Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Skoda Κοιλάκος: 40 χρόνια η κορυφή στα Skoda

Διαβάστηκε από 5492 αναγνώστες - 4/6/2019

Έχοντας 40 χρόνια παρουσίας και εμπειρίας, η Skoda Κοιλάκος είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη σας γύρω από τα αυτοκίνητα Skoda. Είτε ψάχνετε καινούργιο, είτε μεταχειρισμένο, εδώ είναι η λύση.

Έχοντας χτίσει πλέον ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αγορά του αυτοκινήτου, η εταιρία Skoda Κοιλάκος, διεκδικεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο γύρω από τα οχήματα της Skoda. Είτε οι ανάγκες σας σας οδηγούν στην αγορά καινούργιου μοντέλου, είτε σε μεταχειρισμένου, ο συνδυασμός της πραγματικά τεράστιας γκάμας της εταιρίας, μαζί με το έμψυχο δυναμικό των τμημάτων, είναι η απάντηση και στις δύο περιπτώσεις.

Επισκεφθείτε την Skoda Koilakos και ενημερωθείτε για τα τελευταία μοντέλα της SKODA. Ανακαλύψτε κάθε πακέτο εξοπλισμό, κάθε έκδοση και κάθε προσφορά για όλα τα μοντέλα της τσέχικης φίρμας. Ανακαλύψτε την νέα Fabia, το απόλυτο εργαλείο πόλης  Citigo, το όνειρο κάθε οικογενειάρχη, την νέα Octavia και φυσικά τα πολυβραβευμένα SUV της εταιρίας, Karoq και Kodiaq.

Οι παροχές της εταιρίας δεν σταματούν απλά στην πώληση αυτοκινήτων από τις εκθέσεις της, μα καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη σας όπως:
  • Service: Λιπαντικό - Γενικό - Αλλαγή ιμάντα χρονισμού  - Αλλαγή δίσκο-πλατό  -ε επισκευή κινητήρα - αντικατάσταση φρένων.
  • Χρηματοδότηση: Από 0% προκαταβολή - Δόσεις μέχρι 72 μήνες
  • Ασφάλειες:  Το κάθε ξεχωριστό πρόγραμμα έχει μελετηθεί με γνώμονα την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας προς κόστος και απαλλάσσουν από κάθε έγνοια σε περίπτωση ατυχήματος, μικρού ή μεγάλου.
  • Φανοποιεία
  • Ανταλλακτικά – αξεσουάρ
   

Εάν είστε σε αναζήτηση μεταχειρισμένου και έχετε δει πόσο δύσκολη είναι η αναζήτηση και η εύρεση ενός καλού μεταχειρισμένου, πλέον έχετε τον καλύτερο σύμμαχο. Οι εγκαταστάσεις CARPARK KOILAKOS είναι σε θέση να καλύψουν κάθε προσδοκία σας. Οχήματα, ελεγμένα, τσεκαρισμένα και πάντα στις καλύτερες τιμές, σας περιμένουν στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης. Εάν πάλι επιθυμείτε να πουλήσετε το δικό σας όχημα, απευθυνθείτε στην εταιρία για να έχετε το καλύτερο δυνατό κέρδος.
 

Επικοινωνία
Κατάστημα Α 
Καλλιθέα- Λ.Συγγρού 330   210-9015100
Κατάστημα Β
Νέα Σμύρνη- Λ.Συγγρού 169   210-9357030
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα –Παρασκευή 9.30-20.30
Σαββάτο 9.30-15.00
Service Φανοποιεία
Δευτέρα –Παρασκευή 8.00-17.00
Website: https://skoda.koilakos.gr/

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις