Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Service αυτοκινήτων στη Νέα Φιλαδέλφεια - ΠΟΠΟΒΙΤΣ

Service αυτοκινήτων στη Νέα Φιλαδέλφεια - ΠΟΠΟΒΙΤΣ

Διαβάστηκε από 6899 αναγνώστες - 28/3/2023

Κάνε τη σωστή επιλογή. Η εταιρεία ΠΟΠΟΒΙΤΣ δραστηριοποιείται στο χώρο του service αυτοκινήτων και τοποθέτησης συστημάτων υγραεριοκίνησης και φυσικού αεριού για περισσότερα από 35 έτη.

Για να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα, πρέπει να επιλέξεις τον σωστό επαγγελματία. Το συνεργείο ΠΟΠΟΒΙΤΣ θα δώσει τη λύση σε κάθε πρόβλημα που αφορά τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σου, ενώ εξειδικεύεται και στην τοποθέτηση συστημάτων υγραεριοκίνησης και φυσικού αεριού.

Κοινοποίησέ το »

Κοινοποίησέ το »

Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα  ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες.

Οι τεχνικοί εκπαιδεύονται διαρκώς στα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων και χρησιμοποιούν εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Είναι επαγγελματίες που εξυπηρετούν άριστα τους πελάτες  προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πλήρη διαφάνεια σε κοστολόγηση εργασιών και ανταλλακτικών.
 
Παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα τοποθέτησης συστημάτων υγραεριοκίνησης και φυσικού αερίου για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα από την κατανάλωση καυσίμου. Παράλληλα προσφέρει δωρεάν έκδοση πιστοποιητικού για την αλλαγή της μπουκάλας του υγραερίου.

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο της εγγυάται την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας. Ο κύριος λόγος όμως που η εταιρεία ξεχωρίζει και κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πελατών της είναι η ποιότητα της εργασίας της και η ανθεκτικότητα των προϊόντων της.

Στην επιχείρηση ΠΟΠΟΒΙΤΣ πιστεύουν σε αυτό που κάνουν και προσφέρουν σωστές και αξιόπιστες υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λεωφ. Δεκελείας 217 Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ 14342
Τηλ.: 210-2823331 210-2823609

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις