Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το νέο Hyundai Tucson

2/9/2019

Αναμένοντας την επίσημη παρουσίαση του νέου Hyundai Tucson, ρίχνουμε μια πρώτη ματιά στα σχέδια που εμφανίστηκαν με το πολυαναμενόμενο μοντέλο της Κορεατικής εταιρίας. Συνδυάζει στοιχεία των SUV της Hyundai, μαζί με νεωτεριστικές και μοντέρνες πινελιές που αλλάζουν την αισθητική του αυτοκινήτου, όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα…

Το Hyundai Tucson είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα της Κορεατικής βιομηχανίας, με πολύ μεγάλες πωλήσεις έως τώρα. Και πώς να μην έχει τόσο ενδιαφέρον, όταν αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της Hyundai με απαράμιλλη αξιοπιστία σε όλα τα test αντοχής μας.

Η Hyundai μετά και την ανανέωση που έκανε στο μοντέλο, έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζει την επόμενη γενιά του μοντέλου. Η 4η γενιά του θα είναι ένα ολοκαίνουργιο σχεδιαστικά αυτοκίνητο, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Ηδη αυτή την στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, η Κορεατική βιομηχανία έχει ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης του νέου SUV, και αυτό μας αποδεικνύει πως δεν θα αργήσει πολύ και η επίσημη παρουσίαση του. Προς το παρόν έχουν κυκλοφορήσει κάποια σχέδια ανεξάρτητου σχεδιαστή και το αποτέλεσμα είναι ένα εντυπωσιακό SUV.



Εμπρός θα παρατηρήσεις τα ιδιαίτερα λεπτά φωτιστικά σώματα και την τεράστια μάσκα. Εντονο το μεταλλικό στοιχείο σε όλο το μήκος του αυτοκινήτου αλλά και στις λεπτομέρειες που το κάνουν ιδιαίτερο και premium. Παρατηρώντας την σχεδίαση του από πίσω, θα δούμε ένα πιο επιθετικό αποτέλεσμα, με διπλή απόληξη εξάτμισης και αεροτομή.

Εντελώς καινούργιο θα είναι και το εσωτερικό του νέου Hyundai Tucson, αφού μιλάμε για μια ολοκαίνουργια έκδοση, με το κοινό να αδημονεί για νέα SUV, σε μια ταχύτατα ανεπτυγμένη κατηγορία.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις