autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Τιμές για αυτό το βελτιωμένο Amarok δεν έχουν γίνει γνωστές.

Η εταιρεία αναφέρει ότι θα κατασκευαστούν 500 μόνο τέτοια αυτοκίνητα.

Τιμές για αυτό το βελτιωμένο Amarok δεν έχουν γίνει γνωστές.

Στην καμπίνα, οι τροποποιήσεις περιλαμβάνουν επένδυση από μαύρο δέρμα και ίνες άνθρακα από την Carlex Design, μικρές καφέ λεπτομέρειες και τιμόνι που θα ταίριαζε περισσότερο σε κάποιο σπορ αυτοκίνητο παρά σε κάποιο pick-up.

Το VW Αmarok διατίθεται αποκλειστικά με τον V6 3λιτρο TDI κινητήρα του ομίλου, ο οποίος στη χαμηλότερη απόδοσή του βγάζει 163 ίππους.

«Aλήτικο» VW Amarok

19/12/2017

Μπορεί να είναι λίγα, ωστόσο τα βελτιωτικά πακέτα για το Amarok δίνουν συνήθως φρέσκο και σκληραγωγημένο χαρακτήρα στο Pick-Up της VW. Έμπαινες;

Σε αντίθεση με πολλά Pick-Ups της κατηγορίας του που αποτελούν μάλιστα και ισχυρούς ανταγωνιστές του το Αmarok της VW δεν έχει λάβει πολλές «περιποιήσεις» από βελτιωτικούς οίκους. Αυτό έρχεται να το αλλάξει η εταιρεία βελτιώσεων Pickup Design.

To πακέτο αναβαθμίσεων περιλαμβάνει ανανεωμένο πρόβολο με αιχμηρή σχεδιαστική γλώσσα που δεν περνά σε καμία περίπτωση απαρατήρητος και περιλαμβάνει μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα, μαύρα προστατευτικά γύρω από τα φωτιστικά σώματα, πιο μυώδεις θόλους στους οff-road μαύρους τροχούς, επιπλέον προστατευτικό χαμηλά, και μια σειρά από φώτα LED πάνω στην οροφή.

Στην καμπίνα, οι τροποποιήσεις περιλαμβάνουν επένδυση από μαύρο δέρμα και ίνες άνθρακα από την Carlex Design, μικρές καφέ λεπτομέρειες και τιμόνι που θα ταίριαζε περισσότερο σε κάποιο σπορ αυτοκίνητο παρά σε κάποιο pick-up. Διαφοροποιήσεις στα μηχανικά σύνολα δεν πρέπει να αναμένουμε, αφού η εταιρεία δεν αναφέρει κάποια αλλαγή. Το VW Αmarok διατίθεται αποκλειστικά με τον V6 3λιτρο TDI κινητήρα του ομίλου, ο οποίος στη χαμηλότερη απόδοσή του βγάζει 163 ίππους. Ο ίδιος κινητήρας έχει στην ενδιάμεση έκδοση 204 ίππους, για να φτάσει στην κορυφαία του έκδοση να αποδίδει 224 ίππους.

Τιμές για αυτό το βελτιωμένο Amarok δεν έχουν γίνει γνωστές, με την εταιρεία πάντως να αναφέρει ότι θα κατασκευαστούν 500 μόνο τέτοια αυτοκίνητα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις