Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Αναβαθμισμένο Nissan Micra με νέες εκδόσεις και πλούσιο εξοπλισμό

17/11/2020

Το νέο Nissan Micra θα διαθέτει πολλές επιλογές διαμόρφωσης, εξοπλισμό με συστήματα ασφαλείας ενώ αποκτά και νέες εκδόσεις με sport χαρακτηριστικά.

Η Nissan ανανέωσε το δημοφιλές Micra και το παρουσίασε. Εκτός από την οπτική αναβάθμιση που έχει το νέο μοντέλο, η εταιρεία έκανε αλλαγές και στον εξοπλισμό, και πλέον θα διαθέτει το αυτοκίνητο σε 5 διαφορετικές εκδόσεις.

Εκτός από τις ήδη υπάρχουσες Visia, Acenta και Tekna, το νέο Nissan Micra θα διατίθεται επίσης και με την πιο δυναμική N-sport, καθώς και με την ολοκαίνουρια N-Design έκδοση. Έτσι, το νέο μοντέλο θα διατίθεται σε μια ευρεία γκάμα επιλογών εξοπλισμού, ανάλογη με τις απαιτήσεις του εκάστοτε ιδιοκτήτη.



Η N-Design έκδοση θα περιλαμβάνει μαύρα γυαλιστερά ή χρωμιωμένα στοιχεία στο εξωτερικό του αυτοκινήτου και δίχρωμες ζάντες 16 ιντσών, ενώ το εσωτερικό του θα έχει μαύρα υφασμάτινα καθίσματα με γκρι λεπτομέρειες και υφή δέρματος στις ταπετσαρίες. Για ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση, το αυτοκίνητο θα μπορεί να παραγγελθεί με το «Energy Orange» πακέτο, το οποίο προσθέτει πολλά πορτοκαλί στοιχεία στο ταμπλό και τα καθίσματα.

Το Micra N-sport θα διαθέτει μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες στο αμάξωμα, τόσο μπροστά όσο και στο πλάι και πίσω, θα έχει μαύρες ζάντες 17 ιντσών και LED φανάρια και φώτα ομίχλης. Στο εσωτερικό θα κυριαρχεί η alcantara και τα καθίσματά του θα είναι πιο εργονομικά σχεδιασμένα και θα προσφέρουν καλύτερη στήριξη, ειδικά στις μακρινές διαδρομές.



Η έκδοση Tekna είναι επίσης πλούσια εξοπλισμένη, αφού διαθέτει περιμετρικό σύστημα ελέγχου του αυτοκινήτου, που περιλαμβάνει προειδοποίηση για τα τυφλά σημεία, ηχοσύστημα Bose με ηχεία στα προσέφαλα των καθισμάτων και infotainment NissanConnect που περιλαμβάνει Apple CarPlay, Android Auto και φωνητική αναγνώριση Siri, καθώς και προαιρετικό σύστημα πλοήγησης TomTom.

Αλλα οδηγικά βοηθήματα και συστήματα ασφαλείας, που ανάλογα τον εξοπλισμό θα είναι standard ή προαιρετικά, είναι μεταξύ άλλων το προσαρμοστικό cruise control, η αυτόματη μεγάλη σκάλα φώτων, η βοήθεια εκκίνησης σε ανηφόρα, το σύστημα διατήρησης λωρίδας καθώς και το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με αναγνώριση πεζών.

Η Ekaterina Apushkina, γενική Διευθύντρια για τον τομέα marketing των αυτοκινήτων πόλης της Nissan Europe, δήλωσε τα εξής:
«Με την ανανεωμένη γκάμα για το 2021, έχουμε επεξεργαστεί αυτά που ξέρουμε πως αγαπάει ο κόσμος στο Micra. Διευκολύναμε τους πελάτες να ταιριάξουν με την ιδανική έκδοση, και να προσθέσουν τη δική τους μοναδική αισθητική μέσω περαιτέρω επιλογών διαμόρφωσης».



Ο πετρελαιοκινητήρας 1,5 λίτρου, προερχόμενος από τη Renault, δεν θα είναι πλέον διαθέσιμος, και το νέο μοντέλο θα διατίθεται με έναν νέο turbo τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1000 κυβικών, ο οποίος θα πληροί τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6D.

Δεν έχουμε ακόμα κάποιες ακριβείς πληροφορίες όσον αφορά την απόδοσή του, αλλά η Nissan δηλώνει πως θα διαθέτει «μια βελτιωμένη καμπύλη ροπής, η οποία θα χαρίζει καλύτερες επιδόσεις με λιγότερες αλλαγές ταχυτήτων».
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις