Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μια Macan που σέρνεται

18/8/2017

Το να χαμηλώσεις ένα αυτοκίνητο 35 χλστ. δεν είναι εύκολο. Όταν πρόκειται, όμως για την Porsche Macan αυτό είναι εφικτό και μάλιστα με αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό. Δείτε τη νέα μορφή του crossover της Porsche και πείτε μας πώς σας φαίνεται.

Η Porsche Macan παραμένει ένα από τα best sellers της γερμανικής premium αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά συχνά χρειάζεται μερικές παρεμβάσεις βελτίωσης για να αναδειχθεί περισσότερο.
 
Το κιτ PD600M της Prior Design λοιπόν, έρχεται να κάνει αυτή ακριβώς τη δουλειά, χωρίς όμως να έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει και την ιπποδύναμη του turbo κινητήρα, των 600 ίππων. Κυρίως, επικεντρώνεται στο να απαλλάξει τη Macan από κάθε είδους ομοιότητα με SUV crossover.
 
Στην πίσω πλευρά του, οι αλλαγές αφορούν το διαχύτη και το σύστημα της εξάτμισης, ενώ στις ρόδες ο σχεδιασμός των πολύ-άκτινων VPS-305 της Vossen, φαίνεται να συμβαδίζει πλήρως με τη νέα εμφάνιση. Το μόνο αρνητικό αυτής της παρέμβασης, έχει να κάνει με τα φρένα, καθώς τα εργοστασιακά δείχνουν μικρά σε αυτή την περίπτωση.
 
Νέος είναι και ο εμπρός προφυλακτήρας τέλος, όπως και η εισαγωγή αέρα, η οποία είναι και μεγαλύτερη συγκριτικά, ενώ το χαμήλωμα της Macan έφθασε τα 35 χιλιοστά. Πρόκειται για χαμήλωμα αδύνατο για άλλα αυτοκίνητα, το οποίο όμως είναι εφικτό και λειτουργικό για το γερμανικό μοντέλο. Πως σας φαίνεται; Θα θέλατε να τη δείτε στους ελληνικούς δρόμους;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις