Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
B-SUV με 4 διαφορετικά καύσιμα. Ποιο να διαλέξω;

B-SUV με 4 διαφορετικά καύσιμα. Ποιο να διαλέξω;

Διαβάστηκε από 31448 αναγνώστες - 5/10/2021

Εκτός από το δίλημμα του τι αυτοκινήτου να αγοράσουμε, πολλές φορές έχουμε μία επιπλέον απορία: Τι καύσιμο να καίει; Βενζίνη, diesel, υγραέριο ή φυσικό αέριο; Συγκρίνουμε 4 μικρά SUV με 4 διαφορετικά καύσιμα.

Πολλές φορές, το δίλημμα στην αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου δεν έχει να κάνει μόνο με το πιο μοντέλο θα αγοράσουμε, αλλά και με το τι είδους καύσιμο θα έχει. Παλιότερα οι εργοστασιακές επιλογές περιορίζονταν μεταξύ βενζίνης και πετρελαίου, αλλά πλέον στο «παιχνίδι» έχει μπει δυναμικά το υγραέριο (LPG) και το φυσικό αέριο (CNG), με εταιρείες όπως η Renault και η Skoda να έχουν διαθέσιμα μοντέλα με αυτά τα καύσιμα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Απαντώντας σε 2 συχνές ερωτήσεις, «τι μικρό SUV να αγοράσω» αλλά και «τι καύσιμο να έχει το επόμενό μου αυτοκίνητο», κάνουμε ένα συνδυαστικό συγκριτικό 4 δημοφιλών μοντέλων με 4 διαφορετικά καύσιμα. Ford Puma mild hybrid βενζίνης, Opel Crossland diesel, Renault Captur με υγραέριο και Skoda Kamiq με φυσικό αέριο είναι τα 4 μοντέλα που αναλύουμε. Ποιο είναι η καλύτερη επιλογή και για ποιόν χρήστη;
 
Μάρκα-μοντέλο-τύπος Τιμή (ευρώ)
Opel Crossland 1,5 110 PS diesel 19.930
Skoda Kamiq 1.0 G-TEC Ambition 90 PS 20.100
Renault Captur 1,0 TCe 100PS LPG 20.280
Ford Puma 1.0 125 PS mHEV ST Line Design 20.577
Με κόστος αγοράς 19.930 ευρώ για τη βασική έκδοση Edition, το Opel Crossland με κινητήρα πετρελαίου 110 ίππων έχει τη χαμηλότερη τιμή.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε