Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Citroen C3 Aircross VS Toyota Yaris Cross: Γαλλικό ή Ιαπωνικό SUVακι;
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen C3 Aircross VS Toyota Yaris Cross: Γαλλικό ή Ιαπωνικό SUVακι;

Διαβάστηκε από 33053 αναγνώστες - 12/6/2022

Βάζουμε το Citroen C3 Aircross σε σύγκριση με το Toyota Yaris Cross και βλέπουμε που υπερτερεί το κάθε ένα. Με τιμή 19.170 ευρώ για το Toyota και 21.950 ευρώ για το Citroen, ποιο μικρό SUV αποτελεί την πιο σοφή επιλογή;

Το Citroen C3 Aircross ενάντια στο Toyota Yaris Cross. Ποιο SUVακι είναι καλύτερο;

Τα μικρά SUV κερδίζουν συνεχώς έδαφος στις πωλήσεις, αφού πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν τις αρετές τους. Παρά τις «μαζεμένες» εξωτερικές διαστάσεις, η ευρυχωρία στο εσωτερικό είναι μεγάλη, ενώ το αυξημένο ύψος χαρίζει αυξημένη ελευθερία κινήσεων εντός και εντός ασφάλτου, καθώς και κύρος στο δρόμο.

Δύο «φρέσκιες» προτάσεις στην κατηγορία είναι το ολοκαίνουργιο Toyota Yaris Cross και το πρόσφατα ανανεωμένο Citroen C3 Aircross. Κάνουμε μία σύγκριση μεταξύ των δύο μοντέλων, και ανακαλύπτουμε τα χαρακτηριστικά τους.

Το Citroen C3 Aircross έχει τιμή από 21.950 ευρώ, το Toyota Yaris Cross από 19.170 ευρώ

Το Citroen C3 Aircross έχει αρχική τιμή 21.950 ευρώ στην έκδοση Feel Pack, με τον κινητήρα 1,2 λίτρων 110 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Στο βασικό εξοπλισμό βρίσκουμε air condition, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών για το σύστημα infotainment, αυτόματη λειτουργία προβολέων, cruise control, σύστημα αναγνώρισης ορίων ταχύτητας και συμμόρφωσης σε αυτά, προβολείς ομίχλης, πίσω φιμέ τζάμια και οθόνη στον πίνακα οργάνων.

Μάρκα-Μοντέλο-Τύπος Τιμή
Toyota Yaris Cross Active 125 PS 19.170 ευρώ
Citroen C3 Aircross Feel Pack 110 PS 21.950 ευρώ

Το Toyota Yaris Cross είναι διαθέσιμο από τα 19.170 ευρώ, για την εισαγωγική έκδοση Active. Ο κινητήρας έχει κυβισμό 1,5 λίτρα, αποδίδει 125 άλογα και συνεργάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Ως standard βρίσκουμε air condition, καντράν με ψηφιακό ταχύμετρο, ψηφιακό στροφόμετρο και οθόνη 4,2 ιντσών, προσαρμοστικό Cruise Control, αυτόματη μεγάλη σκάλα, αισθητήρες φωτός και βροχής, σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με ανίχνευση πεζών και ποδηλάτων, σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, σύστημα ελέγχου διατήρησης λωρίδας, υποβοήθηση πέδησης, καθώς και οθόνη 8 ιντσών στο ταμπλό με εικόνα από camera οπισθοπορείας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε