Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έξυπνες αγορές: Ποια έκδοση συμφέρει να αγοράσεις

Διαβάστηκε από 48778 αναγνώστες - 15/10/2018

Για να μην πελαγώσετε στο χαοτικό κόσμο και πέσετε θύματα υποσημειώσεων και αστερίσκων, αναζητήσαμε και βρήκαμε τις πιο έξυπνες επιλογές στις πιο hot κατηγορίες. 

Δεκάδες κινητήρες, ακόμα περισσότερα εξοπλιστικά πακέτα και τιμές που ανεβοκατεβαίνουν αναλόγως. Με την εποχή να μην σηκώνει σπατάλες, όλοι κυνηγούν την  χρυσή τομή ανάμεσα σε έναν ικανό – οικονομικό κινητήρα, ένα αξιοπρεπές πακέτο εξοπλισμού και τιμή απόκτησης που να μην βγάζει κανέναν εκτός budget.

Πριν όμως σας αποκαλύψουμε τις πιο έξυπνες επιλογές αγοράς, οφείλουμε να μιλήσουμε με μερικούς αριθμούς και ορισμούς. Αρχικά, πλέον δεν υπάρχει καινούργιο αυτοκίνητο που να μην διαθέτει σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών στα φρένα (ABS), σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (ESP) και ένα αριθμό αερόσακων. Από κει και πέρα καλό είναι να γνωρίζουμε πως η προσθήκη διάφορων λειτουργιών  και ευκολιών έχει συγκεκριμένο αντίτιμο. Έτσι έαν μιλάμε π.χ. για την επέκταση των ηλεκτρικών παραθύρων και στην πίσω καμπίνα, το κόστος ανέρχεται στα 200 ευρώ, όσο περίπου και οι αισθητήρες παρκαρίσματος. Στα 150 ευρώ κοστολογείται η επιβάρυνση για τους ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες, ενώ η αντικατάσταση του a/c με αυτόματο κλιματισμό αγγίζει έως και τα 500 ευρώ. Τέλος, εάν μιλάμε για την επέκταση του συστήματος infotainment με μεγαλύτερη & έγχρωμη οθόνη αφής, δυνατότητες διασύνδεσης, σύστημα πλοήγησης και κάμερα οπισθοπορείας, το κόστος φτάνει περίπου τα 1.000 ευρώ.

Πιο καταρτισμένοι πλέον, δείτε στις επόμενες σελίδες, ποιοι ακριβώς κινητήρες αλλά και σε πιο εξοπλιστικό πακέτο, συμφέρουν σε αυτοκίνητα που ανήκουν στις πιο hot κατηγορίες. Μικρά, μικρά SUV, SUV και premium μοντέλα, μπαίνουν στο μικροσκόπιο την Αγοράς Αυτοκινήτου με έναν και μόνο στόχο, την πιο έξυπνη αγορά.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις