Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Διαγωνισμός: Κερδίστε 4 Ελαστικά Yokohama

Διαβάστηκε από 33753 αναγνώστες - 4/12/2019

Χρειάζεστε νέα ελαστικά για το αυτοκίνητο σας; Η Αγορά Αυτοκινήτου μαζί με την Θεοχαράκης Α.Ε. σας τα κάνει δώρο με έναν μεγάλο διαγωνισμό. Απολαύστε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας με μεγαλύτερη ασφάλεια και μεγάλο κέρδος.

Η Αγορά Αυτοκινήτου γνωρίζοντας το πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα ελαστικά στην οδική συμπεριφορά και ασφάλεια του αυτοκινήτου, σας προσφέρει ένα μοναδικό δώρο. Συμπληρώνοντας απλά τα στοιχεία σας διεκδικείτε ένα σετ ελαστικών από την εταιρία Yokohama εντελώς δωρεάν.

Λίγες μέρες λοιπόν πριν από τα Χριστούγεννα και την έλευση του χειμώνα, η Αγορά Αυτοκινήτου,  φροντίζει να δώσει ολοκαίνουρια ελαστικά στο αυτοκίνητό σας. Εξοικονομήστε ένα μεγάλο ποσό ενώ παράλληλα αναβαθμίζετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας λίγο πριν οι καιρικές συνθήκες γίνουν αρκετά απαιτητικές.
 
Απολαύστε τα Χριστούγεννα σας με ένα άγχος λιγότερο και ένα αμάξι ασφαλέστερο.

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό με 3 απλά βήματα:
- Κάντε like ΕΔΩ, στη σελίδα της Αγοράς Αυτοκινήτου στο Facebook
- Κοινοποιήστε το διαγωνισμό στους φίλους σας(τη συγκεκριμένη ανάρτηση)
- Τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού!).

Προσοχή, αφήστε ένα σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού για να σας ενημερώσουμε για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Η τετράδα των ελαστικών που δίνεται με τον διαγωνισμό αφορά τα Yokohama BlueEarth E S32. Ένα ελαστικό που ξεχωρίζει για την εξαιρετική του πρόσφυση στο βρεγμένο οδόστρωμα και την οικονομική του κατεύθυνση με σταθερή εξοικονόμηση καυσίμου. Η ποιότητα κύλισης που προσφέρει και το σίγουρο κράτημα, το καθιστά άριστο ακόμα και για πολυτελή αυτοκίνητα.

Ο διαγωνισμός θα έχει ισχύ έως 17 Δεκεμβρίου. Oι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με mail αλλά και μέσω Facebook, o νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά, ενώ τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν σε Site και Facebook της Αγοράς Αυτοκινήτου στις 18 Δεκεμβρίου.

 
Καλή επιτυχία σε όλους

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις