Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Honda Civic 1.6 i-DTEC

    Διαβάστηκε από 119574 αναγνώστες - 7/5/2019

    + Περιβαλλοντικές προδιαγραφές, επιτάχυνση, φρένα
    - Μέτρια μεταβλητότητα εσωτερικού


    2ος μονομάχος το Honda Civic. Δείχνει να τα διαθέτει όλα!
    Εξαιρετική θέση οδήγησης, σπορ ανάρτηση, αθόρυβο κινητήρα και πρωτότυπο σχεδιασμό. Το Civic είναι τόσο καλό όσο και ιδιαίτερο.



    Διαθέτει πολύ καλούς χώρους τόσο για τους εμπρός όσο και για τους πίσω επιβάτες με τους τελευταίους να έχουν στην διάθεσή πολύ αέρα για τους ώμους και τα πόδια τους, ενώ οι μοναδικές παραχωρήσεις θα πρέπει να γίνουν από πολύ ψηλούς επιβάτες κυρίως λόγω της κλίσης της οροφής. Ο κινητήρας μοιάζει να είναι ο καθαρότερος του συγκριτικού αλλά θα ακουστεί ανάλογα την ταχύτητα και το φορτίο. Η ανάρτηση με την σειρά της λειτουργεί σωστά καταπίνοντας τις περισσότερες ανωμαλίες του δρόμου, χαρίζοντας έτσι άνετες μετακινήσεις στους επιβάτες.



    Σε ορισμένες εγκάρσιες ανωμαλίες ο πίσω άξονας έχει την τάση να αποσταθεροποιείται αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσει το ESP να συμβεί. Τα ηλεκτρονικά είναι πάντα παρόντα για να μαζέψουν οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Τέλος τα φρένα έρχονται να σε αποζημιώσουν και μάλιστα με το παραπάνω καθώς εξασφαλίζουν πολύ καλές αποστάσεις ακινητοποίησης.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ