Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Mercedes-AMG E 63 S

    Διαβάστηκε από 13085 αναγνώστες - 3/6/2019

    Υπερθέαμα 
    Δεν μπορείς να νυστάξεις σε αυτό το αυτοκίνητο.. Αυτή η Mercedes AMG E 63 S έχει αγωνιστική εκκίνηση που σου προκαλεί στομαχικές διαταραχές.. Γκάζι στο τέρμα με το δεξί πόδι και το αριστερό στις επάλξεις πάνω στο φρένο. Το sedan των 2 τόνων έχει τρομακτική επιτάχυνση! Οι κακοί μέχρι την πρώτη στροφή θα έχουν συλληφθεί..



    Η Mercedes-AMG E 63 S είναι απροσδόκητα εύχρηστη και ακριβής. Γι αυτό οι μηχανικοί της Mercedes έχουν δουλέψει πολύ και την έχουν εφοδιάσει με άφθονο ειδικό εξοπλισμό. Τα συστήματα ευστάθειας συγκρατούν το αυτοκίνητο ακόμα και σε ακραίες αλλαγές κατεύθυνσης.



    Το ακλόνητο πλαίσιο και το κοφτερό τιμόνι κάνουν το περιπολικό μας  ακλόνητο και ευθύβολο. Τα κεραμικά φρένα επαναφέρουν με ένα άγγιγμα την τάξη. Η δύναμη της επιτάχυνσης μας έκοψε την ανάσα και σε συνδυασμό με τον απίστευτο ήχο του V8, νιώσαμε σαν να βρισκόμαστε σε μονοθέσιο της F1.



    H ευκολία οδήγησης σε συνδυασμό με την σφιχτή ανάρτηση το καθιστούν υπερόπλο σε κάθε διαδρομή.  Η εξαιρετική τετρακίνηση τιθασεύει την θηριώδη ροπή ομαλά σε κάθε άξονα. Μπορεί ακόμα να απομονωθεί η κίνηση στον πίσω άξονα και να ντριφτάρει με μεγάλη ευκολία.



    Με λίγα λόγια, οι παραβάτες των ορίων ταχύτητας δεν έχουν καμία πιθανότητα να ξεφύγουν! Αυτή η Mercedes είναι πραγματικό πυρηνικό όπλο.. Τελεία και παύλα..
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ