Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Seat Arona ή Seat Leon με τα ίδια χρήματα;
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Seat Arona ή Seat Leon με τα ίδια χρήματα;

Διαβάστηκε από 23399 αναγνώστες - 19/8/2022

Με 20.190 ευρώ μπορείς να αγοράσεις το Seat Arona με 110 ίππους. Με 200 ευρώ λιγότερα μπορείς όμως να αποκτήσεις το Seat Leon με την ίδια ιπποδύναμη. Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. Ποιο από τα δύο μοντέλα θα αγόραζες εσύ;

Ίδια χρήματα, διαφορετική κατηγορία: Seat Arona ή Seat Leon;

Ένα συχνό δίλημμα των αγοραστών είναι το τι κατηγορίας αυτοκίνητο θα επιλέξουν. Με το ίδιο budget μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα μικρό SUV ή ένα μικρομεσαίο, με παραπλήσια ισχύ και επιδόσεις. Στην «οικογένεια» της Seat, δύο μοντέλα που έχουν ακριβώς την ίδια ιπποδύναμη και κόστος είναι το Arona και το Leon. Ποιο από τα δύο είναι πιο συμφέρον για αγορά;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Seat Arona με 20.190 ευρώ, Seat Leon με 19.990 ευρώ, αμφότερα με 110 ίππους

Η τιμή του Seat Arona ξεκινά από 19.390 ευρώ, για την έκδοση με 95 άλογα. Η επιλογή με τον κινητήρα 110 ίππων ξεκινά από τα 20.190 ευρώ, για το πακέτο εξοπλισμού Style.
Στο βασικό εξοπλισμό βρίσκουμε σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης Front Assist με προστασία πεζών, σύστημα διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας, σύστημα προειδοποίησης κόπωσης, φώτα LED εμπρός-πίσω με λειτουργία στροφής, αισθητήρες φωτός, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, air condition, cruise control, έγχρωμη οθόνη αφής 8,25 ιντσών για το σύστημα infotainment και 6 ηχεία.

Μάρκα-Μοντέλο-Τύπος Τιμή
Seat Leon 1,0 EcoTSI 110 PS Business 19.990 ευρώ
Seat Arona 1,0 EcoTSI 110 PS Style 20.190 ευρώ
Με σχεδόν ακριβώς τα ίδια χρήματα, 19.990 ευρώ, μπορεί κανείς να αγοράσει τη βασική έκδοση του Seat Leon. Ο κινητήρας έχει επίσης απόδοση 110 άλογα, ενώ στο εισαγωγικό πακέτο εξοπλισμού Business περιλαμβάνονται τα ίδια συστήματα ασφαλείας (Front Assist με προστασία πεζών, σύστημα προειδοποίηση κόπωσης, σύστημα διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας), ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας, servotronic υποβοήθηση τιμονιού που σχετίζεται με την ταχύτητα, Keyless Go εκκίνηση χωρίς κλειδί, μονοζωνικός κλιματισμός climatronic, πλαϊνά παράθυρα και παρμπρίζ με θερμομονωτικό κρύσταλλο, φώτα LED εμπρός πίσω, έγχρωμη οθόνη αφής 8,25 ιντσών για το infotainment και 4 ηχεία.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε