Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Tο ανανεωμένο Kia K7 (+video)

7/6/2019

Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου Kia Κ7, σας αποκαλύπτουμε τα τελικά σχέδια του ανανεωμένου μοντέλου. Διαβάστε εδώ όλες τις πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο της Κορεατικής βιομηχανίας..

Βλέποντας τις εικόνες του Kia K7 παρατηρούμε πως το μοντέλο έχει ανανεώσει την εξωτερική του εμφάνιση, η οποία κρίνεται πιο κομψή, κυρίως χάρη στους επανασχεδιασμένους προβολείς που «απορρέουν» από τη μάσκα. Το κάτω μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα με τη σειρά του έχει επανασχεδιαστεί, ενώ πηγαίνοντας το πίσω μέρος έχει εκσυγχρονιστεί, με μια λεπτή φωτιζόμενη γραμμή που συνδέει τα δύο φωτιστικά σώματα και το λογότυπο της μάρκας.



Το εσωτερικό με τη σειρά του θα διαθέτει ακόμα περισσότερα στοιχεία. Ένας επανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων είναι το βασικό χαρακτηριστικό της καμπίνας και ακολουθείται από την φρεσκαρισμένη σχεδιαστικά, κεντρική κονσόλα. Παρούσα είναι μία μεγαλύτερη οθόνη αφής που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφοριών, που τοποθετείται πάνω από τους νέους αεραγωγούς και το σύστημα κλιματισμού. Διαφορετικός φαίνεται πως είναι ο επιλογέας ταχυτήτων, όχι όμως και το τιμόνι που έχει υιοθετηθεί από το τρέχον μοντέλο.


 
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό αν το ανανεωμένο Kia K7 φέρνει μαζί του αλλαγές που να αφορούν το κομμάτι των μηχανικών συνόλων, ωστόσο δεν αργεί η ημέρα που θα μάθουμε καθώς η Kia αναφέρει πως σύντομα θα γίνει η επίσημη αποκάλυψη.  
Τέλος να σημειωθεί πως το Kia K7 θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του από την αγορά της Νότιας Κορέας, ενώ το μοντέλο με την ονομασία Cadenza  βρίσκεται και στην αγορά των ΗΠΑ. Το εν λόγω μοντέλο δεν πωλείται στη χώρα μας.  
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις