Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έμφαση στην ασφάλεια δίνει η Subaru Forester με την προσθήκη του συστήματος EyeSight.

Αναβαθμίζεται το Forester

25/9/2017

Το Subaru Forester αναβαθμίζει τα χαρακτηριστικά του, αποκτώντας στον εξοπλισμό του την τεχνολογία EyeSight, ένα σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης που σας προφυλάσσει από τα χειρότερα...

H Subaru προχώρησε σε κάποιες αναβαθμίσεις στο Forester, με τη σημαντικότερη να είναι η προσθήκη του συστήματος EyeSight. Πρόκειται για την τεχνολογία βοήθειας στον οδηγό, η οποία χρησιμοποιεί δύο κάμερες που βρίσκονται στους εξωτερικούς καθρέπτες. Αυτές παρακολουθούν τις διαχωριστικές λωρίδες, τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, αλλά και τους πεζούς.
 
Το EyeSight είναι ουσιαστικά ένα σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης, το οποίο λειτουργεί σε συνδυασμό με τα συστήματα Adaptive Cruise Control, Pre-Collision Braking, Pre-Collision Throttle Management, Lane Departure και Sway Warning, Lane Keep Assist και Lead Vehicle Start Alert.
 
H εν λόγω τεχνολογία παίρνει τον έλεγχο του γκαζιού, του φρένου και του τιμονιού ώστε να αποφύγει ένα ατύχημα ή να μειώσει τις συνέπειές του όταν πρόκειται για συγκρούσεις με υψηλή ταχύτητα. Η Subaru τονίζει πως το σύστημα έχει σχεδιαστεί ώστε να προσαρμόζεται στις οδικές συνθήκες της κάθε χώρας, ενώ υπόσχεται πως βοηθάει και στη μείωση των εκπομπών CO2.
 
To EyeSight της Subaru είναι στάνταρ στις εκδόσεις XE Lineatronic και XE Premium Lineatronic. Η διάθεση του αναβαθμισμένου Forester να ξεκινήσει στο Ην. Βασίλειο τον Οκτώβριο, με τις τιμές εκεί να εκκινούν από τις 28.995 λίρες (32.770 ευρώ).
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις