποτε χρειαστείτε , καλεστε στο τηλέφωνο 210 5138111 κιν 6977295078. Με το έντυπο Δήλωσης Μετακίνησης για να μπορέσει κάποιος να έρθει στο συνεργείο μας. Διεύθυνση: Πάππου 18 – 10442 Κολωνός Τηλ: 2105138111
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - Τασοβασίλης:Κέντρο συντήρησης αυτοκινήτων
Η εταιρία Γ & Χ Τασοβασίλης Ο.Ε. δημιούργησε ένα σύγχρονο τεχνολογικά χώρο στην περιοχή του Κορυδαλλού, για τον έλεγχο την επισκευή και την συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Έχοντας ως πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την κάλυψη κάθε ανάγκης στον βέλτιστο χρόνο, η Γ & Χ Τασοβασίλης Ο.Ε σας εγγυάται πως θα λύσει το οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το αυτοκίνητο σας.Το συνεργείο λειτουργεί ως ανεξάρτητος επισκευαστής για κάθε τύπο αυτοκινήτου. Ο εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας με συνεχόμενες προσθήκες, ενώ το έμπειρο προσωπικό επιμορφώνονται τακτικά μέσω σεμιναρίων, διατηρώντας έτσι το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρονται εδώ και δεκαετίες. Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας στο χώρο του αυτοκινήτου αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση για ένα άρτιο αποτέλεσμα σε απόλυτα προσιτές τιμές. Ωράριο λειτουργίας 9:00πμ. Με 17:00μμ. Διεύθυνση: Θησέως 4, 18122 Κορυδαλλός Τηλέφωνο: 210 4970382
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - Τασοβασίλης: Συνεργείο άμεσης εξυπηρέτησης.
Η εταιρία Γ & Χ Τασοβασίλης Ο.Ε. έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά επισκευάζοντας και συντηρώντας με υπευθυνότητα και σχολαστικότητα, τα αυτοκίνητα των ευχαριστημένων πελατών της. Έχοντας ως πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την κάλυψη κάθε ανάγκης στον βέλτιστο χρόνο, η Γ & Χ Τασοβασίλης Ο.Ε σας εγγυάται πως θα λύσει το οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το αυτοκίνητο σας. Ο εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας με συνεχόμενες προσθήκες, ενώ το έμπειρο προσωπικό επιμορφώνονται τακτικά μέσω σεμιναρίων, διατηρώντας έτσι το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρονται εδώ και δεκαετίες. Διεύθ: Θησέως 4, 18122 Κορυδαλλός. Τηλ: 210 4970382
ΚΟΡΩΠΙ - Exelixi: Οι ειδικοί στις ανακατασκευές μηχανών
Το συνεργείο Exelixi μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε γύρω από τη μηχανή του αυτοκινήτου σας με εγγυημένο αποτέλεσμα. Τα πολλά χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης με κάθε είδους μηχανές εσωτερικής καύσης και η συνεχής ανάπτυξη γνώσεων γύρω από αυτές, κατάφεραν να αναδείξουν το συνεργείο Exelixis σε ένα από τα ελάχιστα στην Ελλάδα με τόση εξειδίκευση στο ρεκτιφιέ μηχανών. Είτε για λόγους επιδιόρθωσης ζημιών, είτε για αύξηση της απόδοσης του κινητήρα, το συνεργείο του κου. Κώνστα Γιώργου θα σας εγγυηθεί το αποτέλεσμα. Τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας διαθέτουν πιστοποιητικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ το προσωπικό παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια για όλες τις νέες τεχνολογίες σε κάθε είδος κινητήρα. Η επιχείρηση είναι ανοικτή καθημερινά 8 με 5. Διεύθ: Αναπαύσεως 14 – Κορωπί. Τηλ: 210 6020492
ΚΟΡΩΠΙ - Kanakis Service: Εξουσιοδοτημένο service Audi, Skoda και VW
Η επιχείρηση είναι επίσημος συνεργάτης των Audi, Skoda και VW και μπορεί να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, πάντα διατηρώντας την εργοστασιακή εγγύηση. Ότι μοντέλο και να έχετε, όποιας χρονιάς και να είναι, στην επιχείρηση Kanakis θα έχει το service που του αξίζει. Αριστα υλικά, συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού αλλά και οικονομικές τιμές είναι το τρίπτυχο στο οποίο έχει στηρίξει την επιτυχία του το συνεργείο Kanakis. Μεγαλύτερη απόδειξη από τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες και την φήμη του δεν υπάρχει. Διεύθ: Αναπαύσεως 15Α και Αντωνίου Γωνία, 19400, Κορωπί. Τηλ: 2167002316 6944758020
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - CarbonOff Θεργιάκης: Κάνε το κινητήρα σου ξανά καινούργιο
Η CarbonOff σχεδίασε και παρουσίασε στην Ελλάδα την μέθοδο καθαρισμού κινητήρων από επικαθίσεις ιζημάτων άνθρακα, HHO Engine Carbon Cleaning System, η οποία επιτυγχάνεται εύκολα, μέσα σε είκοσι έως σαράντα λεπτά της ώρας, με ελάχιστο κόστος, χωρίς λύσιμο του κινητήρα και χωρίς χημικά, με την χρήση ειδικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα αισθητά, κατά τα πρώτα λεπτά οδήγησης του οχήματος. Ο κινητήρας πλέον "ανασαίνει" καλύτερα, ξαναβρίσκει την χαμένη του ισχύ, τα καυσαέρια μειώνονται δραματικά, το ρελαντί του γίνεται πιο σταθερό, εξαφανίζονται τα "ρεταρίσματα" και μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου έως και 15%. Η εταιρία λειτουργεί κατόπιν τηλεφωνικου ραντεβού Διεύθυνση : Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 44, ΤΚ:14123 Λυκόβρυση Τηλ: 2102855186 & 6932213288
ΜΑΡΟΥΣΙ - 4WD Engineering Giassimakos: Η εξειδίκευση στα 4x4
Με πολλά χρόνια εξειδίκευσης στα off road οχήματα, η ομάδα της 4WD Engineering Giassimakos μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία όσο δύσκολη ή πολύπλοκη κι αν είναι. Μπορείτε να απευθυνθείτε στην 4WD Engineering Giassimakos για οποιαδήποτε μετατροπή ή βελτίωση του αυτοκινήτου σας, ακόμα και για ολική ανακατασκευή ή προετοιμασία για αγώνες. Οποιαδήποτε custom εργασία κι αν θέλετε να πραγματοποιήσετε, οι εξειδικευμένοι μηχανικοί θα τη φέρουν εις πέρας. Με μια επίσκεψη στο άρτια οργανωμένο συνεργείο της 4WD Engineering Giassimakos στο Μαρούσι, θα ανακαλύψετε τις πραγματικές δυνατότητες του αυτοκινήτου σας. Επωφεληθείτε της προσφοράς για δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο και κλείστε τώρα το ραντεβού σας τηλεφωνικά. Πεντέλης 102 Μαρούσι Τηλ.: 2106139820
ΜΑΡΟΥΣΙ - Auto Marousi Τσικριτσάκης: Service από επαγγελματίες
Το γενικό συνεργείο Auto Marousi Τσικριτσάκης αναλαμβάνει τη συντήρηση αυτοκινήτων όλων των εταιριών. Η εταιρία διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένο προσωπικό που δίνει λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης εκτελούνται εργασίες service πάντα με τα καλύτερα ανταλλακτικά, καθώς και εργασίες φανοποιείας, με συνέπεια και αξιοπιστία στο αποτέλεσμα. Παράλληλα αναλαμβάνει τη διαδικασία αποζημίωσης των ασφαλιστικών εταιριών. Πολυετής εμπειρία ,ανταγωνιστικές τιμές, άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση είναι οι βασικοί πυλώνες που συνθέτουν το επαγγελματικό προφίλ του Γιάννη Τσικρικάκη και των συνεργατών του. Διεύθυνση: Σίνα 5, Μαρούσι, 15124 Τηλ.: 2106196359
ΜΕΛΙΣΣΙΑ - Alfissimo: Το καλύτερο service για τα ιταλικά μοντέλα
Εάν είστε ο περήφανος κάτοχος ενός FIAT ή μιας ALFA, ενός ABARTH ή μιας LANCIA, οι άψογες υπηρεσίες και η τεχνογνωσία που έχει να προσφέρει η ALFISSIMO θα σας αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Με την πολυετή του παρουσία στο χώρο των ιταλικών αυτοκινήτων και τη βοήθεια των συνεργατών του, ο κύριος Βαβανός προσφέρει λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας. Απολαύστε ένα άψογο service με διαφάνεια και εγγυημένο αποτέλεσμα, σε ένα συνεργείο που θα σας κερδίσει με τον επαγγελματισμό και την αμεσότητά του. Η επιχείρηση λειτουργεί καθημερινές 8 με 5. Διεύθ: Ελευθερίου Βενιζέλου 36, 15127, Μελίσσια. Τηλ: 210.8035980 - 6945.781932
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - Cargate: Φροντίδα υψηλών επιδόσεων
Η εταιρία Cargate δραστηριοποιείται στην εμπορία βελτιωτικών προϊόντων και αξεσουάρ αυτοκινήτου, την συντήρηση και την παροχή τεχνικής υποστήριξης. Είναι μάλιστα αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων REVO Technik στην Ελλάδα. Η μακρόχρονη εμπειρία της στο χώρο του αυτοκινήτου και η συνεργασία της με τους μεγαλύτερους και καλύτερους οίκους κατασκευαστών αξεσουάρ και βελτιωτικών προϊόντων, προσφέρουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να καλύψει κάθε ανάγκη σου, είτε πρόκειται για ένα απλό service, είτε για ολοκληρωμένα πακέτα βελτίωσης. 12ο χιλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας Μεταμόρφωση Αττικής, 14452 210 6205582, 210 6205641 και fax. 210 6205675
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - Citroën Γεωργακόπουλος: Τα πάντα για Citroën
Η εταιρία Γεωργακόπουλος ειδικεύεται στην συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων Citroën. Προσφέρει ολοκληρωμένς υπηρεσίες service και ανταλλακτικών, ενώ διαθέτει φανοποιείο για επιδίορθωση και αποκατάσταση ζημιών. Σε αυτη την δυσκολη περιοδο που διανυουμε, το συνεργειο παραμενει ανοιχτο καθημερινα απο δευτερα εως παρασκευη, απο νωρις το πρωι μεχρι τις 17 00. Κοντα σας σε οτι χρειαστειτε με υπευθυνοτητα και συνεπεια. Διεύθυνση: Κώστα Βάρναλη 50 Μεταμόρφωση 14452 Τηλ.:2102850254
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - MRD Παναγιωτίδης: Από απλό service μέχρι κορυφαίο tuning.
Στην PMRD του κύριου Παναγιωτίδη, θα βρείτε ότι χρειάζεστε για μια ολοκληρωμένη λύση σε ότι σας απασχολεί για το αυτοκίνητό σας. Από Service έως τις πιο απίστευτες βελτιώσεις, οι εξειδικευμένοι υπάλληλοι αναλαμβάνουν με τον επαγγελματισμό τους να αντιμετωπίσουν ακόμη και το δυσκολότερο εγχείρημα. Ενδιαφέρεστε για αναπαλαίωση στο αυτοκίνητο που έχετε κρατήσει και δε μπορείτε να βγάλετε από το γκαράζ και την καρδιά σας; Εδώ θα βρείτε λύση και γι αυτό, όπως και για κάθε πτυχή tuning. Το συνεργείο λειτουργεί καθημερινά από τις 9 μέχρι τις 6 και τα Σάββατα από τις 9 μέχρι τις 2. Διεύθ: Τατοίου & Σωκράτους 50 Μεταμόρφωση. Τηλ: 210 2823212, 6987782716
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - Pits Service Milarogiorgos: Επαγγελματισμός με σίγουρα αποτελέσματα.
Οι κορυφαίες επιδόσεις και η ασφάλεια δεν εξαρτώνται μόνο από την μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου αλλά και από την ποιότητα του service. Στην Pits Service Μηλαρογιώργος παρέχονται μόνο υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για ένα καλύτερο αυτοκίνητο. Είτε αντιμετωπίζετε θέματα μηχανολογικής, είτε ηλεκτρολογικής υποστήριξης, στο συνεργείο Pits Service θα βρείτε την λύση. Η πολυετής εμπειρία και η άριστη τεχνική κατάρτιση σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό σας εγγυώνται ένα πράγμα. Η επιχείρηση παραμένει ανοικτή και αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, με συνέπεια, οργάνωση και μοναδικό στόχο την επαγγελματική εξυπηρέτηση. Διεύθ: Γεωρ. Παπανδρέου 171 Μεταμόρφωση. Τηλ: 210 28 52 250 - Κιν: 697 226 1288
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ServicePark: Συντήρηση με υπευθυνότητα
Η επιχείρηση ServicePark είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης με πολυετή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου και ειδίκευση σε θέματα συντήρησης και φανοποιείας. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η ServicePark είναι: Service και Διαγνωστικό έλεγχο σε κάθε τύπο οχήματος με χρήση του εξελιγμένου διαγνωστικό συστήματος TEXA. Κάθε είδους επισκευή και συντήρηση του αμαξώματος. Γυάλισμα, ξεθάμπωμα και κρυσταλλοποίηση για όλους τους τύπους φώτων. Διεκπεραίωσης αποκατάστασης ή επισκευής ζημιών σε συνεννόηση με τις ασφαλιστικες εταιρίες προσφέροντας όχημα αντικατάστασης δωρεάν. Διεύθυνση: Μπιζανίου 2 Μεταμόρφωση Αττική 144 51 Τηλ.: 210 285 22 41
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - Ροσόλυμος Εμμανουήλ: Εγγυημένα ανταλλακτικά για FCA Group.
Το κατάστημα παραμένει ανοικτό για την άμεση εξυπηρέτηση σας και διαθέτει μία τεράστια γκάμα ανταλλακτικών γύρω από τις ιταλικές μάρκες. Μόνο ποιοτικά και καλά ανταλλακτικά που δεν θα σας αφήσουν ξεκρέμαστους αλλά θα ανεβάσουν επίπεδο το αυτοκίνητο σας, θα βρείτε σε ένα από τα πιο πλήρη καταστήματα της αγοράς. Σε κεντρικό σημείο, στελεχωμένο με έμπειρο προσωπικό και ιδιωτικό παρκινγκ είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσει. Επισκεφθείτε ή τηλεφωνήστε στο μαγαζί και σε λίγα λεπτά θα έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές. Η γκάμα καλύπτει όλα τα μοντέλα, ενώ ανανεώνεται συνεχώς με νέες προσθήκες. Διεύθ: Σωκράτους 4, Μεταμόρφωση. Τηλ: 210-2846016
ΜΟΣΧΑΤΟ - NS Racing: Ο βασιλιάς των εξατμίσεων
Η εταιρία NS Racing του Στέλιου Παναγιωτάρα αποτελεί συνώνυμο της λέξης εξάτμιση. Με τεράστια εμπειρία και παρουσία στον χώρο, αποτελεί την πρώτη και μοναδική επιλογή όσων χρειάζονται το καλύτερο αποτέλεσμα σε εξατμίσεις – καταλύτες. Με εμπειρία από τα πιο απλά αυτοκίνητα μέχρι και αγωνιστικά, το προσωπικό της εταιρίας δεσμεύεται για το καλύτερο αποτέλεσμα, στην πιο λογική τιμή και πάντα με εγγύηση λειτουργίας. Μην αναρωτιέστε εάν είναι οι καλύτεροι, γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία. Η NS Racing είναι σε θέση να παρέχει αποτελέσματα υψηλού επιπέδου ανεξαρτήτως μάρκας αυτοκινήτου, μοντέλου και χρονολογίας. Η εταιρία είναι κλειστή και εξυπηρετεί μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Διεύθυνση: Καποδιστρίου Αττική, Μοσχάτο Τηλ: 2109412900 , 2109415302 – 6944358381
ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ - Group A: Οι πιο εντυπωσιακές βελτιώσεις αυτοκινήτου
Η τεράστια εμπειρία αλλά και τα 21 έτη συνεχούς παρουσίας στον χώρο έχουν εκτοξεύσει την φήμη της Group A σε όλα τα στέκια των απανταχού petrolheads. Μία επιχείρηση που μπορεί να βελτιώσει με εγγύηση ότι πραγματικά «σηκώνει» βελτίωση! Το προσωπικό δεν σταματά να εκπαιδεύεται σε νέες τεχνολογίες και σε νέα προϊόντα γύρω από τα αυτοκίνητα, ενώ τα μηχανήματα και ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται είναι τελευταίας τεχνολογίας και φέρουν εγγυήσεις. Η επιχείρηση διαθέτει μία τεράστια γκάμα από προϊόντα προς πώληση, την οποία μπορείτε να δείτε στο site, ενώ η αποστολή γίνεται εύκολα και γρήγορα σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο. Η επιχείρηση δέχεται πελάτες κατόπιν ραντεβού. Διεύθ: Εθνικής Αντιστάσεως 43 Νέα Ερυθραία. Τηλ: 2106251752, 6944445432
ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ - Δημητρίου ΑΕ: Ποιοτικά μεταχειρισμένα με 3 χρόνια δωρεάν service
Στην έκθεση αυτοκινήτων Δημητρίου ΑΕ σίγουρα θα βρείτε το επόμενο αυτοκίνητο σας. Με τεράστια γκάμα αλλά και με πολλές διευκολύνσεις, δεν έχετε τίποτα να σκεφτείτε. Απολαύστε με κάθε αγορά 3 χρόνια δωρεάν service, δωρεάν ανταλλακτικά αλλά και εργασίες φανοποιείας. Διεύθ: Χαρ. Τρικούπη 186 Νέα Ερυθραία. Τηλ: 2108077143 - 2102832272- 6977305909
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - Ford Ζυγογιάννης: .. και ξένοιασες
Η επιχείρηση Ζυγογιάννης από το 1983 με το 1ο κατάστημα στο Αιγάλεω στην οδό Στεφ. Σαράφη 107 και από το 2016 με το 2ο κατάστημα στην οδό Λεωφ. Σπύρου Λούη 18 στη Ν. Ιωνία είναι δίπλα σας σε ότι αφορά την συντήρηση και επισκευή του Ford αυτοκινήτου σας. Η Ζυγογιάννης Service, εδώ και 37 έτη αποτελεί την πρώτη επιλογή όσων θέλουν αξιόπιστο σέρβις Ford χωρίς ψιλά γράμματα. Η εταιρία, έχοντας πλήρη γκάμα γνήσιων Ford αλλά και aftermarket ανταλλακτικών, μπορεί να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και την πιο συμφέρουσα λύση για εσάς και το αυτοκίνητο σας. Η επιχείρηση παραμένει ανοιχτά τηρώντας όλα τα με΄τρα προστασίας που προβλέπονται τόσο για το προσωπικό , όσο και για τους πελάτες . Παράλληλα γίνεται απολύμανση κατά την παράδοση του αυτοκινήτου για απόλυτη ασφάλεια. Διεύθυνση: Λεωφ. Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη 18, Νέα Ιωνία 142 35 Τηλέφωνο: 21 0272 5252
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - Ευαγγελιάδης Νικόλαος: Δεν υπάρχει ψυγείο που να μην φτιάχνεται εδώ
Στην Νέα Ιωνία, εδώ και 45 χρόνια πρωταγωνιστεί το μαγαζί του Ευαγγελιάδη Νικόλαου, όντας ένα από τα πιο παλιά και έμπιστα εξουσιοδοτημένα συνεργεία ψυγείων αυτοκινήτων και φορτηγών. Πέρα από τις επισκευές ψυγείων αυτοκινήτων, η επιχείρηση αναλαμβάνει: Αλλαγή / Καθαρισμό / ανακατασκευή ψυγείων αυτοκινήτου, Συγκολλήσεις – επισκευές aircondition αυτοκινήτων και φορτηγών, Κατασκευές Αλουμινένιων ψυγείων αγωνιστικών αυτοκινήτων, Αυτόματο Καθαρισμό κυκλώματος ψύξης/μηχανής από σκουριά και λάδια, Εσωτερικό καθαρισμό μηχανής-κινητήρα, Επισκευή / σέρβις καλοριφέρ αυτοκινήτου. Στα προϊόντα θα βρείτε από ολοκληρωμένα συστήματα ψύξης, τάπες και κολάρα, μέχρι και θερμοστάτες, βαλβίδες και βεντιλαντέρ. Η επιχείρηση λειτουργεί κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, καθημερινά 9πμ Με 2μμ Διεύθυνση: Αλικαρνασσού 16, Νέα Ιωνία Τηλ: 210-2775156
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - RT Dynamics: Απογείωσε το αυτοκίνητο σου
Η επιχείρηση RT Dynamics ειδικεύεται στον χώρο της αναβάθμισης του αυτοκινήτου, πάντα με τον κατάλληλο τρόπο και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Με το νέο πρόγραμμα εγκεφάλου RT Plus, προτείνει τις καταλληλότερες αλλαγές στην χαρτογράφηση και όχι μόνο, για να αποκτήσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μπορείτε να προβείτε σε οποιαδήποτε αλλαγή εσείς επιθυμείτε στο αυτοκίνητο σας. Από τελικά συστήματα εξαγωγής μέχρι και προσωπικά φτιαγμένα «κομμάτια» θα απογειώσουν και θα κάνουν το αυτοκίνητο σας ξεχωριστό. Η εταιρία αυτή την περίοδο λειτουργεί Καθημερινά 9πμ Με 6μμ. Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και προσφέρει δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο. Διεύθυνση: Αλικαρνασσού 3 Νέα Σμύρνη Τηλ: 210 9338965 - 210 9428178
ΝΈΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Engine Service - SA Georgoulis: Οι ειδικοί στις αναρτήσεις.
Η εταιρία Engine Service – S.A. Georgoulis εξειδικεύεται αποκλειστικά και μόνο στην επισκευή και ανακατασκευή αναρτήσεων και αεραναρτήσεων επιβατικών αυτοκινήτων. Από το 1994 η εταιρία ασχολείται με αυτό το αντικείμενο και πλέον στελεχώνεται από ειδικά εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό που εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κύριος στόχος είναι η κάλυψη των προσωπικών οδηγικών αναγκών του εκάστοτε οδηγού. Η Engine Service – S.A. Georgoulis αναλαμβάνει τόσο την επισκευή όλων των εργοστασιακών, after market και όλων των ειδών coil over αναρτήσεων, όσο και την ανακατασκευή σε αερόφουσκες και αεραναρτήσεις. Ανοικτά καθημερινά 8 με 5. Διεύθ: Λεωφ. Ηρακλείου 100, Αθήνα. Τηλ.: 210 5693205
ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - Chiptronic: Οι ειδικοί στον προγραμματισμό εγκεφάλων
Η Chiptronic Tuning αναλαμβάνει την ηλεκτρονική βελτίωση αυτοκινήτων με turbo και ατμοσφαιρικούς κινητήρες. Το λογισμικό είναι τελειοποιημένο και δοκιμασμένο στο δυναμόμετρο αλλά και στο δρόμο και πάντα σε συνεργασία με την AllCarTuning. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Chiptronic Tuning είναι: ECUTuning remap: Αλλαγή λογισμικού στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου (ECU) ενός οχήματος. Η Chiptronic Tuning πραγματοποιεί όλες τις μετρήσεις στο δυναμόμετρο της TAT Dyno Systems. Δίνοντας μεγάλη έμφαση στην νέα τεχνολογία και τις ανάγκες των αυτοκινήτων η Chiptronic Tuning μπορεί να καλύψει όλες τις υπηρεσίες διάγνωσης βλαβών. Με εγγύηση επιστροφής χρημάτων για 7 ημέρες ! Ωράριο ανοικτά 9:00πμ. Με 12:00μμ. Μενεκράτους 26 & Υβρίου 12 Ν.Κόσμος – Αθήνα TK : 11636 Τηλ.: 210-923792 210-9237008
ΝΙΚΑΙΑ - Diavia Autoklima Service: Ο γιατρός των συστημάτων κλιματισμού
Η επιχείρηση DIAVIA AUTOKLIMA SERVICE με έδρα τη Νίκαια, λειτουργεί από το 2000 και δραστηριοποιείται γύρω από την επισκευή συστημάτων κλιματισμού και εμπορία ανταλλακτικών. Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι Επισκευή και Καθαρισμό Κλιματιστικών αυτοκινήτου, αντιβακτηριδιακό καθαρισμός του A/C, service στο Κομπρεσέρ, καθαρισμό σε ψυγεία και φίλτρα aircondition. Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 60 Νικαια τ.κ 18454 Τηλ: 2105445035
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - QGAS ΕΠΕ: Υγραεριοκίνηση από 550 ευρώ.
H QGAS ΕΠΕ αποτελεί εγκεκριμένο συνεργείο εγκαταστάσεων συστημάτων Υγραερίου (LPG) και φυσικού αερίου CNG, ενώ αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα της Ολλανδικής εταιρίας Prins. Κερδίστε έως και 50% οικονομία και ξαναβάλτε ταξίδια και εκδρομές στο πρόγραμμα, ενώ με αρχική τιμή μετατροπής τα 550 ευρώ, η απόσβεση των χρημάτων σας θα έρθει σε λιγότερο από έναν χρόνο. Εάν προτιμήσετε κάτι πιο οικονομικό, η εταρία διαθέτει και συστήματα AEB kit, το οποίο αποτελεί την αμέσως επόμενη καλύτερη και πιο οικονομική εναλλακτική. Η επιχείρηση λειτουργεί καθημερινά από τις 9 μέχρι τις 5μιση και κατόπιν ραντεβού. Διεύθ: Ορφέως 45 & Λ. Αμφιθέας, Παλαιό Φάληρο. Τηλ: 30 210 9420594
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Alex Specialist: Οι σπεσιαλίστες σε service και βελτίωση
H επιχείρηση ALEX SPECIALIST διαθέτει εξειδίκευση στις επισκευές και τις αναβαθμίσεις αυτοκινήτων. Το συνεργείο – φανοποιείο – ηλεκτρολογείο αναλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες με επαγγελματισμό και συνέπεια: Γενικό σέρβις αυτοκίνητων Ειδικές επισκευές σε αυτοκίνητα με αυτόματο σασμάν, Επισκευή κινητήρα αυτοκινήτου, Βελτιώσεις - μετατροπές αυτοκινήτων, Ηλεκτρονική διάγνωση, Φανοποιεία - Βαφές, Εξειδικευμένο συνεργείο γαλλικών αυτοκινήτων (CITROEN, PEUGEOT, RENAULT), Εξειδικευμένο συνεργείο Group VAG (VW, AUDI, SEAT, SKODA, PORSCHE). H εταιρία ALEX SPECIALIST παραμένει ανοιχτή και μπορεί να σας ενημερώσει τηλεφωνικά για τον τρόπο μετάβασης στις εγκαταστάσεις της. Θηβών 20 18543 Πειραιάς Τηλ.: +302104207315
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Περατινός: Εγγυημένο service για την BMW σας
Για την καλύτερη συντήρηση της BMW σας, η Περατινός Service είναι η μόνη που μπορεί να σας εγγυηθεί το απόλυτο αποτέλεσμα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό δεσμεύεται για την ικανοποίηση όλων των αναγκών που μπορεί να προκύψουν στο αυτοκίνητο σας και αυτός είναι ο λόγος που την προτιμούν εκατοντάδες πελάτες. Η τεχνογνωσία, ο εξοπλισμό και πάνω από όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, είναι τα στοιχεία που χρειάζεται ένα συνεργείο για να είναι αξιόπιστο! Η εταιρεία Περατινός Service δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Το συνεργείο λειτουργεί με τηλεφωνικό ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο τηλεφωνικό κέντρο 210-4209003 προκειμένου να σας ενημερώσουν για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. Διεύθ: Πειραιάς, Φαλήρου 82, 185 43. Τηλ: 210 4209003
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - Bluemec Hellas: Υγραεριοκίνηση με ιταλική αξιοπιστία
Η BLUEMEC HELLAS σας κάνει μια μοναδική προσφορά για τοποθέτηση συστήματος υγραερίου με τελική τιμή στα 650 ευρώ! Η εταιρία BLUEMEC HELLAS δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την μητρική εταιρία BLUEMEC Ιταλίας με σκοπό την διαχείριση του δικτύου πωλήσεων χονδρικής της BLUEMEC για την Ελληνική αγορά. Κερδίστε από σήμερα κιόλας, από το πρώτο χιλιόμετρο, με την χρήση των πιο αξιόπιστων κιτ υγραερίο της BLUEMEC. Ανώτερη ποιότητα εξαρτημάτων με δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση/105.000km, Πρόγραμμα πλήρες στα ελληνικά, Πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης και τεχνικής υποστήριξης συνεργαζοµένων συνεργειών, Μεγάλη γκάμα κάλυψης σε ανταλλακτικά, Εκπαιδευτικά σεμινάρια στους υποψήφιους συνεργάτες για την άρτια εκπαιδευσή τους στα µυστικά της υγραεριοκίνησης µε την υποστήριξη του ιταλικού οίκου BLUEMEC, Πανελλαδικό δίκτυο Διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών 332 (Πρώην Λ.Καβάλας) Περιστέρι Τ.Κ. 121 36 Τηλ:+30 210 56 96 990- 6974602443
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - GPexhaust: Οι μάστορες της εξάτμισης
Θέλεις να διορθώσεις κάποια ζημιά ή να αναβαθμίσεις το σύστημα εξαγωγής; Ότι και να χρειάζεσαι θα το βρεις στην GPexhaust. Η απάντηση βρίσκεται στη Θηβών και στο πιο γνωστό μαγαζί του Περιστερίου γύρω από τις εξατμίσεις. Το κατάστημα διαθέτει τα πάντα γύρω από: Απολήξεις, Καταλύτες, Σιλανσιέ, Χταπόδια, DownPipe. Με βελτιώσεις σε πάνω από 1.000 οχήματα κάθε χρόνο και περισσότερες από 700 καθημερινές επισκέψεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεργείου, μπορείτε να βγάλετε συμπεράσματα και μόνοι σας. Πάντα με τιμές και καθημερινές προσφορές που μπορούν να σας γλυτώσουν πολλά λεφτά. Το κατάστημα παραμένει ανοικτά Δευτέρα εως Παρασκευή 8:00πμ. Με 16:00μμ. Διεύθυνση: Θηβών 258, Περιστέρι Τηλ: +302105764642
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - MR Volvo Τσιβουγλή: Η απόλυτη εξειδίκευση στα Volvo
Το εξειδικευμένο συνεργείο MR VOLVO ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ εδρεύει στο Περιστέρι και με την τεράστια πείρα του γύρω από τα μοντέλα Volvo, δεσμεύεται πως θα δώσει λύση στο πρόβλημα σας. Το έμπειρο προσωπικό μαζί με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που εξοπλίζουν τις εγκαταστάσεις είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν. Όποιο μοντέλο και να έχετε, όσο σπάνιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, από το συνεργείο MR VOLVO ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ δεν πρόκειται να φύγετε χωρίς το αυτοκίνητο σας να λειτουργεί σε άριστη κατάσταση. Πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα. Η επιχείρηση εξυπηρετεί κατόπιν ραντεβού. Διεύθ: Δαμβέργη 13 Περιστέρι. Τηλ: 210 5767767 - 6944747758 – 6975664015
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - Papadopoulos BRS: Service και tuning με εγγυημένο αποτέλεσμα
Το συνεργείο Papadopoulos Brs από το 1985 ασχολείται στον τομέα των αυτοκινήτων ,των ανταλλακτικών, των μετατροπών,των βελτιώσεων και του σέρβις. Χάρη στην εμπειρία ετών και της τεχνογνωσίας που ακολουθεί , το συνεργείο προσφέρει τις υπηρεσίες με ακρίβεια και επαγγελματισμό, επιδιώκοντας τη δική σας ικανοποίηση. Αναλαμβάνει επιτυχώς τις τεχνικές υπηρεσίες για την τοποθέτηση ανταλλακτικών και τις μετατροπές αυτοκινήτων ( Turbo – Compressor – GTI –HF- Integralle) παρέχοντας και την απαιτούμενη εγγύηση προς τους πελάτες. Επίσης πραγματοποιούνται και όλες οι επιθυμητές βελτιώσεις που θέλετε ή χρειάζεστε. Μπορεί να αφορά: αλλαγή περιφερειακών σημείων, κεφαλή, κορμό, turbo, φρένα και μετάδοση.Τέλος το συνεργείο προσφέρει και τις υπηρεσίες για την προετοιμασία αγωνιστικών αυτοκινήτων και κατά τη διάρκεια των αγώνων, καθώς η εμπειρία που έχει αποκτηθεί εγγυάται ένα επιτυχημένο και σίγουρο αποτέλεσμα. Λειτουργεί καθημερινά 9 με 5. Διεύθ: Ικαρίας 8 Περιστέρι. Τηλ: 210-5690730 – 6973018485.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - Pappas Motorsport: 50 χρόνια εμπειρίας στα FORD
Το σύγχρονο, εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων PAPPAS MOTORSPORT αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους κατόχους Ford και Smart. Με μισό αιώνα εμπειρίας στο χώρο του service, είναι ικανό να αντεπεξέλθει σε κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας άμεσα και οικονομικά. Αντίστοιχα μπορεί να αναλάβει το σέρβις οποιασδήποτε άλλης μάρκας αυτοκινήτου. Η PAPPAS MOTORSPORT αποτελεί ένα εξελιγμένο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο βρίσκεται στη Τροπαίων 24Α & Αρκαδίας, σε έναν σύγχρονο χώρο. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει, δεσμεύεται για την ικανοποίηση όλων των αναγκών του αυτοκίνητο σας. Στο υπερσύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων που διαθέτει, εξυπηρετεί με σεβασμό και υπευθυνότητα τους κατόχους αυτοκινήτων Ford και Smart. Οι εγκαταστάσεις είναι τελευταίας τεχνολογίας και περιλαμβάνουν: Service, Βελτιώσεις, Μετατροπές, Service κλιματισκών Ανοικτά καθημερινά 8:00πμ. Με 16:00μμ. Διεύθυνση: Τροπαίων 24Α & Αρκαδίας, Περιστέρι Τ.Κ. 121 32 Τηλ: 210 5734705
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - Σιαφαρίκας Motor Service: Τοποθέτηση υγραερίου με εγγύηση
Η εταιρία Σιαφαρίκας Motor Service εγγυάται άριστο αποτέλεσμα και μέγιστο κέρδος από την μετατροπή του αυτοκινήτου σας. Με 20ετή εμπειρία είναι σε θέση να παρέχει και εγγυήσεις, ενώ στο μενού της περιλαμβάνονται πραγματικά όλα τα μοντέλα. Μην αφήνετε την τιμή της βενζίνης να παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στα πάγια έξοδα σας. Χρησιμοποιείστε υγραέριο, γεμίστε παντού και ξοδέψτε το κέρδος σε κάτι πιο χρήσιμο για εσάς.Το εξειδικευμένο προσωπικό γνωρίζεις τις «ιδιαιτερότητες» κάθε μοντέλου και μπορεί να εγγυηθεί για κάθε ένα από αυτά. Μην πετάτε άλλο τα λεφτά σας, κάντε μία σωστή επένδυση σήμερα για να επωφελείστε μία ζωή! Ωράριο ανοικτά καθημερινά 9:00πμ. Με 17:00μμ. Διεύθυνση: Αμαρίου 58 Περιστέρι Τηλ: 2105757433 – 6978893980
ΣΠΑΤΑ - Super Auto: Εξουσιοδοτημένο συνεργείο Fiat Group Hellas
Σε ένα από τα πιο οργανωμένα και εξειδικευμένα συνεργεία στην Αττική, η εταιρεία Αφοί Λέδάκη Ο.Ε.- Super Auto, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης του Fiat Group Hellas, σας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες με τη σιγουριά των άρτια καταρτισμένων τεχνικών της! Με τον μηχανολογικό και διαγνωστικό εξοπλισμό στην αιχμή της τεχνολογίας, καθώς και πλήρως οργανωμένο φανοποιείο, στην Αφοι Λεδάκη Ο.Ε.- Super Auto, η εξυπηρέτηση για το αυτοκίνητό σας ανεβαίνει επίπεδο.Μάλιστα διαθέτει και το ξεχωριστό τμήμα «Αutorabilia», το οποίο ασχολειται αποκλειστικά και μόνο με τα κλασσικά αυτοκινήτα. Σε συνεργασία με εξειδικευμένες στο αντικείμενο εταιρίες στην Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία και Ιταλία προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις πάνω σε ένα μεγάλο αριθμό κλασσικών αυτοκινήτων! Ωράριο λειτουργίας 8 με 4μιση. Διεύθ: Αρχιμήδους 3 & Κατσούλη Σπάτα. Τηλ: 2106025055 - 2106634628
ΧΑΙΔΑΡΙ - LPG Hellas: Τοποθέτηση 100% ιταλικών κιτ υγραερίου.
Κάντε την πιο έξυπνη κίνηση και επενδύστε σε μία σωστή εγκατάσταση υγραερίου. Η εταιρία LPG Hellas, αποτελεί ένα σύγχρονο, νόμιμο και πιστοποιημένο συνεργείο τοποθέτησης κιτ αερίων καυσίμων (υγραερίου και φυσικού αερίου), εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό. Συνεργάζεται μόνο με τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής συστημάτων παγκοσμίως, όπως είναι οι Brc & Lovato και σε συνδυασμό με τις χιλιάδες μετατροπές που έχει πραγματοποιήσει, εγγυάται την άψογη λειτουργία του αυτοκινήτου σας από όλες τις απόψεις. Η επιχείρηση λειτουργεί καθημερινές 9 με 4 και Σάββατα 9 με 2. Διεύθ: Λεωφ. Αθηνών 348, Χαϊδάρι. Τηλ: (+30) 211 2148226, (+30) 210 5823114 6945457194.
ΧΑΛΑΝΔΡΙ - Auto Μηχανική: Εγγυημένα και αξιόπιστα
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της Auto Μηχανική-Ισαΐδης, εξοπλίζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού. Προσωπικό το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα αυτοκίνητα, δεν καθησυχάζεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να είναι πάντα σε συνάρτηση με νέα μοντέλα και φυσικά νέα προβλήματα. Στην Auto Μηχανική-Ισαΐδης θα βρείτε τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Ο κύριος λόγος όμως που η εταιρεία ξεχωρίζει και κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πελατών της είναι η ποιότητα της εργασίας της και η ανθεκτικότητα των προϊόντων της. Η εταιρία Auto Μηχανική-Ισαΐδης παραμένει ανοικτά τις καθημερινές από 8:15πμ. έως 17:00μμ. Διεύθυνση: Αναστασοπούλου 26- Χαλάνδρι ΤΚ 15231 Τηλέφωνο: 210 6756212
ΧΑΛΑΝΔΡΙ - Ζερβός & ΣΙΑ Ο.Ε.: Λύσεις για όλα τα προβλήματα του αυτοκινήτου
Από το 1988 η Ζερβός & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι εξειδικευμένος επισκευαστής Renault – Dacia και το προσωπικό μπορεί να δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημα ανεξάρτητα από τα αν αυτό είναι απλό ή σύνθετο. Για κάθε εργασία που πραγματοποιείται εσείς διαλέγετε αν θα χρησιμοποιηθούν γνήσια ή aftermarket ανταλλακτικά ανάλογα με τις απαιτήσει και τον προϋπολογισμό σας. Ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξετε, απολαμβάνετε εγγυημένη υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Επίσης, αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε ή απλά θέλετε να έχετε ολοκληρωμένη και έγκυρη εικόνα της κατάστασης του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να κάνετε προληπτικό έλεγχο στα σημαντικότερα σημεία. Η επιχείρηση παραμένει ανοικτή καθημερινές 8 με 4 και δέχεται κατόπιν ραντεβού. Διεύθ: Ζαλοκώστα 5Α, 15233 Χαλάνδρι. Τηλ: 210 6893 233

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Total Pack: Η ενδεδειγμένη λύση στην αγορά ανταλλακτικών
"Η TOTAL PACK εμπορεύεται ανταλλακτικά αυτοκινήτων και είναι καταξιωμένη στον χώρο της κτίζοντας σημαντικό όνομα στην αγορά, αφού δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα των ανταλλακτικών στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. ΓΝΗΣΙΑ - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ – ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ, είδη φανοποιίας, ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη. Στόχος της εταιρείας είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, η ταχύτητα και η αποστολή των παραγγελιών μέσα από ένα πολύ καλά οργανωμένο σύστημα διανομής σε όλη την χώρα. Η TOTAL PACK επίσης εξειδικεύεται σε ανταλλακτικά FORD. Είναι το κατάλληλο μέρος για να βρείτε οποιοδήποτε FORD ανταλλακτικό χρειαστείτε. Ωράριο ανοικτά 8:30πμ. Με 17:00μμ. Διεύθυνση: Στρατάρχου Παπάγου 5, 10445, `Αγιος Δημήτριος Tηλ: 2109761550
ΑΘΗΝΑ - Auto Δρακάκης: Τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για κάθε μάρκα αυτοκινήτου.
Η επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων και ανταλλακτικών ΑutoΔρακάκης εδώ και 20 χρόνια διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες γκάμες ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες. Πάνω από 1.000 κωδικοί διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους κατασκευαστές, τόσο καινούργιοι όσο και μεταχειρισμένοι σε άριστη κατάσταση. Διαθέτοντας μία τόσο μεγάλη γκάμα, είναι σε θέση να καλύψει κάθε σας ανάγκη για οποιοδήποτε μοντέλο, οποιασδήποτε μάρκας. Ακόμη, το κατάστημα διαθέτει αρκετά ελεγμένα και προσεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα προς πώληση, έκθεση με όλα τα τελευταία μοντέλα της αγοράς και ένα από τα καλύτερα συνεργεία για τα μοντέλα των Skoda-SEAT-Audi-VW. Η επιχείρηση δέχεται τηλεφωνικές παραγγελίες και κάνει παράδοση στο χώρο σας. Παπούλια 6 & Κουρτίδου 22 Αθήνα 10445 Τηλ.: 210 8318309 - 6932491232
ΑΘΗΝΑ - Billy Safe: Επισκευάστε το κλειδί σας ή αλλάξτε το σε λίγα λεπτά
Με εμπειρία και τεχνογνωσία χρόνων αλλά και με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, η επιχείρηση από το 1976 πρωταγωνιστεί στον χώρο των κλειδιών και όχι μόνο. Όλα τα κλειδιά είναι διαφορετικά, μα όλα μπορούν να επισκευαστούν και να αλλάξουν. Ότι μάρκα αυτοκινήτου και να οδηγείτε, όποιο μοντέλο και αν είναι αυτό, το κλειδί του στα χέρια των ειδικών της Billy Safe θα αλλάξει ριζικά. Επισκευάστε το κλειδί σας, μετατρέψτε το σε νέας γενιάς ή δημιουργήστε ότι εσείς θέλετε με εγγυημένο αποτέλεσμα και σε πολύ καλή τιμή. Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα επισκευής ή εγκατάστασης συστήματος immobilizer για μεγαλύτερη ασφάλεια στο αυτοκίνητο σας. Διεύθυνση: Αριστοτέλους 1, Αθήνα 104 32 Τηλ: 2105233558
ΑΘΗΝΑ - Αφοί Πάνου:Ό,τι ψάχνεις για το Toyota σου!
Η εταιρία Αφοί Σ. Πάνου Ο.Ε. αποτελεί τη καλύτερη πρόταση στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Μετά από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του και έχοντας συνεργαστεί με τα καλύτερα στελέχη της αγοράς, δημιούργησαν για εσάς έναν καινούργιο χώρο όπου σας παρουσιάζουν μια ξεχωριστή πρόταση στην αγορά ανταλλακτικών. Η εταιρία Αφοί Σ. Πάνου Ο.Ε προσφέρει άριστα ποιοτικά ανταλλακτικά σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα προϊόντα της εταιρίας αποτελούνται από καινούργια, aftermarket αλλά και γνήσια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σε άριστη κατάσταση. Είδη Φανοποιίας, Μηχανικά και Ηλεκτρολογικά μέρη. Αξεσουάρ καθώς και Αναλώσιμα. Η εταιρία λετουργεί κανονικά ενώ δέχεται και τηλεφωνικές παραγγελίες. Διεύθυνση: Αγίου Όρους 27, Αθήνα - Βοτανικός, 10447, Τηλ.: 2103470120
ΑΘΗΝΑ - Παπαδόπουλος Συμεών: Αεροελατήρια για κάθε χρήση
Η προσωπική επιχείρηση που ξεκίνησε το μακρινό 1972, έλαβε από το 1988 εταιρική μορφή και πλέον αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή αεροελατηρίων στην χώρα μας. Η επιχείρηση Κ.Παπαδοπούλου & Σία Ε.Ε. αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού μεταξύ των οποίων τον Οίκο ISRINGHAUSEN για καθίσματα οδηγών και τον οίκο SUSPA τον οποίο εκπροσωπεί και στην Κύπρο από το 1978. Η τεράστια τεχνογνωσία και οι υψηλής ποιότητας πρώτης ύλης που χρησιμοποιούνται παρέχουν εγγυημένο αποτέλεσμα ενώ οι τρόποι κατασκευής είναι φιλικοί προς το περιβάλλον. Αντέχουν σε ψηλές & χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος, καλύπτουν τις προδιαγραφές της αυτοκινητοβιομηχανίας και έχουν μεταξύ άλλων πιστοποιητικό ISO 9001. Η επιχείρηση παραμένει ανοικτά 11:00πμ. Με 15:00μμ. Διεύθυνση: Κηφισού 72, 10443 Αθήνα (Σεπόλια) Τηλ.: 210 51.36.731, 210 51.36.348
ΑΙΓΑΛΕΩ - Auto Parts: Ανταλλακτικά άριστης ποιότητας
Η εταιρία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν. Auto Parts δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών από το 1983. Η διαρκής παρακαταθήκη ανταλλακτικών άριστης κατάστασης και η μεγάλη ποικιλία κωδικών την έχουν καθιερώσει ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο, με απόλυτη εξειδίκευση στις φίρμες Audi, VW, Seat, Skoda, BMW και MINI. Οι εγκαταστάσεις, συνολικού εμβαδού 2.000 τ.μ., φιλοξενούν πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για αυτοκίνητα Group VW, ΒΜW και MINI με έτος κατασκευής από το 1998 και μετά. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει και να βρει λύσεις στις απαιτήσεις του επαγγελματία (συνεργείου) ή του ιδιώτη. Η αποστολή των ανταλλακτικών εντός Αττικής γίνεται αυθημερόν χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών, ενώ μπορεί να γίνει αποστολή σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. Λεωφ. Αθηνών 237 122 42 Αιγάλεω Τηλ. 210 5901600, 210 5905605, 210 5907297
ΑΙΓΑΛΕΩ - City Rover: Γνήσια και ΟΕΜ ανταλλακτικά για Rover, Land Rover, Jaguar και MG
Η πολύχρονη εμπειρία συναντά την εξειδίκευση στη City Rover. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γνήσια OEM, αλλά και after market ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα των εταιρειών Rover, Land Rover, Jaguar και MG. Η απόλυτη εξειδίκευση στις Βρετανικές μάρκες είναι αυτό ακριβώς που χαρακτηρίζει την εταιρία και ο επαγγελματισμός της είναι αυτός που την έκανε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Βρείτε τα πάντα, στις καλύτερες τιμές, χωρίς τη παραμικρή αναζήτηση από εσάς. Το προσωπικό είναι στη διάθεση σας για άμεση εξυπηρέτηση και εξειδικευμένες λύσεις. Το κατάστημα πλέον λειτουργεί κανονικά, όμως κατόπιν ραντεβού, σεβόμενη την περίοδο που διανύουμε. Διεύθ: Θηβών 322, 12244 Αιγάλεω. Τηλ.: 210 5620995
ΑΙΓΑΛΕΩ - Βάσσης Κορεατική: Απόλυτη εξειδίκευση στα Κορεάτικα ανταλλακτικά
Η εταιρεία Κορεατική βρίσκεται στον χώρο των ανταλλακτικών, των επισκευών και του after sales service από το 1996 με σκοπό την εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία γνήσιων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών HYUNDAI - DAEWOO - KIA MOTORS καθώς και after market προϊόντων. Είναι καταξιωμένη στον χώρο της κτίζοντας σημαντικό όνομα στην αγορά, δίνοντας μεγάλη σημασία στην ποιότητα των ανταλλακτικών στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μπορείτε να επισκεφτείτε την Κορεατική στο κατάστημά τους στη Λ. Αθηνών. Επιπρόσθετα έχει ένα μεγάλο αριθμό συνεργατών που εξασφαλίζουν την παροχή υπηρεσιών και αγαθών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρία λειτουργεί κανονικά αυτή την περίοδο. Διεύθυνση: Λ. Αθηνών 183 - 12242 Αιγάλεω Τηλ: 210 5980022, 210 5980707
ΑΛΙΜΟΣ - Apcar Ε.Π.Ε: Μονόδρομος στο χώρο των ανταλλακτικών
Η εταιρεία APCAR Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται από το 1997 στο χώρο του αυτοκινήτου σχετικά με χονδρική και λιανική πώληση Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων. Πρωταρχικός στόχος της είναι η παροχή αξιόπιστων και εγγυημένων υπηρεσιών στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, με ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας από γνωστούς οίκους του εξωτερικού που αποτελούν τους κύριους προμηθευτές της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Η εταιρεία APCAR Ε.Π.Ε. επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, υποδομές και σε προϊόντα. Επιπρόσθετα έχει ένα μεγάλο αριθμό συνεργατών που εξασφαλίζουν ταχύτερη παροχή υπηρεσιών και αγαθών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ διευρύνει συνεχώς τη γκάμα της για να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς. Ωράριο ανοικτά 8:00πμ. Με 16:00μμ. Διεύθυνση: Κουμουνδούρου 58, Άλιμος Τ.Κ. 17456 Τηλ: 210 9958036 – 210 9958037
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - Κατσίπης: Για ανταλλακτικά χωρίς άγχος
Η εταιρία ΚΑΤΣΙΠΗΣ δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διάθεση ανταλλακτικών αυτοκινήτων κάθε τύπου ενώ βρίσκεται στο χώρο εδώ και 28 έτη. Οι εγκαταστάσεις περιέχουν περισσότερα από 10.000 ανταλλακτικά, μηχανικά μέρη, είδη φανοποιίας, ηλεκτρικά σετ μετατροπών, και πολλά άλλα, για κάθε τύπο και μάρκα αυτοκινήτου. Προγραμματίζονται και πραγματοποιούνται καινούριες παραλαβές νέων ανταλλακτικών κάθε μήνα, καθώς και πώληση τόσο χονδρική όσο και λιανική. Μπορεί να απαντηθεί κάθε απαίτηση πελάτη. Προϊόντα φανοποιίας, ηλεκτρικά και μηχανικά είναι διαθέσιμα για όλους όσους αναζητούν φτηνά αλλά και ποιοτικά άριστα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Η εταιρία λειτουργεί κανονικά λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Διέυθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58, Αργυρούπολη Τηλ: 2109922679
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ - Jautoparts Korean Group : Ό,τι χρειαστείτε γύρω από κορεάτικα ανταλλακτικά
Η Jautoparts Korean Group αποτελεί μία επιχείρηση πρότυπο στην αγορά των ανταλλακτικών. Η εξειδίκευση του προσωπικού γύρω από το χώρο, η μοναδικά τεράστια γκάμα ανταλλακτικών και η πολυετής εμπειρία είναι το τρίπτυχο που την ξεχωρίζει. Έχοντας απόλυτη εξειδίκευση στον χώρο των ανταλλακτικών γύρω από τα κορεατικά μοντέλα, είναι σε θέση να σας βρει ότι και αν ψάχνετε, πάντα στην καλύτερη τιμή και πάντα με εγγύηση ποιότητας. Έχοντας στην διάθεση της ένα πλήρως ενημερωμένο site και e-shop μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με ένα κλικ και να έχετε ότι χρειάζεστε στο σπίτι σας την επόμενη ημέρα. Ωράριο ανοικτά 9:00πμ. Με 17:00μμ Διεύθυνση: Κοζάνης 25Α , 11855 Βοτανικός Τηλ: 211-4106196
ΓΕΡΑΚΑΣ - Carmpoyzi.gr: Αγόρασε ανταλλακτικά από το σπίτι σου
Η εταιρία αριθμεί πάνω απο 20 έτη ενασχόλησης στον κλάδο των ανταλλακτικών και της μηχανολογίας των οχημάτων. Έτσι, μετουσίωσε αυτή την εμπιερία της σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με γνώμονα την εύκολη περιήγηση, την γρήγορη εξυπηρέτηση, την ασφάλεια των συναλλαγών, την ποιότητα/ γνησιότητα των ανταλλακτικών και κυρίως τις προνομιακές τιμές. Πάντα βάζοντας τον εαυτό μας στην θέση του τελικού καταναλωτή. Η εταιρία εξυπηρετεί καθημερινά εργάσιμες ώρες τηλεφωνικά, καθώς και όλο το 24ωρο μέσω του site. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με courier στην πόρτα σας. Διεύθυνση: Κλεισθένους 249 Γέρακας τκ 15344 Τηλ:+30 210 8100733
ΓΕΡΑΚΑΣ - Μελανίδης & ΣΙΑ Ο.Ε: Η μεγαλύτερη γκάμα ανταλλακτικών.
Η «Δ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» στέκεται πάντοτε δίπλα στον πελάτη καθοδηγώντας τον με φιλικές συμβουλές και πληροφορίες στην ποιοτικότερη, οικονομικότερη και ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών του αυτοκινήτου του. Η εταιρία δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων ΙΑΠΩΝΙΑΣ- ΕΥΡΩΠΗΣ. Η πολυετής πείρα των στελεχών της επιχείρησης εγγυάται την ποιότητα των ανταλλακτικών. Η γκάμα που διαρκώς ανανεώνεται, περιλαμβάνει τόσο μεταχειρισμένα ανταλλακτικά (είδη φανοποιΐας, μηχανικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μέρη) όσο και καινούργια (γνήσια και επιλεγμένα after-market). Το κατάστημα παραμένει ανοικτό και είναι σε θέση για αυθημερόν παράδοση των προϊόντων της. Διεύθ: Λεωφ. Μαραθώνος 34, 15344 Γέρακας. Τηλ: 210 66 12 556
ΓΛΥΦΑΔΑ - Χάλας Auto Parts: Όλα τα καινούργια ανταλλακτικά είναι εδώ
Με 60 χρόνια εμπειρίας και μία από τις μεγαλύτερες γκάμες ανταλλακτικών σε όλη την Ελλάδα, η Χάλας Auto Parts δεσμεύεται να σας βρει ότι ψάχνετε. Με πρώτο γνώμονα την άμεση και οικονομικότερη εξυπηρέτηση σας, είναι ίσως το μοναδικό κατάστημα στην χώρα στο οποίο μπορείτε μάθετε μέσα σε ελάχιστο χρόνο εάν υπάρχει και πόσο κοστίζει οτιδήποτε και αν ψάχνετε. Η γκάμα συμπληρώνεται συνεχώς, το προσωπικό εμπλουτίζει τις γνώσεις του σύμφωνα με όλα τα νέα μοντέλα και τα αντίστοιχα ανταλλακτικά, ενώ η ευχρηστία του site κάνει όλη την δουλειά παιχνιδάκι. Το ωράριο έχει διαμορφωθεί προσωρινά ως εξής: 8πμ Με 4μμ Δευτέρα έως Παρασκευή. Διεύθυνση: Γουναρη 89 Γλυφάδα Τηλ: 210 9621307
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Gap Filter: Για σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας
Η εταιρία Gap Filter έχοντας για έδρα της την Θεσσαλονίκη ασχολείται για περισσότερο από με την εμπορία και πώληση φίλτρων, λιπαντικών και μπουζί για αυτοκίνητα, φορτηγά, τρακτέρ και διάφορα μηχανήματα. Η εμπειρία της στο χώρο, δίνει τη δυνατότητα να παράσχει στην πολυάριθμη πελατεία της την καλύτερη εξυπηρέτηση «αναγκάζοντάς» την να την επιλέξει ξανά. Στην GAP FILTER θα βρείτε τα εξής προϊόντα: Φίλτρα (αέρος, καυσίμου, λαδιού, καμπίνας), Λιπαντικά (ορυκτέλαια, ημισυνθετικά, συνθετικά), Μπουζί (απλά, ιριδίου, πλατίνας), Υγρά (φρένων, μπαταρίας, παρμπρίζ), Αντιψυκτικά, Ενισχυτικά, Βελτιωτικά, Λάμπες, καθώς επίσης και πολλά άλλα προϊόντα που αξίζει να ανακαλύψετε. Ωράριο ανοικτά 8:00πμ. Με 16:00μμ. Καραολή & Δημητρίου 4 (πρώην Διοικητηρίου) Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 54630 Τηλ & Fax: 2310 516385
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Καμάρης Διογένης Ε.Π.Ε.: Ανταλλακτικά για όλα τα Mercedes στις καλύτερες τιμές
Εάν θέλετε και εσείς τα καλύτερα ανταλλακτικά για τη Mercedes σας η επιχείρηση Καμάρης Διογένης είναι εκεί για να σας τα βρει. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, απόλυτη τήρηση κάθε χρονοδιαγράμματος και δυνατότητα εξυπηρέτησης για κάθε μοντέλο, θα σας βγάλει από οποιοδήποτε κόπο και ψάξιμο. Στην πόλη της Θεσσαλονίκης η επιχείρηση Καμάρης Διογένης είναι συνώνυμο των ανταλλακτικών Mercedes. Το κατάστημα προσφέρει ολοκληρωμένο επίπεδο εξυπηρέτησης και υπηρεσίες: Αριστη ποιότητα, Ανταγωνιστικές τιμές, Παράδοση χωρίς επιβάρυνση (στην έδρα σας ή σε πρακτορείο επιλογής), Δωρεάν παροχή συμβουλών για βέλτιστη και οικονομική συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Η επιχείρηση παραμάνει ανοικτά 8:00πμ. Με 16:00μμ. Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 68, Θεσσαλονίκη, 54627 Τηλ: 2310539210
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Μασούρας Τριαντάφυλλος:: Τα πάντα για τις κυλινδροκεφαλές σε Ελλάδα και Κύπρο
Κοντά σας από το 1964, η Μασούρας ανέπτυξε τη δραστηριότητά της στο χώρο των πωλήσεων με την αποκλειστική εισαγωγή των κυλίνδρων κεφαλών Μ.Ι.Τ. Επειδή η άμμεση εισαγωγή των κυλινδροκεφαλών Μ.Ι.Τ της δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρει «ακριβά» προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές! Κάθε προϊόν είναι κατασκευασμένο από άριστα υλικά έχει δοκιμαστεί για την αντοχή και τη ποιότητα του και έχει περάσει επιτυχώς την τεχνική αξιολόγηση του κατασκευαστή. Η επιχείρηση εξυπηρετεί ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο. Βρείτε τα πάντα για κυλινδροκεφαλές, χιτώνια μπεκ, κορμούς μηχανής και block, φλάτζες ακόμη και μεταχειρισμένες μηχανές. Η επιχείρηση παραμένει ανοικτά 8:00πμ. Με 17:00μμ Διεύθυνση: Δάφνης 3 Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310 523 228
ΙΛΙΟΝ - Energie Racing Parts: Δώσε φτερά στο αυτοκίνητο σου
Στην επιχείρηση Energie Racing Parts θα βρεις κάθε είδους ανταλλακτικό για το αυτοκίνητο σου (Αυστηρα μονο για αγωνιστικη χρηση). Βρείτε τα πάντα γύρω από: Τούρμπο, Συστήματα καυσίμων, Συστήματα εξαγωγής, Ηλεκτρονικά, Ανάρτηση και φρένα, Μετάδοση, Μηχανή και ψύξη, Εξωτερική εμφάνιση και σαλόνι. Περιηγηθείτε στο site και βρείτε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και φυσικά την τιμή. Με πολλούς διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, τεράστια ποικιλία και ένα από τα πιο ανανεωμένα e-shops στην αγορά, τι περιμένετε! Φτιάξτε επιτέλους το αυτοκίνητο που θέλατε. Διεύθυνση: Καπετάν Βέρα 24 Ίλιον 13 122 Τηλ.: 211 7257357 - 2117257022
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Lemix: Πάσης φύσεως ανταλλακτικά για Αγγλικά αυτοκίνητα
Η εταιρεία LEMIX εισάγει και εμπορεύεται ανταλλακτικά για αγγλικά αυτοκίνητα από το 1967 έως και σήμερα. Πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την καλύτερη εξυπηρέτηση, σας προσφέρει γνήσια, πρωτης τοποθέτησης και τα καλύτερα aftermarket ανταλλακτικά. Από τα πρώτα μοντέλα, όπως τα προπολεμικά AUSTIN, τα κλασσικά MINI, τα σπορ MGB, μέχρι και τα νεώτερα μοντέλα ROVER και LAND ROVER, στη LEMIX θα βρείτε στις καλύτερες τιμές και άμεσα διαθέσιμα ό,τι χρειάζεστε. Δοιράνης 130-132 Καλλιθέα Τηλ: 2109229014
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Lukoil: Η τέλεια λύση για κορυφαία λίπανση
Η εταιρία Τριανταφύλλου με την επωνυμία Alesso και έδρα την Καλλιθέα, είναι αποκλειστικός εισαγωγέας-διανομέας της LUKOIL LUBRICANTS EAST EUROPE-SRL και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα προϊόντα της, από τον Νοέμβριο του 2013. Τι εστί LUKOIL; Μια από τις δέκα μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο των πετρελαιοειδών καυσίμων και λιπαντικών με εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Περισσότεροι από 300 κορυφαίοι κατασκευαστές, όπως η Porsche, η VW, η BMW, η Mercedes, η Ford κ.α εμπιστεύονται απόλυτα τα προϊόντα LUKOIL, κάτι που αποδεικνύει τη δυναμική της εταιρίας. Η εταιρία παραμένει ανοικτά 8:00πμ. Με 17:00μμ. Διεύθυνση: Λυκούργου 284 Γεφυράκι Μοσχάτου- Καλλιθέα ΤΚ 17671 Τηλέφωνο: 2109569972 Κινητό: 6972638911
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - MANN-Filter: Φίλτρα καμπίνας για καθαρό αέρα στα οχήματα.
Αιθάλη, σκόνη, γύρη και καυσαέρια - ο αέρας είναι πραγματικά κακός στους δρόμους. Η ροή του αέρα φιλτράρεται επιμελώς στο δρόμο του προς το όχημα, προκειμένου να αποφευχθεί η είσοδος αυτών των ρύπων στο εσωτερικό, επιτρέποντας στους επιβάτες να κρατήσουν καθαρή αναπνοή. Συνεπώς, οι ειδικοί των φίλτρων MANN + HUMMEL έχουν αναπτύξει φίλτρα ενεργού άνθρακα και φίλτρα καμπίνας με βιοδραστική επικάλυψη. Αναστέλλουν τη σκόνη, τη γύρη, τα αλλεργιογόνα, την ανάπτυξη μυκήτων, τη αιθάλη και τα επιβλαβή αέρια όπως το όζον και το διοξείδιο του θείου. Η MANN-FILTER προσφέρει φίλτρα καμπίνας ποιότητας OE στην ανεξάρτητη αγορά ανταλλακτικών. Διεύθυνση: Λεωφ. Συγγρού 246 Καλλιθέα 17672 Τηλ.: 210 9531690-3
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Γεώργιος Τζαβάρας Ltd: Τα πάντα γύρω από ηλεκτρικά είδη αυτοκινήτου
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και βρίσκεται στον χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ανταλλακτικών του αυτοκινήτου περισσότερο από 25 έτη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο του συνεργείου του λιανικού εμπορίου αλλά και στον χώρο του χονδρικού εμπορίου με συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Το 98% των προϊόντων γίνεται εισαγωγή από όλες τις χώρες παραγωγής ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Παράλληλα υπάρχει συνεργασία με όλους τους μεγάλους οίκους παραγωγής και διάθεσης ανταλλακτικών. Η εταιρία δραστηριοποιείται και στον χώρο του air condition αυτοκινήτων με τη μεγαλύτερη σειρά ανταλλακτικών. Επίσης, στο κατάστημα Γεώργιος Τζαβάρας LTD μπορείς να βρεις την πληρέστερη γκάμα με μίζες και δυναμό στην ελληνική αγορά. Ωράριο ανοικτά 9:00πμ. Με 16:00μμ. Διεύθυνση: Καλλιρρόης 107 Καλλιθέα ΤΚ 17671 Τηλ.: 210 9215814, 210 9243893, 2109217971
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - Ιατρο: Η μεγαλύτερη γκάμα ανταλλακτικών για επιβατικά και φορτηγά
Η εταιρία του ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΣΗΦ είναι μια επιτυχημένη και καταξιωμένη εταιρία στο χώρο των ανταλλακτικών. Μέσα από την τεράστια εμπειρία αλλά και τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών, προσφέροντας αξιοπιστία, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και εγγυημένο αποτέλεσμα. Αναλυτικότερα στην εταιρεία του ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΣΗΦ θα βρείτε ανταλλακτικά για επιβατικά αλλά και φορτηγά: Aριστης ποιότητας, Aνταγωνιστικές τιμές, Παράδοση χωρίς επιβάρυνση, Δωρεάν παροχή συμβουλών, Δυνατότητα προσφοράς εργασίας επισκευής οχήματος με κάποιον από τους συνεργάτες του ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΣΗΦ. Η εταιρία λειτουργεί κανονικά και εκτελεί τηλεφωνικές παραγγελίες και διανομές στο χώρο σας. Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 108, Κερατσίνι Τηλ.: 210 4007030
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - Κ-Parts: Ο καλύτερος σύμβουλος ανταλλακτικών και λιπαντικών
Η τεράστια γκάμα σε ανταλλακτικά παγκοσμίου φήμης, σίγουρα περιλαμβάνει όποιο ανταλλακτικό χρειάζεται το όχημα σας. Είτε αυτό είναι γνήσιο, είτε after market, όσο σπάνιο και αν είναι, εδώ θα το βρείτε. Χρειάζεστε λιπαντικό για το όχημα σας; Όποιο και αν είναι αυτό, οι ειδικοί σύμβουλοι της Καζαντζίδης Κ. Parts, θα σας καθοδηγήσουν για να βρείτε το πιο σωστό και άρτιο ποιοτικά προιόν. Η εταιρία δέχεται τηλεφωνικές παραγγελίες και κάνει παράδοση στο χώρο σας. Διεύθυνση: Γρ.Λαμπράκη 459 Κερατσίνι Τηλ.: 210 4008746
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - Tzeferakos Auto Parts:Γνήσια ανταλλακτικά για την Ιταλίδα σας
Το άρτια οργανωμένο κατάστημα της Tzeferakos Auto Parts δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών Fiat, Abarth, Lancia, Alfa Romeo, Ferrari, Mazerati και Jeep Renegade. Όλα τα ανταλλακτικά είτε πρόκειται για καινούργια είτε για μεταχειρισμένα, είναι γνήσια και είναι τα μόνα που μπορούν να εγγυηθούν την απροβλημάτιστη λειτουργία και την αξιοπιστία του οχήματός σας για πολλά χιλιόμετρα. Αν θέλετε να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα μπορείτε να παραγγείλετε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω του e-shop ή ακόμα και μέσω Facebook το ανταλλακτικό που επιθυμείτε και να έρθει στη πόρτα του σπιτιού σας. Οι παραγγελίες αποστέλλονται αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα. Διεύθυνση: Αγ. Βαρβάρας 59, Λυκόβρυση Τηλ.: 210 2852337, 6949129740
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - My Smart:Τα πάντα για το Smart σου με ένα κλικ
Στο πιο πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα ανταλλακτικών για Smart στην Ελλάδα, μπορείτε να βρείτε ακόμα και τα πιο σπάνια κομμάτια με ένα κλικ. Για να είστε σίγουροι αλλά πάνω από όλα για να βρείτε εγγυημένα και με κανένα απολύτως κόπο ότι και αν ψάχνετε, επισκεφθείτε και χρησιμοποιήστε το πιο πλήρες e-shop της ελληνικής αγοράς. Παράλληλα, η επιχείρηση μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε γύρω από το Smart. Είτε αυτή είναι ένα απλό service είτε μετατροπή και αναβάθμιση. Το κατάστημα παραμένει ανοιχτα και μπορείτε να επισκεφθείτε με την ειδική φόρμα μετακίνησης. Κλείστε ραντεβού τηλεφωνικά ή μέσα από το site www.mysmart.gr Διεύθυνση: Τατοΐου 108, Τ.Κ.: 14452 Μεταμόρφωση, Αθήνα Τηλ: 210-2448866
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - Kannas: Τα πάντα για Opel
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Opel Kannas θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γνήσια και after market ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα της Opel, ακόμα και τα πιο παλιά. Όλα τα ανταλλακτικά συνοδεύονται από εγγύηση και μπορούν να σταλούν Πανελλαδικά σε όποιο σημείο θέλετε με πολύ χαμηλό κόστος χάρη στη συνεργασία της Opel Kannas με κτελ, courier και πρακτορεία μεταφορών. Οι παραδόσεις των προϊόντων εντός Αττικής γίνονται εντός 24ώρου και χωρίς καμία επιβάρυνση. Προμηθευτείτε άμεσα τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε για να είναι το αυτοκίνητό σας στη καλύτερη δυνατή κατάσταση και να μπορεί να κυκλοφορεί με ασφάλεια. Λεωφόρος Ηρακλείου 187, Νέα Ιωνία Τηλ.: 210 2791927
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - Μανδάνης ΑΕΒΕ Eurospare: Ανταλλακτικά στην καλύτερη ποιότητα και τιμή
Τώρα η εταιρία Μανδάνης ΑΕΒΕ Eurospare προσφέρει 20% έκπτωση σε ότι ανταλλακτικό και αν επιλέξετε. Ανταλλακτικά φανοποιίας όπως πόρτες, προφυλακτήρες, καπό, φανάρια, φτερά, καθρέπτες, τραβέρσες, μέρη σασί. Μηχανικά μέρη όπως μοτέρ, σασμάν, άξονες, ακραξόνια, κρεμαργιέρες, μίζες, δυναμό, αντλίες υδραυλικού τιμονιού, κομπρεσέρ A/C, κεντρικούς. Ηλεκτρικά όπως γρύλλους παραθύρων, διακόπτες παραθύρων, διακόπτες φώτων, κλειδαριές ηλεκτρομαγνητικές, πλακέτες, εγκεφάλους, μονάδες ABS, καντράν. Εσωτερικά μέρη όπως σετ AIR-BAG, σαλόνια κομπλέ, καθίσματα, ταμπλό, ταπετσαρίες, λεβιέδες. Επίσης η εταιρία διαθέτει και μια υπερπλήρης γκάμα ιμιτασιόν ανταλλακτικών που καλύπτει όλο το φάσμα φανοποιίας στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Η επιχείρηση παραμένει ανοικτά και μπορείτε να την επισκεφθείτε με την ειδική φόρμα μετακίνησης είτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά με παράδοση στον χώρο σας. Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 55, Νέα Ιωνία 142 34 Τηλ.: 2102711574, 2102773616, 2102711810
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - Σπηλιάδης: Στην καρδιά των ανταλλακτικών
Η επιχείρηση Σπηλιάδης Κωνσταντίνος διαθέτει μία τεράστια γκάμα με εγγυημένα ανταλλακτικά. Είτε ψάχνετε ανταλλακτικά μηχανικά, είτε ηλεκτρικά, είτε ακόμη και φανοποιίας, εδώ θα κάνετε την καλύτερη αγορά. Στη Νέα Ιωνία, έμπειρο προσωπικό με ειδικές γνώσεις για κάθε είδους ανταλλακτικό αναμένει να σας βοηθήσει, να σας λύσει οποιαδήποτε απορία και να σας παροτρύνει για την καλύτερη αγορά. Διαλέξτε ανάμεσα σε: Ανταλλακτικά OEM: Aftermarket ανταλλακτικά, Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Η εταιρία αυτή την περίοδο λειτουργεί καθημερινά 8πμ Με 4μμ Διεύθυνση: Μιλτιάδου 22, Νέα Ιωνία, 14231, Τηλ: 2102756821, 2102793855
ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Καμούτσας: Υπερ-πλήρης γκάμα ιαπωνικών και κορεατικών ανταλλακτικών
Η επιχείρηση ανταλλακτικών Καμούτσας Αναστάσιος είναι σε θέση να σας βρει σε άριστη κατάσταση όποιο ανταλλακτικό και αν ψάχνετε. Όσο σπάνιο και να είναι, όσο μικρό ή όσο μεγάλο, σίγουρα είναι μέρος της μεγάλης γκάμας της εταιρίας η οποία από το 1984 πρωταγωνιστεί σε έναν τόσο δύσκολο χώρο. Εάν θέλετε και εσείς να οδηγείτε ένα ασφαλέστατο αυτοκίνητο, χρειάζεστε τα καλύτερα ιαπωνικά ανταλλακτικά. Ανταλλακτικά για: Toyota - Daihatsu - Nissan - Subaru - Mitsubishi - Suzuki - Kia - Isuzu - Hyundai - Mazda - Chevrolet – Honda. Το κατάστημα παραμένει ανοιχτά καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή 8-5 και Σάββατο 8-2, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Διεύθυνση: Λεωφ.Ηρακλείου 381, Νέο Ηράκλειο Τηλ: 2102830132
ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - Αγγελίδης Μιχαήλ και Σια: Όλα τα αξεσουάρ του αυτοκινήτου.
Η εταιρία Αγγελίδης και Σία δραστηριοποιείται στο τομέα των αξεσουάρ αυτοκινήτων για περισσότερα από 30 έτη, εισάγοντας και προμηθεύοντας την αγορά με μια τεράστια γκάμα προϊόντων. Είναι αντιπρόσωπος και διανομέας προϊόντων από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως. Πρωταρχικός στόχος της Αγγελίδης κ Σία αποτελεί η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της και η κάλυψη των αναγκών τους. Για τον λόγο αυτό η εταιρία πραγματοποιεί τακτικούς ελέγχους στα προϊόντα ώστε να διατηρήσει σταθερή την ποιότητά τους. Επιτυγχάνοντας τους παραπάνω στόχους, οι πελάτες προμηθεύονται προϊόντα με υψηλά στάνταρντ και σε ανταγωνιστικές τιμές που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Διεύθ: Θαρύπου 40 Νέος Κόσμος. Τηλ: 210 9213094 – 210 9241721
ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - Βασιλίδης & ΣΙΑ Ο.Ε.: Όλα τα ανταλλακτικά για Peugeot – Citroen
Με τεράστια εμπειρία, η επιχείρηση Βασιλίδης και ΣΙΑ Ο.Ε. δεσμεύεται να σας βρει οποιοδήποτε ανταλλακτικό αναζητείτε για το αγαπημένο σας γαλλικό.Υπάρχουν ανταλλακτικά για: Μηχανικά μέρη, Εμπρόσθιο σύστημα, Ηλεκτρικά μέρη, Φανοποιεία, Service, Λάδια-βαλβολίνες, Αντιψυκτικά-παραφλού. Το πελατολόγιο της εταιρίας αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη πως γίνεται απόλυτα επαγγελματική δουλειά. Το τρίπτυχο της επιτυχίας στηρίζεται στην εξειδίκευση του προσωπικού, στην συνεχώς ανανεώσιμη τεράστια γκάμα ανταλλακτικών και οι προσιτές τιμές. Εάν ανήκετε και εσείς σε γαλλική οικογένεια, βρείτε τα πάντα εδώ! Ωράριο ανοικτά 8:30πμ. Με 16:30μμ. Διεύθυνση: Φρατζή 19, Νέος Κόσμος Τηλ: 2109223635, 2109227721
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Diamantis: Για κάθε αξεσουάρ αλλά και ανταλλακτικό αυτοκινήτου
Με την πείρα 20 ετών και μία τεράστια ποικιλία σε επώνυμα και αξιόπιστα προϊόντα γύρω από το αυτοκίνητο, η εταιρία Diamantis Είδη Αυτοκίνητου, σίγουρα έχει αυτό που ψάχνεις. Αξεσουάρ για να επισκευάσετε ή να αναβαθμίσετε το αυτοκίνητο σας. Από μπαγκαζιέρες μέχρι και υαλοκαθαριστήρες όλα είναι εδώ με κάθε λεπτομέρεια. Ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα, από ιμάντες μέχρι και τακάκια. Χημικά και λάδια διάφορων ειδών τόσο για βενζινοκινητήρες όσο και για πετρελαιοκινητήρες. Ανταλλακτικά φανοποιείου όπως προφυλακτήρες ή φλας. Οτιδήποτε ανταλλακτικό δουλεύει με ρεύμα, από διακόπτες ηλεκτρικών παραθύρων, μέχρι και μίζα αυτοκίνητου. Το κατάστημα λειτουργεί κανονικά. Διεύθυνση: Παλαμηδίου 8, Πειραιάς 18543 Τηλ: 210 4223440
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Trade Wind: Ότι χημικό χρειαστεί το αυτοκίνητο σας θα το βρείτε εδώ
Όλα ξεκίνησαν από το μακρινό 1976 όταν και η εταιρία έκανε τα πρώτα της βήματα στον δύσκολο χόρο του χονδρεμπόριου λιπαντικών – χημικών, ιδανικών για την προστασία, επισκευή-συντήρηση του κινητήρα. Πλέον αποτελεί μία αυτοκρατορία και διαθέτει ένα από τα πιο πλήρη e-shops στην Ελλάδα. Οτιδήποτε έχει να κάνει με υγρή μορφή ή είναι χημικό και αφορά το αυτοκίνητο θα το βρείτε στην Trade Wind Λαμπριανίδης. Βρείτε τις καλύτερες μάρκες, στις καλύτερες τιμές και τα πάντα γύρω από: Φίλτρα, Μπουζί, Χημικά, Αντιψυκτικά, λάδια, βαλβολίνες, υγρά φρένων, είτε ακόμη και γράσσα. Ωράριο ανοικτά 7:00πμ. Με 18:00μμ. Διεύθυνση: Πλαταιών 7 Πειραιάς Τηλέφωνο: 210 4111569 - 210 4221442
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - Gruppo: Αυθημερόν παράδοση ανταλλακτικών σε όλη την Ελλάδα.
Εδώ θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά για Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Abarth. Επίσης υπάρχει και μεγάλη γκάμα από αξιόπιστα after market ανταλλακτικά, ενώ διατίθενται και πολλά μεταχειρισμένα μέρη. Οι παραγγελίες αποστέλλονται αυθημερόν και σε όλη την Ελλάδα ενώ για οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να καλέσετε και το έμπειρο προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Το κατάστημα παραμένει ανοικτό καθημερινές 8 με 3. Διεύθ: Θηβών 30 Περιστέρι. Τηλ: 2105310821
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - Ήφαιστος: Για πάσης φύσεως ανταλλακτικά
Από το 1981 η Ήφαιστος ΑΒΒΕΕ βρίσκεται στο πλευρό του επαγγελματία οδηγού με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και πώληση ανταλλακτικών και υποσυστημάτων επαγγελματικών οχημάτων. Η συνεργασία της με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, όπως Voith, Arnott, EBS, DriveRite και πολλές άλλες εγγυάται ότι το όχημά σας θα εφοδιαστεί με ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας που θα του χαρίσουν πολλά αξιόπιστα χιλιόμετρα. Οι διαδικασίες που χρησιμοποιεί η Ήφαιστος είναι πιστοποιημένες με ISO και στόχος της ήταν, είναι και θα είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και η ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας και υγιούς σχέσης με τους πελάτες. Η επιχείρηση λειτουργεί κανονκά και δέχεται τηλεφωνικές παραγγελίες για όλη την Ελλάδα. Διεύθυνση: Παλαιάς Καβάλας 208, Περιστέρι 12136 Τηλ.: 210 5129611, 210 5129405
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - Μαχαιράς AutoParts. Γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων για Citroen, Peugeot.
Στην επιχείρηση Μαχαιράς AutoParts θα βρείτε τα καλύτερα ανταλλακτικά στις καλύτερες τιμές. Τόσο καινούργια όσο και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για Citroen και Peugeot στις καλύτερες τιμές και με διευκολύνσεις στην αποπληρωμή. Θα βρείτε τα πάντα για όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτως σπανιότητας. Διεύθ: Τεγέας 12 & Λεωφόρος Παπανδρέου Ανδρέα, Περιστέρι. Τηλ: 2105786244 – 6987002273.
ΧΑΛΚΙΔΑ - Αφράτης: Για ευρεία γκάμα ανταλλακτικών
Η επιχείρηση του Σπύρου Αφράτη ασχολείται με την εμπορία ανταλλακτικών Ford και Opel από το 1972. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα στην ευρεία γκάμα ανταλλακτικών προστέθηκαν και ανταλλακτικά Fiat. Επιπρόσθετα στο κατάστημα διατίθενται επώνυμα ανταλλακτικά after market όπως SACHS, SKF, CONTINETAL, DAYCO, OPEN PARTS, LOBRO, LUK, VICTOR REINZ, FILTRON, κ.α.) Σετ Αμπραγιάζ, Σετ Χρονισμού, Service (Λάδια, Φίλτρα), Λάδια (FORD - OPEL - SELENIA), Αμορτισέρ, Εμπρόσθιο Σύστημα (Μπαλάκια, Ακρόμπαρα, Ψαλίδια, κ.α.), Φλάτζες, Τσιμούχες, Βάσεις Μηχανής, Φανοποιία για όλους τους τύπους των οχημάτων. Ωράριο ανοικτά 8:00πμ. Με 18:00μμ. 28ης Οκτωβρίου 15 Χαλκίδα 341 33 Τηλ: 2221 024258 2221 027525

ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΘΗΝΑ - Fix Tyres – Πετρόπουλος: Ζάντες και ελαστικά υψηλών προδιαγραφών
Η επιχείρηση ελαστικών Fix Tyres πλέον και μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα εμπορεύεται ζάντες και ελαστικά όλων των εταιρειών και ειδών. Η γκάμα των ελαστικών είναι πραγματικά τεράστια και σε θέση να καλύψει όλες τις απαιτήσεις, ενώ υπάρχει μεγάλη γκάμα σε ετοιμοπαράδοτες ζάντες αλουμινίου , σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές . Απευθυνθείτε στους ειδικούς της FixTyres και ρωτήστε για τις προσφορές που τρέχουν αυτή την περίοδο! Καλλιρόης 50 (ΦΙξ) 11745, Αθήνα ΤΗΛ: 2105985224, 2105985239
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ - Lizard Grip: Ελαστικά στις καλύτερες τιμές
Στη Lizard Grip θα βρεις όλα τα τελευταία μοντέλα ελαστικών για του αυτοκίνητό σου που φέρουν την υπογραφή κορυφαίων κατασκευαστών όπως: Vredestein, Continental, Michelin, Pirelli, Bridgestone, MAXXIS και άλλων. Εδώ και 10 χρόνια η Lizard Grip βρίσκεται στον απαιτητικό χώρο της εμπορίας, επισκευής και συντήρησης ελαστικών αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.Το έμπειρο προσωπικό θα σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τη χρήση και τις απαιτήσεις σου. Η βαθιά γνώση γύρω από τα ελαστικά και η κατανόηση των αναγκών κάθε μοντέλου αυτοκινήτου αποτελούν εγγύηση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Προσωρινό ωράριο καταστήματος Δευτέρα – Παρασκευή: 8:30 - 16:00 Σάββατο: 8:30 - 13:00 Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 120 133 44, Ανω Λιόσια Τηλ: 210 2484177 6955153113
ΑΧΑΡΝΑΙ - "Tyres N` More": Τεράστια γκάμα ελαστικών και ζαντών
Σε ένα κατάστημα θα τα βρείτε όλα. Η επιχείρηση Tyres N` More αποτελεί παιδί της 20ετής εμπειρίας των Χατζηγεωργίου Κίμωνα και Χρήστου Σκληρού με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση του πελάτη αλλά και ασφαλέστερα αυτοκίνητα. Έχοντας τεράστια γνώση γύρω από τα ελαστικά και τα συστήματα αναρτήσεων είναι σε θέση να σας παρέχουν μονάχα προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές. Η συνεχής επιμόρφωση γύρω από τα ελαστικά και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται, θέτουν τη βάση για άριστο αποτέλεσμα. Το κατάστημα παραμένει ανοιχτό καθημερινές 9 με 5 και Σάββατα 9 με 2. Διευθ: Αριστοτέλους 287 - Αχαρναί (Μενίδι) - Τηλ: 210 2478999
ΓΑΛΑΤΣΙ - Auto Racer: Η σίγουρη λύση στα ελαστικά αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας
Στο κατάστημα AUTO RACER, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα σε ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ και αξεσουάρ όλων των τύπων οχημάτων. Με το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά που διαθέτουν, μπορούν να κάνουν κάθε στιγμή την οδήγηση του αυτοκινήτου σας πραγματικά ιδιαίτερη. Eνδεικτικά αναφέρουμε εταιρίες μέσα από την οποίες μπορείτε να επιλέξετε : BRIDGESTONE, PIRELLI, MICHELIN, GOOD YEAR, DUNLOP, CONTINENTAL, FIRESTONE κ.λ.π. Στόχος των ιδιοκτητών και του προσωπικού, είναι να διασφαλίσουν την αξία του αυτοκινήτου και την ασφάλεια των πελατών τους, μέσω του ελέγχου της συνολικής εικόνας των ελαστικών. Προσωρινό ωράριο λειτουργίας Καθημερινές: 8:30πμ – 15.00μμ Σάββατο: 8:30πμ – 2:00μμ Διεύθυνση: Αγίας Γλυκερίας 17 Γαλάτσι – Αθήνα, ΤΚ: 111 47 Τηλέφωνο: 210 2929663
ΙΛΙΟΝ - Ελαστικά Αλέξανδρος: Τεράστια ποικιλία και εξυπηρέτηση χωρίς αναμονές.
H εταιρεία ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ διαθέτει πολυετή εμπειρία στην πώληση και την τοποθέτηση ελαστικών, ζαντών και αναρτήσεων αυτοκινήτων. Με γνώμονα την ποιότητα και πάντα το ασφαλέστερο αποτέλεσμα, η εταιρία έχει χτίσει ένα μοναδικό πελατολόγιο, ενώ ακόμα και αυτή την δύσκολο περίοδο που διανύουμε παραμένει στην διάθεση του κοινού. Εκτός από τα ελαστικά υπάρχει διαθέσιμος και ο θαυμαστός κόσμος των ζαντών, όπου ο καθένας μπορεί να δώσει την προσωπική του πινελιά στο όχημα του. Δεκάδες σχέδια και σε όλα τα μεγέθη για να καλύψουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Το ωράριο λειτουργίας προσωρινά είναι: Καθημερινές 9 με 5 και Σάββατα 9 με 2:30. Διεύθ: Θηβών 429 Ίλιον. Τηλ: 210 5761620
ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ - Ilias Sport Tyres: Βρείτε μέχρι και το πιο σπάνιο σετ ελαστικών.
Η επιχείρηση Ilias Sport Tyres παραμένει ανοικτή και είναι στη διάθεση του κοινού για άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτηση γύρω από τα ελαστικά. Η γκάμα των ελαστικών είναι πραγματικά τεράστια και σε θέση να καλύψει όλες τις απαιτήσεις ! Εδώ θα βρείτε τις μεγαλύτερες παγκοσμίως μάρκες, ενώ φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης. Με γνώμονα την ποιότητα και πάντα το ασφαλέστερο αποτέλεσμα, η εταιρία Ilias Sport Tyres έχει χτίσει ένα μοναδικό πελατολόγιο, αποδεικνύοντας πως αυτό που υπόσχεται, το κάνει. Διεύθ: Λιοσίων 317, Κάτω Πατήσια. Τηλ: 210 8317757 – 210 8319628, 6941685241
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - 4 Τροχοί: Τα πάντα όλα για ελαστικά και ζάντες
H εταιρία 4 Τροχοί, με εξειδίκευση στην εμπορία ελαστικών, συγκεντρώνει για περισσότερα από 25 ολόκληρα χρόνια την προτίμηση και εμπιστοσύνη ενός μεγάλου πελατολογίου. Η εταιρία, συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους της παγκόσμιας αγοράς και στο κατάστημα θα βρείτε όλες τις επώνυμες μάρκες ελαστικών και ζαντών στις καλύτερες τιμές της αγοράς και για όλους τους τύπους οχημάτων. Η γκάμα των ελαστικών είναι πραγματικά τεράστια και σε θέση να καλύψει όλες τις απαιτήσεις, ενώ φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης. Η ποιότητα είναι πάντα η υψηλότερη και οι τιμές σίγουρα οι καλύτερες της Ελληνικής αγοράς. Το κατάστημα παραμένει ανοικτά 8:00πμ. Με 17:00μμ. Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 403 Κερατσίνι Τηλ: 210 4008901
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - Petrisis Tyres: Οι ειδικοί σε ζάντες και ελαστικά
H εταιρεία Petrisis tyres διαθέτει πολυετή εμπειρία στην πώληση και την τοποθέτηση ελαστικών, ζαντών και αναρτήσεων αυτοκινήτων. Εδώ θα βρείτε τις μεγαλύτερες παγκοσμίως μάρκες ελαστικών, ενώ φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης. Από την άλλη, υπάρχει και ο θαυμαστός κόσμος των ζαντών. Η Petrisis tyres είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Japan racing wheels με δεκάδες σχέδια και σε όλα τα μεγέθη. Η εταιρία παραμένει ανοιχτή και ενημερώνει τηλεφωνικά τους ενδιαφερόμενους σχετικά με την συμπλήρωση της ειδικής φόρμας μετακίνησης. Σοφοκλη Βενιζέλου 16 Λυκοβρυση 14123 Τηλ 21 0284 0218
ΜΑΡΟΥΣΙ - K&P TyreShop: Εξειδικευμένες υπηρεσίες ελαστικών
Από το 1984, με πίστη και αφοσίωση στον πελάτη, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην πώληση και την τεχνική υποστήριξη, σε ελαστικά, ζάντες και αμορτισέρ. Η K&P TyreShop μέχρι τις 12/4/2020 προσφέρει: Σε κάθε τοποθέτηση 4 καινούριων ελαστικών δωρεάν τοποθέτηση αζώτου αξίας 20 ευρώ και 50% έκπτωση στην ευθυγράμμιση. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε με την εταιρία από 8:00 έως 16:00. Διεύθυνση:Βασιλίσσης Σοφίας 7, Μαρούσι, 15124 Τηλέφωνα : +30 210 6121280,+30 210 6126239.
ΜΑΡΟΥΣΙ - Μ. & Κ. Μέμμος: Τα πάντα για τα ελαστικά σου
H εταιρία Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ, διαθέτει 35 χρόνια εξειδίκευσης στην εμπορία ελαστικών. Ο Μάρκος και o Κωνσταντίνος Μέμμος έχουν χτίσει ισχυρή βάση με τα διεθνώς καταξιωμένα, εμπορικά σήματα μεγάλων κατασκευαστών, όπως BRIDGESTONE, CONTINENTAL, PIRELLI, DAYTON, FIRESTONE, VIKING, YOKOHAMA σε μια τεράστια ποικιλία ελαστικών για κάθε τύπο οχήματος και μοτοσικλέτας. Η γκάμα των υπηρεσιών περιλαμβάνει επίσης επισκευή και βαφή ζαντών, ενώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από δεκάδες σχέδια ζαντών γνωστών κατασκευαστών, όπως BORBET, TEAM DYNAMICS, JAPAN RACING WHEELS, KESKIN. Επιπρόσθετα υπάρχει και η δυνατότητα ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης. Το προσωρινό ωράριο λειτουργίας διαμορφώνεται ως εξής: 09.00-16.00 για το Μαρούσι και 08.00-18.00 για το κατάστημα στο Δήλεσι 1o Κατάστημα Διεύθυνση: Αγίου Κωνσταντίνου 23, Μαρούσι Τηλέφωνο: 210 8069440 2ο Κατάστημα Διεύθυνση: Λεωφ. Σχηματαρίου, Δήλεσι Βοιωτίας Τηλέφωνο: 22620 35551
ΜΟΣΧΑΤΟ - Autopolis: Για να είσαστε απόλυτα σίγουροι για τα ελαστικά σας
Η εταιρία, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρωπαικής αγοράς, εισάγει στην χώρα μας, με διάθεση χονδρική και λιανική, όλες τις μάρκες, όλους τους τύπους ελαστικών και ζαντών. Πρόκεται ουσιαστικά για όλες τις μεγάλες εταιρίες ελαστικών όπως Michelin , Continental , Bridgestone , Goodyear , Dunlop , Pirelli και όλες τις θυγατρικές τους. Το κατάστημά της Autopolis είναι πιστοποιημένο από όλες τις εταιρίες για την ποιότητα των υπηρεσιών του και καταξιωμένο ως κατάστημα Label από την Michelin Hellas , αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας και του τεχνολογικού εξοπλισμού. Η εταιρία παραμένει ανοικτά λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 108 18345 Μοσχάτο Τηλ: 210 9410823
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - Quick Fit: Με κάθε αλλαγή ελαστικών, δώρο η απολύμανση του οχήματος.
Κάτω από την αξιόπιστη ομπρέλα της CarCenter, η επιχείρηση Quick Fit διαθέτει τα πάντα γύρω από ελαστικά και ζάντες. Τεράστια γκάμα και εξαιρετικές τιμές πάντα με εγγύηση εργασιών και ανταλλακτικών. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να δείτε το αυτοκίνητο σας να μεταμορφώνεται τόσο οδηγικά όσο και εμφανισιακά. Πραγματοποιήστε ευθυγράμμιση ή ζυγοστάθμιση, ελέγξτε τα ελαστικά σας και οδηγείστε από σήμερα κιόλας ένα νέο αυτοκίνητο.Τέλος, θα βρείτε και πολλά αξεσουάρ aftermarket για να αναβαθμίσετε η να επιδιορθώσετε το αυτοκίνητο σας , στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στην δύσκολη εποχή που διανύουμε, η εταιρία προσφέρει δωρεάν απολύμανση του οχήματος με το πέρας οποιαδήποτε εργασίας. Διεύθ: Δημοσθένους 8 Παλαιό Φάληρο. Τηλ: 2109422250.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - Dr Tyre: Ο «γιατρός» του ελαστικού
Με 25 χρόνια συνεχής παρουσίας στο χώρο, η εταιρία Dr Tire Α.Ε. δεσμεύεται για ένα τέλειο και με εγγυήσεις αποτέλεσμα. Εάν θέλετε να διαλέξετε το καλύτερο ελαστικό από μία τεράστια γκάμα, να ομορφύνετε το αυτοκίνητο σας με ζάντες του γούστου σας, ή να κάνετε επιδιορθώσεις στις αναρτήσεις, τότε πρέπει να επισκεφθείτε το κατάστημα της Dr.Tire Α.Ε. Εκεί θα βρείτε τα πάντα γύρω από: Ελαστικά (για όλα τα οχήματα), Ζάντες, Αναρτήσεις, Λιπαντικά. Ακόμη, μπορείτε μέσα από το πλήρες ενημερωμένο site της εταιρίας, να πραγματοποιήσετε online αγορές με μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις, όπως τα ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ! Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισού 118 – Περιστέρι Τηλ: +30 2105760011
ΡΑΦΗΝΑ - Driver Center Κισλιτζή Νικολέττα : Οι καλύτερες υπηρεσίες για ελαστικά
Από αυτοκίνητα πόλης μέχρι αυτοκίνητα πολυτελείας, από εμπορικά οχήματα μέχρι σπορ αυτοκίνητα, οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο Driver Center ΚΙΣΛΙΤΖΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ καλύπτουν από το Α έως το Ω όλες τις απαιτήσεις που μπορεί να έχετε σε σχέση με το όχημά σας. Εργασίες ελαστικών όπως ζυγοστάθμιση, αντικατάσταση ελαστικών και ζαντών, επισκευή διατρήσεων και αντιστροφή ελαστικών, καθώς και μεγάλη γκάμα σε τάσια και ζάντες. Ανοιχτα καθημερινα από 08:00π.μ. εως 18:00μ.μ. και Σαββατο από 08:00π.μ. εως 14:00μ.μ. Λεωφόρος Μαραθώνος 24ο χλμ, Ραφήνα, 19009 Τηλέφωνο 2294075470 Φαξ 2294076168
ΧΑΛΑΝΔΡΙ - WheelPower: Δύναμη υπεροχής στα ελαστικά
Από το 1977 με άριστες γνώσεις γύρω από τα ελαστικά και τις αναρτήσεις, η επιχείρηση WheelPower ξέρει τι χρειάζεστε. Δώστε στο αυτοκίνητο σας τα πάντα γύρω από: Ελαστικά (επισκευή ή αντικατάσταση), Ζάντες (επισκευή και βαφή) και μονταριστή Corghi Master υπεραυτόματο, Αναρτήσεις (αμορτισέρ και ελατήρια), Φρένα, Ευθυγράμμιση Hunter με κάμερες για μετρήσεις ακρίβειας χιλιοστού, Ζυγοστάθμιση. Η WheelPower παραμένει ανοιχτή για την δική σας εξυπηρέτηση, καθημερινά από τις 8.00πμ έως και τις 4.00μμ. Μεσογείων 377, Χαλάνδρι 15231 21 0671 7355
ΧΑΛΑΝΔΡΙ - Παχύλας: 76 χρόνια, ο βασιλιάς των ελαστικών
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο Κηφισίας, μία ομάδα με πραγματικές γνώσεις, δεμένη σαν οικογένεια και τεράστια ποικιλία προϊόντων, είναι έτοιμη να σας προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα γύρω από: Ελαστικά όλων των τύπων, Ζάντες όλων των τύπων, Ευθυγράμμιση, Αμορτισέρ, Service. Πιο εύκολα από ποτέ, με εγγύηση εργασιών και εξυπηρέτηση πελατών ακόμα και με επί τόπου βοήθειας, δεν θα ξαναγχωθείτε για τα ελαστικά σας και για το αμάξι σας. Με κάθε αγορά ενός σετ 4 ελαστικών, κερδίζετε δωρεάν τοποθέτηση αζώτου. Η εταιρία παραμένει ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 8-5 και Σάββατο 8-2. .Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 288 Χαλάνδρι Τηλ: 210 6817202 - 216 7000469

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Autopower: Η μεγαλύτερη γκάμα αξεσουάρ αυτοκινήτου
H εταιρία AUTOPOWER δραστηριοποιείται στο χώρο του Αξεσουάρ Αυτοκινήτου από το 1999. Συνεργάζεται με επώνυμες εταιρείες όπως SPARCO, MOMO, BMC, ISOTTA κλπ, καθώς επίσης κατασκευάζει μεγάλη ποικιλία σε πατάκια και καλύμματα για το αυτοκίνητο ανάλογα με τις προτιμήσεις των πελατών της. Η Autopower διαθέτει Αξεσουάρ για κάθε περίπτωση όπως : Χημικά, Αρωματικά, Καλύμματα, Αλυσίδες, Μπαταρίες αυτοκινήτων, Λαμπάκια, Μπαγκαζιέρες, Ηχοσυστήματα αυτοκινήτων, Φώτα Xenon, Μπάρες, Κουκούλες αυτοκινήτων, Καθίσματα και πολλά άλλα προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του Αυτοκίνητου και για τους πιο απαιτητικούς. Για κάθε παραγγελία μπαταρίας μέσω του https://autopowershop.gr, γίνεται παράδοση και τοποθέτηση στο χώρο σας. Κλεισθένους 63, Αγία Παρασκευή, 15343 Τηλ.: +30 210 600 6271, 6948505974
ΑΙΓΑΛΕΩ - Fotin Batteries: Εξειδικευμένο κέντρο μπαταρίας
Με αντικείμενο την εισαγωγή και το εμπόριο μπαταριών αυτοκινήτων, φορτηγών, επαγγελματικών μηχανημάτων και σκαφών θαλάσσης, η FOTIN ΒΑΤ μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη ανεξάρτητα από τον τύπο του οχήματος. Στο κατάστημα στο Αιγάλεω θα βρείτε όλους τους τύπους μπαταριών της ΤΑΒ, έναν από τους πιο καταξιωμένους κατασκευαστές της Ευρώπης. Η TAB μέσα από διαφορετικές σειρές μπαταριών καλύπτει διαφορετικές ανάγκες και εφαρμογές, ώστε να βρείτε σίγουρα αυτή που σας ταιριάζει. Τα προϊόντα της εξάγονται σε όλο τον κόσμο και καλύπτονται από 1 χρόνο εγγύηση. To καταστημα παραμένει ανοιχτο και μπορείτε να τηλεφωνήσετε είτε να το επισκεφθείτε απο κοντα με την ειδική φόρμα μετακίνησης, ώστε να επωφεληθείτε από τις πολύ καλές τιμές αυτή την περίοδο. Διεύθυνση: Ζωσιμάδων 66, Αιγάλεω Τ.Κ. 122 43 Τηλέφωνο: 210 5913811
ΑΙΓΑΛΕΩ - Γλύκας: Το πληρέστερο e-shop λιπαντικών.
Στο κατάστημα Γλύκας θα βρείτε πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένων και καινούριων Aftermarket ανταλλακτικών οι οποίοι καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων κάθε μάρκας, χρονολογίας και κυβισμού. Ο αριθμός αυτός συνεχώς αυξάνεται για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των πελατών Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σε μάρκες λιπαντικών τόσο επιβατηγών όσο και βαρέων οχημάτων. Η επιχείρηση λειτουργεί κανονικά και είναι σε θέση να καλύψει παραγγελίες σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσα από το πλούσιο e-shop της, ενώ το κατάστημα λειτουργεί καθημερινές από τις 9 μέχρι τις 6 και τα Σάββατα από τις 9 μέχρι τις 3. Διεύθ: Κηφησού 60Α Αιγάλεω. Τηλ: 2105440055.
ΓΕΡΑΚΑΣ - MariCars: Η καλύτερη περιποίηση του αυτοκινήτου.
Η επιχείρηση MariCars μπορεί να αναβαθμίσει το αυτοκίνητο σας με μόλις ένα ραντεβού. Πραγματοποιείστε τον πιο εξειδικευμένο βιολογικό καθαρισμό και δείτε λεκέδες που για χρόνια χαλούσαν την καμπίνα, να εξαφανίζονται. Επίσης, μην αφήνετε πλέον τον ήλιο να σας τυφλώνει και να κάνει την οδήγηση μαρτύριο. Τοποθετείστε στην MariCars αντηλιακές μεμβράνες και κρατήστε μακριά επικίνδυνες ακτινοβολίες, κλέφτες και κομμάτια τζαμιού σε πιθανό ατύχημα. Το κατάστημα θα παραμείνει ανοικτό όλο τον Απρίλιο και δέχεται κατόπιν ραντεβού. Διεύθ: Λ. Μαραθώνος 178, Γέρακας Αττικής 15344. Τηλ: 215 5051406
ΓΛΥΦΑΔΑ - Dimitratos The Battery Experts: Μπαταρίες για ό,τι κινείται και λειτουργεί
Η εταιρία εδρεύει στην Γλυφάδα και πάνω από 30 χρόνια, πρωταγωνιστεί στο χώρο καθώς η φήμη της ποιότητας της, προηγείται. Διαθέτει μπαταρίες για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, σκάφη, φωτοβολταικά, συναγερμούς και συστήματα ασφαλείας. Πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς και φυσικά με εγγύηση λειτουργίας. Ότι μπαταρία και αν ψάχνετε, για όποιο μοντέλο διαθέτετε, εδώ θα την βρείτε σε όσο καλύτερη τιμή γίνεται. Η εταιρία σας ενημερώνει για τους τρόπους της σωστής συντήρησης και λειτουργίας των μπαταριών, ενώ εάν δεν είστε 100% σίγουροι για το είδος της μπαταρίας που χρειάζεστε, μη διστάσετε στιγμή να ρωτήσετε. Ωράριο ανοικτά Δευτερα με Παρασκευή 8:30πμ. Με 16:00μμ. Και Σαββατο 8:30πμ. Με 15:00μμ Διεύθυνση: Λαζαράκη Ανδρέα 3, Άγιος Κωνσταντίνος, 166 75 Γλυφάδα Τηλ: 210 8943061
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - Meintanis: Τα καλύτερα καθαριστικά για το αυτοκίνητο.
Η εταιρία Meintanis αποτελεί την νούμερο 1 επιλογή στα χημικά καθαριστικά αυτοκινήτου. Με πάνω από 3 δεκαετίες πρωταγωνιστικού ρόλου, διαθέτει τα ποιοτικότερα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα ενώ παραμένει ο αποκλειστικός εκπρόσωπος των Polarchem και Cartec. Μην πετάξετε τα λεφτά σας, απευθυνθείτε στους ειδικούς της Meintanis και θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι. Διεύθ: Προμηθέως 11 Ηλιούπολη. Τηλ: 210 9752353 - 6976998582 – 6976998583
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - Σάββας ΑΒΕΕ: Τα πάντα γύρω από αξεσουάρ μεταφοράς και ρυμούλκησης
Η εταιρία ΣΑΒΒΑΣ ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται σε τέσσερις τομείς παραγωγικής διαδικασίας και συγκεκριμένα στην κάθετη παραγωγή σε κοτσαδόρους για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, σε μπαγκαζιέρες διαφόρων διαστάσεων και μεταφορικής ικανότητας φορτίου. Επίσης σε τρέιλερ για όλους τους τύπους σκαφών - ειδικών κατασκευών και μεγεθών και στην κοπή μετάλλων με Laser. Από μπαγκαζίερες τρειλερ και τρειλερ κοτσαδόρου, μέχρι μπαγκαζιέρες οροφής, κουτιά Delivery, βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων, βάσεις μεταφοράς κουτιών για σκύλους, μπαταρίες όλων των τύπων και σχάρες οροφής θα σας βοηθοήσουν να μεταφέρετε ολόκληρο νοικοκυριό. Η εταιρία λειτουργεί κατόπιν τηλεφωνικου ραντεβού. Λεωφ. Βουλιαγμένης 553 Ηλιούπολη Τηλ.: 210 9951057 210 6021028 210 5152049
ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ - Καρκούλιας Νικόλαος: Αναμόρφωση καμπίνας αυτοκινήτου/ ΕΙΠΕ ΌΧΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
Στην επιχείρηση Νικόλαος Καρκούλιας, έχετε την δυνατότητα να διαμορφώσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, όπως εσείς θέλετε. Ταπετσαρίες σύμφωνα με τα δικά σας θέλω, σε προσιτές τιμές και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Θέλετε ύφασμα; Θέλετε δερματίνη; Ή ακόμα και δέρμα 100%; Ότι σας αρέσει, μπορείτε να το χαίρεστε σε κάθε βόλτα σας, καθώς το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας, μαζί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είναι σε θέση να φέρουν στη ζωή, ότι έχετε φανταστεί. Από το 1977 πρωταγωνιστεί στην αγορά της ταπετσαρίας καθώς δεν υπάρχει πρόκληση που να μην μπορεί να έρθει εις πέρας. Όποιο αυτοκίνητο και να έχετε, όποιο μοντέλο και να είναι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Διεύθ: Νιρβάνα 77 Κάτω Πατήσια. Τηλ: 2108317070 - 6945494401
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - Ihosynthesi.gr. Ο ψηφιακός κόσμος του αυτοκινήτου, στα πόδια σας.
Από το 1993, η εταιρία Ihosynthesi.gr. σας εξοπλίζει μόνο με τα καλύτερα τεχνολογικά gadgets για το αυτοκίνητο σας. Είτε για ασφάλεια, είτε για διασκέδαση, η εταιρία Ηχοσύνθεση έχει την λύση. Αφήστε το αυτοκίνητο σας στους ειδικούς και απολαύστε τον πιο κρυστάλλινο και καθαρό ήχο. Ζήστε μια μικρή συναυλία μόνο για εσάς και όποτε εσείς θέλετε. Επίσης, τελευταίας λέξης τεχνολογίας συστήματα εντοπισμού, θα σας δώσουν το πάνω χέρι απέναντι σε κάθε είδους κακόβουλη ενέργεια. Η επιχείρηση είναι κλειστή. Για τηλεφωνικές παραγγελίες ή τεχνική υποστήριξη καλέστε στο 2102842481 ή επισκευθείτε την σελιδα www.ihosynthesi.gr για online αγορες. Διεύθυνση: Μπιζανίου 4, Μεταμόρφωση Αττικής Τηλ: 210 2842481
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - G Sound: Ο παράδεισος του ήχου !
Στο κατάστημά της G Sound υπάρχει έκθεση από όλα τα νέα προϊόντα ήχου - εικόνας, όπως ενισχυτές, Radio - CD, ηχεία, subwoofer, car tv / dvd, συναγερμοί, αντικλεπτικά αυτοκινήτου καθώς και navigation με δυνατότητα δοκιμής ώστε να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Επίσης στην G Sound επισκευάζονται και συντηρούνται Aircondition, μίζες, δυναμό. Ακόμη γίνονται πιστοποιημένες μετατροπές αυτοκινήτων, τζιπ, φορτηγάκια από βενζίνη σε κιτ υγραερίου. Κάνε το αυτοκίνητο σου όπως εσύ θέλεις, σε τιμές που δεν υπάρχουν αλλού. Ηχοσυστήματα, αναβαθμίσεις πολυμέσων και αντικλεπτικά κιτ, θα τα βρεις όλα στην G Sound. Προσωρινό ωράριο λειτουργίας 8πμ Με 2μμ καθημερινά. Διεύθυνση: Μήδειας 2, Νέα Ιωνία 142 32 Τηλ.: 210271359 6975817946
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - Audio Island : Ηχοσυστήματα και αντικλεπτικά νέας γενιάς ΕΙΠΕ ΌΧΙ ΕΊΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ
Έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία 10 χρόνια στον χώρο του ήχου και των αντικλεπτικών συστημάτων, η Audio Island μπορεί να σας παρέχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Η συνεργασία με τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες εταιρίες παγκοσμίως όπως Pioneer, Alpine και Focal ανεβάζει αμέσως το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Τελευταίας τεχνολογίας συστήματα θα θωρακίσουν το αυτοκίνητο σας και θα κρατήσουν κάθε απειλή μακριά. Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 171 Νέα Σμύρνη Τηλ: 2109330085 - 6977203333
ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Dragon Car Styling: Πλατοκαθίσματα και πατάκια άριστης ποιότητας
Αναβαθμίστε τον εσωτερικό διάκοσμο του αγαπημένου σας οχήματος αλλάζοντας τα πλατοκαθίσματα και τα πατάκια με τις δικές σας προσωπικές επιλογές. Σύμμαχος σας, οι καλύτεροι του χώρου, Dragon Car Styling οι οποίοι από το 1984 δεν σταματούν να ομορφαίνουν όλα τα αυτοκίνητα. Με εξειδίκευση στην κατασκευή μοκετών και πλατοκαθισμάτων αυτοκινήτου, χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες μεθόδους, με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να πληροί όλες όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας. Η βιοτεχνία διαθέτει τα είδη της σε υπερχονδρική, χονδρική και λιανική πώληση, ενώ η παραγωγή της διατίθεται σε ένα μεγάλο αριθμό καταστημάτων της ελληνικής αγοράς. Το κατάστημα λειτουργεί κανονικά 9πμ με 4μμ Δευτέρα έως Παρασκευή Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 45, 14122 Ν. Ηράκλειο Τηλ: 210 5141 303
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Diamantis: Για κάθε αξεσουάρ αλλά και ανταλλακτικό αυτοκινήτου
Ένα μαγαζί, δεκάδες χιλιάδες προϊόντα, σε μία ατελείωτη γκάμα που συνεχώς ανανεώνεται. Η πολυετής εμπειρία, η άριστη κατάρτιση και η συνεργασία με τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές, εγγυάται άψογη ποιότητα ΠΑΝΤΑ με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα προϊόντα καλύπτουν όλες τις ανάγκες για τη σωστή συντήρηση του όχημά σας, που θα σας εξασφαλίσουν μια άνετη και ασφαλή οδήγησή. Επισκεφθείτε το site της εταιρίας και ανακαλύψτε καθημερινές προσφορές σε διάφορα προϊόντα και βγείτε κερδισμένοι όσο ποτέ. Η επιχείρηση παραμένει ανοιχτά για επίσκεψη μέσω της ειδικής φόρμας μετακίνησης. Εναλλακτικά δέχεται τηλεφωνικές παραγγελίες μεπαράδοση στον χώρο σας. Διεύθυνση: Παλαμηδίου 8, Πειραιάς 18543 Τηλ: 210 4223440, Fax: 210 4223930
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - Vagiannakis Group: Αντηλιακές μεμβράνες ποιότητας και με εγγύηση
Στην VAGIANNAKIS group χρησιμοποιούνται οι κορυφαίες σε απόδοση και αντοχή αντηλιακές μεμβράνες XPEL performance,, για να έχετε την μέγιστη δυνατή αντηλιακή προστασία,  καθώς και όλη την γκάμα των μεμβρανών ασφαλείας της XPEL.. Οι αντηλιακές μεμβράνες της XPEL έχουν βραβευτεί ως οι καλύτερες αντηλιακές μεμβράνες παγκοσμίως ανεξαρτήτως χρημάτων. Απολαύστε επαγγελματισμό και την καλύτερη περιποίηση του αυτοκινήτου με το χαμηλότερο κόστος. Διεύθ: Θηβών 55 & Κέννεντυ. Τηλ: 210 5900687
ΣΕΠΟΛΙΑ - Bear-Lock: Θωρακίστε το αυτοκίνητο σας
Για να μην βρεθείς ποτέ στη δυσάρεστη θέση να ανακαλύψεις ότι το αυτοκίνητο σου δεν είναι εκεί όπου το άφησες και για να μην βιώσεις το συναίσθημα της απώλειας περιουσίας, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις ένα από τα καλύτερα αντικλεπτικά συστήματα στον κόσμο. Ο Bear-Lock μηχανισμός έχει αναγνωριστεί από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς και κατασκευαστές αυτοκινήτων στην Πολωνία όπως: Alfa Romeo, Αudi, Chevrolet, Citroen, Dacia, Fiat, Lancia, Lexus, Opel, Renault, Seat, Skoda, Toyota και Volkswagen, ενώ η γκάμα της ήδη είναι στη λίστα των γνήσιων αξεσουάρ της Skoda Auto Polska. Όλα τα συστήματα που παράγονται διαθέτουν πιστοποιητικό ISO εξασφαλίζοντας έτσι εγγυημένο αποτέλεσμα. Για τη συγκεκριμένη περίοδο, η εταιρία εξυπηρετεί τους πελάτες της είτε τηλεφωνικά είτε μέσω του Site. Διεύθυνση: Αυλώνος 102, 104 43 Σεπόλια Τηλ: +30 211 401 0235 Κιν.: +30 698 905 0733 Κιν.: +30 693 403 7909

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Tech Paint: Καλύτερα και από καινούργιο
To φανοποιείο TECH PAINT εγγυάται την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και ποιοτικά υλικά, για τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στον χρόνο. Παράλληλα γίνεται αποκατάσταση του φθαρμένου από τις καιρικές συνθήκες ή τον χρόνο χρώματος στο όχημά σας, με βαφές φιλικές προς το περιβάλλον, ενώ καλύπτεται άμεσα και με έμφαση στη λεπτομέρεια κάθε ζημιά, φθορά και θαμπάδα. Παράλληλα, αναλαμβάνει ολοκληρωμένη και με εγγυημένο αποτέλεσμα, αναπαλαίωση/ανακατασκευή κλασικών αυτοκινήτων. Η εταιρία παραμένει ανοικτά 8:00πμ. Με 17:00μμ. Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 379, & Σουλίου 2 , 153 43 Αγία Παρασκευή Τηλέφωνο: 2106527367 Κινητό: 6946061232
ΑΙΓΑΛΕΩ - Φανοποιείο-Βαφείο Μπενετάτος σημαίνει κύρος, συνέπεια, αξιοπιστία.
Τo φανοποιείο Μπενετάτος εγγυάται την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και ποιοτικά υλικά, για τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στον χρόνο. Και όλα αυτά στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Η εταιρία παρέχει όχημα αντικατάστασης για όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή του αυτοκινήτου σας. Επίσης σε συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές, αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες από την στιγμή του ατυχήματος μέχρι και την αποζημίωση της ζημιάς. Κατόπιν των νέων μέτρων που επέβαλλε η κυβέρνηση λόγω της πανδημίας, σας ενημερώνουμε ότι το συνεργείο θα παραμείνει ανοιχτό από της 09:00 π.μ μέχρι της 17:00 μ.μ . Σε οτιδήποτε μας χρειαστείτε σε περίπτωση ατυχηματος θα μπορείτε να μας καλείτε και στο κινητο τηλέφωνο 6938473820 οποιαδήποτε ώρα. Στο έντυπο Δήλωσης Μετακίνησης θα πρέπει να συμπληρώσει την τελευταία επιλογή (σύντομη μετακίνηση σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών). 1ο κατάστημα:Θηβων 280 Αιγαλεω 2ο κατάστημα:Κοτρωνος 1 Αιγαλεω 3ο κατάστημα:Βόρ.Ηπειρου 1 Αιγαλεω Τηλ:210 5441717
ΑΧΑΡΝΑΙ - Colormania: Ο παράδεισος των χρωμάτων
Μετά από μια πολύχρονη πορεία στο χώρο των χρωμάτων και στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης, η Colormania σας προσφέρει μια πλούσια γκάμα προϊόντων που αφορούν την περιποίηση, την συντήρηση και την επιδιόρθωση του χρώματος καθώς και μια πλειάδα προϊόντων που αφορούν στην γενικότερη φροντίδα του αυτοκινήτου σας. Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 244, Αχαρναί Τηλ.: 2102581402, 2102581351
ΑΧΑΡΝΑΙ - Livas: Φανοποιείο με 24 χρόνια εμπειρίας και επιτυχιών
Στην πολυετή λειτουργία της επιχείρησης από το 1995, έχουν πραγματοποιηθεί αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες ενώ πλέον εξειδικεύεται στις ανακατασκευές/αναπαλαιώσεις κλασικών αυτοκινήτων, τομέας που πρωτίστως απαιτεί μεράκι και αγάπη για το κλασικό αυτοκίνητα αλλά και εξειδικευμένες γνώσεις αποκατάστασης φθορών και διαβρώσεων. Η επιχείρηση παραμένει ανοικτά λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που ορίζει ο νόμος. Για οτιδήποτε χρειαστείτε , καλέστε στα τηλέφωνα 210 238 3353 - 697 200 1870. Εναλλακτικά μπορείτε να μετακινηθείτε στην εταιρία, με το έντυπο Δήλωσης Μετακίνησης. Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 265, 136 71, Αχαρνές Τηλ: 210 238 3353 - 697 200 1870
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ABM Service: Τράκαρες; Δες πως θα γλιτώσεις την ταλαιπωρία
Το φανοποιείο ABM SERVICE – ΜΑΘΩΝΑΙΟΣ θα σε απαλλάξει από το άγχος της επισκευής σε περίπτωση τρακαρίσματος. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν φανοποιεία και βαφές, μικροεπισκευές, αντικατάσταση παρμπρίζ, τοπικές επισκευές όπως γρατζουνιές, γδαρσίματα και λακούβες, βιολογικό καθαρισμό καθώς επίσης και γύαλισμα – κέρωμα του αυτοκινήτου. Η εταιρεία προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση, δωρεάν παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης, εάν το όχημα μείνει στο φανοποιείο διάστημα μεγαλύτερο από 3 ημέρες, καθώς και αυθημερόν επισκευή τοπικών ζημιών.Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και προσφέρονται πάντα εγγυημένα άριστα αποτελέσματα. Παρέχεται επίσης η ευκολία πληρωμής σε άτοκες δόσεις με όλες τις πιστωτικές κάρτες καθώς και δωρεάν γραπτή τριετής εγγύηση. Η εταιρία παραμένει ανοικτά. Λάμπρου Κατσώνη 53, Καλλιθέα 17674 Τηλ:2109426912
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - Auto Moto Prepair: Η λύση για τις μικροφθορές
Η εταιρία Auto Moto Prepair βρίσκεται στο χώρο των μικρο-επισκευών του αυτοκινήτου από τα τέλη του 2005. Αναλαμβάνει να διορθώσει διάφορα μικρο-κτυπήματα και γρατσουνιές στο αυτοκίνητό σας, δίνοντας εγγύηση 3 χρόνων, ενώ το κόστος είναι έως και 50% μικρότερο από μία κλασική επισκευή. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών που προσφέρει, είναι η αυθημερόν παράδοση του επισκευασμένου αυτοκινήτου σας στις περισσότερες επισκευές. Αναλαμβάνει Μικρο-χτυπήματα, Γρατσουνιές, Πλαστικά τμήματα, Ζάντες, Περιποίηση χρώματος Λ. Δημοκρατίας 56, Κερατσίνι, 18756, Τηλ. 2104015773
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - Auto Refinish: Μεγάλη προσφορά με δωρεάν αλλαγή λαδιών.
Η εταιρία Auto Refinish στέκεται δίπλα στον πελάτη αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, έμπρακτα και με σημαντικές κινήσεις. Μεγαλύτερη απόδειξη η δωρεάν αλλαγή λαδιών για όλες τις εργασίες φανοποιεία με κόστους άνω των 250 ευρώ. Η ποιοτική εργασία, τα άριστα υλικά και η εμπειρία σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, καθιστούν το φανοποιείο AUTO REFINISH ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ Ι. - ΣΤΟΛΙΔΑΚΗΣ Δ. Ο.Ε ως πρώτη και τελευταία επιλογή στον τομέα της φανοποιείας και της βαφής. Και μάλιστα με γραπτό πιστοποιητικό εγγύησης 2 ετών. Διεύθ: Τατοΐου & Αιγίνης 4, 14451 Μεταμόρφωση. Τη : 2102801000
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - Dent Genie: Σωστή λύση χωρίς βάψιμο
Τον Οκτώβριο του 2003 ιδρύθηκε στην Ελλάδα η πρώτη εταιρεία "εναλλακτικής φανοποιείας" ικανή να επαναφέρει τα αμαξώματα στην αρχική τους κατάσταση. Η DENT GENIE HELLAS ειδικεύεται στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται από την χαλαζόπτωση, βαθουλώματα και μικροχτυπήματα. Οι έμπειροι τεχνικοί μας έρχονται στον χώρο σας και αναλαμβάνουν την επισκευή βαθουλωμάτων στην αρχική τους κατάσταση, με την εγγυημένη μέθοδο PDR. Η Dent Genie ελαχιστοποιεί τους κινδύνους. Για αυτό το λόγο μέχρι νεωτέρας το κατάστημα της Νίκαιας υπολειτουργεί και οι εξωτερικές επισκευές αναβάλλονται. Επικοινωνία μόνο τηλεφωνικά και διαδικτυακά ώστε να κανονίσετε κάποιο ραντεβού. Για οποιαδήποτε παράδοση/παραλαβή οχήματος θα τηρηθούν αυστηρά οι κανόνες υγιεινής, τα αυτοκίνητά των πελατών πρέπει να είναι πλυμένα ακόμα και για μια απλή κοστολόγηση, αντιθέτως η εταιρία έχει κάθε δικαίωμα να μην προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια! Ο χώρος εργασίας τηρεί όλες τις προυποθέσεις όσον αφορά την υγιεινή και έχει γίνει απολύμανση. Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 364, Νίκαια. Τηλέφωνο: +30 210 4924410 Κινητό: +30 694 2477810
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ - Κοροβέσης: Από το 1979 κορυφή στις υπηρεσίες φανοποιίας
H εταιρία ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκίνητου από το 1979 με αντικείμενο την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών φανοποιίας και βαφής όπως και την επισκευή σε όλα τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου σας, με όλες τις νέες τεχνολογίες. Η εταιρία διαχειρίζεται ζημιές από όλες τις ασφαλιστικές ώστε εσείς να μην χρειαστεί να τρέξετε λεπτό. Διεύθ: Λεωφόρος Διονύσου Νέας Μάκρης 22, Νέα Μάκρη. Τηλ: 6973054612 - 2294095175
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Κιζίδης Ηλίας: Ποιοτικές εργασίας φανοποιίας
Η πολυετής εμπειρία και ο σύγχρονος εξοπλισμός, καθιστά την εταιρία μια από τις καλύτερες μονάδες φανοβαφείου. Ποιοτικά, γρήγορα και οικονομικά θα δώσει την καλύτερη λύση στο πρόβλημά σας. Δυνατότητα συνεργασίας με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες αναλαμβάνοντας πάσης φύσεως ζημιές. Διεύθ: Θηβών 2 & Άγρα, Πειραιάς. Τηλ: 2104212098 - 6944556611