Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Υπερσύγχρονες υπηρεσίες service

29/6/2021

Σεβασμός στις ανάγκες του πελάτη. Το αυτοκίνητο σου περνάει πολλές δοκιμασίες για αυτό χρειάζεσαι να το εμπιστευτείς στους καλύτερους. Στην επιχείρηση SALOUFAS MOTORSPORT εγγυώνται την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Το υπερσύγχρονο συνεργείο της SALOUFAS MOTORSPORT προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο δύσκολη αποκατάσταση μιας βλάβης. Το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό θα δώσει τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης, όπως και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με το αυτοκίνητό σας, πάντα με γνώμονα την ασφάλειά σας.

Kοινοποίησε το »


Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο της εγγυάται την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας. Ο κύριος λόγος όμως που η επιχείρηση ξεχωρίζει και κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πελατών της είναι η ποιότητα της εργασίας της, η ανθεκτικότητα των προϊόντων της, αλλά και οι σχέσεις εμπιστοσύνης με σεβασμό στο χρόνο, τα χρήματα, αλλά και την ανάγκη σας των πελατών.

Η πολυετής εμπειρία και η εκτεταμένη τεχνογνωσία, μέσω διαρκούς επαφής με ό,τι πιο καινούριο συμβαίνει στον τομέα της τεχνολογίας, μαζί με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση για άψογη συντήρηση, αναβάθμιση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας. Και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στο χρόνο παράδοσης που έχει συμφωνηθεί.

Η επιχείρηση SALOUFAS MOTORSPORT παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ελέγχου και συντήρησης που καλύπτει όλα τα στάδια και όλα τα μηχανικά μέρη κινητήρα και αμαξώματος, ενώ τα ανταλλακτικά και λιπαντικά γνωστών κατασκευαστών που χρησιμοποιεί είναι όλα εγγυημένης υψηλής ποιότητας.

Παράλληλα, αν ψάχνετε για ένα οικονομικότερο τρόπο μετακίνησης, αναλαμβάνει την τοποθέτηση υγραερίου για όλους τους τύπους οχημάτων με βενζινοκινητήρες.

Αν βρίσκεστε ακόμα σε αναζήτηση ενός συνεργείου που θα δώσει αξία στα χρήματα που δίνετε για την συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας, η επιχείρηση SALOUFAS MOTORSPORT είναι το μέρος που ψάχνετε.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση. : Ελευθερίας 20 Αγ. Ιωάννης Ρέντης ΤΚ 18233
Τηλ. :  210.4824408
Κιν. : 6944.56.42.10
Email: [email protected]
Website: http://www.saloufas.gr
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις