autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Με τη γκάμα των κινητήρων του, καλύπτει τις ανάγκες για όσους θέλουν βενζίνη ή diesel, ενώ επιπρόσθετα διατίθεται και σε υβριδική εκδοχή

Ο βασικός εξοπλισμός ασφαλείας περιλαμβάνει 7 αερόσακους και το μοντέλο έχει 5 αστέρια από τον οργανισμό Euro NCAP.

Η καμπίνα είναι ευρύχωρη και με πολλούς χώρους για αντικείμενα, ενώ ο χώρος αποσκευών του Yaris είναι 279 λίτρα.

Το νεότερο μέλος της πεντάδας των best seller μικρών, κερδίζει πόντους με τη φρεσκάδα στην εμφάνιση.

Το Nissan Micra έχει ένα εύρος τιμής που ξεκινά από τα 12.690 ευρώ για τη βασική βενζινοκίνητη έκδοση με τον 1.000άρη των 73 ίππων για να φτάσει πάνω από τα 18 χιλιάρικα της καλύτερα εξοπλισμένης diesel έκδοσης.

Με χώρους ικανούς για τη φιλοξενία των επιβατών και χώρο αποσκευών 300 λίτρων, το Micra τοποθετείται μεταξύ των πιο ευρύχωρων μικρών.

Με 5,4 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα απόστασης, το Corsa με το βασικό κινητήρα των 70 ίππων υπόσχεται αρκετά μεγάλη οικονομία

Το γερμανικό μοντέλο της παρέας, έχει τιμή εκκίνησης τα 11.800 ευρώ στην 5θυρη βασική έκδοση με τον Ecotec κινητήρα των 1,2 λίτρων που αποδίδει 70 ίππους.

Οι διαστάσεις της καμπίνας του Corsa και του χώρου αποσκευών του (285 λίτρα)κάνουν το μικρό Opel εξαιρετικά ικανό και ως μοναδικό αυτοκίνητο για μια οικογένεια.

Η παρουσία του 208 στη λίστα με τα μικρά best seller είναι απόδειξη της αξίας του μικρού Peugeot, το οποίο προσφέρει μεγάλο εύρος τιμών και εκδόσεων, χάρη στους πολύ καλούς κινητήρες βενζίνης και diesel.

O βενζινοκινητήρας των 1,2 λίτρων της πρώτης έκδοσης, αποδίδει 82 ίππους και είναι απλά επαρκής για τις ανάγκες του 208.

Ένα χαρακτηριστικό που κάνει το 208 να ξεχωρίζει, είναι το i-Cockpit, που αναβαθμίζει την εικόνα του εσωτερικού.

Πάρε αυτοκινητάρα, από μόλις 11.800 ευρώ

21/6/2017

Είναι οικονομικά, παρκάρουν εύκολα και έχουν χώρους ακόμα και για μία οικογένεια. Δες τώρα ποια είναι τα πιο μοσχοπουλημένα μικρά της Ελληνικής αγοράς.

Το ότι τα «μικρά» έχουν μεγαλώσει σε διαστάσεις, είναι ένα γεγονός που τα κάνει ικανά να παίξουν και το ρόλο του οικογενειακού αυτοκινήτου. Με τους σύγχρονους μικρούς σε χωρητικότητα αλλά πολύ ικανούς κινητήρες, εξασφαλίζουν και άλλο ένα πλεονέκτημα, ενώ η εικόνα ολοκληρώνεται από τους πλήρεις εξοπλισμούς των βασικών τους εκδόσεων. Παρακάτω θα δούμε τα πρώτα σε πωλήσεις μικρά αυτοκίνητα, με τα στοιχεία που τα κάνουν να ξεχωρίζουν.


Toyota Yaris
Βενζίνη: από 12.000 ευρώ/
Diesel: Από 16.200 ευρώ
 
Σίγουρα ένα από τα στοιχεία που κάνουν το Yaris να ξεχωρίζει, είναι οι ποικιλία στις εκδόσεις. Με τη γκάμα των κινητήρων του, καλύπτει τις ανάγκες για όσους θέλουν βενζίνη ή diesel, ενώ επιπρόσθετα -και αυτό το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό- διατίθεται και σε υβριδική εκδοχή (με τιμή εκκίνησης τα 16.690 ευρώ). Στην πολύ καλή εμπορική πορεία του μικρού Toyota, παίζει ρόλο και το εξαιρετικό δίκτυο των εξουσιοδοτημένων μονάδων, καθώς και η καλή εικόνα στον τομέα της αξιοπιστίας όλων των μοντέλων της μάρκας. Ο βασικός εξοπλισμός ασφαλείας περιλαμβάνει 7 αερόσακους και το μοντέλο έχει 5 αστέρια από τον οργανισμό Euro NCAP. Η καμπίνα είναι ευρύχωρη και με πολλούς χώρους για αντικείμενα, ενώ ο χώρος αποσκευών του Yaris είναι 279 λίτρα.

 
Eξοπλισμός Βασική
Airbags 7
A/C ναι
Ηλ. παράθυρα/καθρέπτες 2/ναι
Ζάντες αλουμινίου -
Multimedia RCD/MP3/USB/Bluetooth


 

Nissan Micra
Βενζίνη: από  12.690 ευρώ/
Diesel: από  15.190 ευρώ
Το νεότερο μέλος της πεντάδας των best seller μικρών, κερδίζει πόντους με τη φρεσκάδα στην εμφάνιση. Έχει αρκετές ενδιαφέρουσες εκδόσεις και ένα εύρος τιμής που ξεκινά από τα 12.690 ευρώ για τη βασική βενζινοκίνητη έκδοση με τον 1.000άρη των 73 ίππων (ο 900άρης turbo με τους 90 ίππους έχει τιμή εκκίνησης τα 14.190 ευρώ), για να φτάσει πάνω από τα 18 χιλιάρικα της καλύτερα εξοπλισμένης diesel έκδοσης. Με χώρους ικανούς για τη φιλοξενία των επιβατών και χώρο αποσκευών 300 λίτρων, το Micra τοποθετείται μεταξύ των πιο ευρύχωρων μικρών. Σε ότι έχει να κάνει με τον εξοπλισμό του, το a/c και τα ηλεκτρικά παράθυρα (μόνο για τους εμπρός- για τους πίσω δεν διατίθενται) είναι μέρος του βασικού. Αναφορικά με την ασφάλεια που προσφέρει, τα 5 αστέρια του Euro NCAP είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να ζητήσει κανείς, ενώ το πακέτο του εξοπλισμού ασφαλείας ξεκινάει από τους 6 αερόσακους.
 
Eξοπλισμός Βασική
Airbags 6
A/C ναι
Ηλ. παράθυρα/καθρέπτες 2/ναι
Ζάντες αλουμινίου -
Multimedia AUX/USB/Bluetooth




Opel Corsa
Βενζίνη: από 11.800 ευρώ/
Diesel: από 14.750 ευρώ
Το γερμανικό μοντέλο της παρέας, έχει τιμή εκκίνησης τα 11.800 ευρώ στην 5θυρη βασική έκδοση με τον Ecotec κινητήρα των 1,2 λίτρων που αποδίδει 70 ίππους. Στην έκδοση αυτή το δυνατό του σημείο είναι φυσικά η τιμή του (για όποιον το προτιμά 3θυρο, κοστίζει 400 ευρώ λιγότερο) που σε συνδυασμό με τις διαστάσεις της καμπίνας του Corsa και το χώρο αποσκευών του (285 λίτρα)κάνουν το μικρό Opel εξαιρετικά ικανό και ως μοναδικό  αυτοκίνητο για μια οικογένεια. Με 5,4 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα απόστασης, το Corsa με το βασικό κινητήρα των 70 ίππων υπόσχεται και αρκετά μεγάλη οικονομία. Σε ότι έχει να κάνει με τον εξοπλισμό, οι 6 αερόσακοι είναι μέρος του βασικού πακέτου και η επίδοση του Corsa στις δοκιμασίες του Euro NCAP είχαν ως αποτέλεσμα τα 4 αστέρια.

 
Eξοπλισμός Βασική
Airbags 6
A/C ναι
Ηλ. παράθυρα/καθρέπτες 2/-
Ζάντες αλουμινίου -
Multimedia MP3/AUX/USB/Bluetooth




Peugeot 208
Βενζίνη: από12.900 ευρώ /
Diesel: από 14.700 ευρώ
Η παρουσία του 208 στη λίστα με τα μικρά best seller είναι απόδειξη της αξίας του μικρού Peugeot, το οποίο προσφέρει μεγάλο εύρος τιμών και εκδόσεων, χάρη στους πολύ καλούς κινητήρες βενζίνης και diesel. O βενζινοκινητήρας των 1,2 λίτρων της πρώτης έκδοσης, αποδίδει 82 ίππους και είναι απλά επαρκής για τις ανάγκες του 208. Αντίστοιχα, πρώτη diesel επιλογή είναι αυτή με το 1.600άρι BlueHDI μοτέρ και τους 75 ίππους, με ροπή 230 Nm.  Ένα χαρακτηριστικό που κάνει το 208 να ξεχωρίζει, είναι το i-Cockpit, που αναβαθμίζει την εικόνα του εσωτερικού. Η άνεση που προσφέρει το Γαλλικό μοντέλο είναι εξαιρετική, χάρη στην ρύθμιση της ανάρτησης αλλά και την ευρυχωρία που προσφέρει η καμπίνα του. Ο χώρος των αποσκευών του 208, έχει όγκο 285 λίτρα και ταιριάζει απόλυτα στη συνολική εικόνα των χώρων του μοντέλου. Σε ότι έχει να κάνει με την ασφάλεια των επιβατών, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει 6 αερόσακους και η επίδοσή του μοντέλου στις δοκιμασίες του Euro NCAP βαθμολογήθηκε με 5 αστέρια.

 
Eξοπλισμός Βασική
Airbags 6
A/C ναι
Ηλ. παράθυρα/καθρέπτες 2/ναι (diesel)
Ζάντες αλουμινίου -
Multimedia USB/AUX/Bluetooth

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις