Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ανανεωμένο Kia XCeed: Μπήκε στην παραγωγή
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένο Kia XCeed: Μπήκε στην παραγωγή

12/9/2022

Το ανανεωμένο Kia XCeed με την ανασχεδιασμένη εξωτερική σχεδίαση, το αναβαθμισμένο εσωτερικό και την εξηλεκτρισμένη γκάμα κινητήρων μπήκε στην παραγωγή.

Τα πρώτα XCeed βγήκαν από τις γραμμές παραγωγής

Τα πρώτα μοντέλα του νέου Kia XCeed ήδη έχουν βγει από τη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της Kia, στο Zilina της Σλοβακίας. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο παραγωγής διαθέτει 40 νέα προηγμένα ρομπότ στα σημεία βαφής και συναρμολόγησης μέρος ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου για την αύξηση της αυτοματοποίησης, της αποτελεσματικότητας και της συμμόρφωσης με τα πιο πρόσφατα περιβαλλοντικά πρότυπα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Στη γραμμή παραγωγής πλάι στο Sportage

Μαζί με το νέο XCeed, η Kia κατασκευάζει στη Zilina και άλλα μέλη της Ceed οικογένειας, όπως και Sportage της 5ης γενιάς. Αυτή η ενέργεια έχει σκοπό να συμβάλλει επιπλέον στην αποδοτικότητα και θα βοηθήσει στην καλύτερη ανταπόκριση των μεταβαλλόμενων πρότυπων ζήτησης στις διάφορες σειρές των μοντέλων της. Κάτω από την ίδια στέγη, συναρμολογείται και ο βενζινοκινητήρας «Smartstream» 1,5 λίτρων «Kappa» και τα  ήπια υβριδικά κινητήρια σύνολα, μαζί με τον κινητήρα «Gamma» T-GDi 1,6 λίτρων.

Ανασχεδιασμένη εμφάνιση με αναβαθμισμένο εσωτερικό και σπορτίφ επένδυση GT-line

Η ανανέωση του Kia XCeed περιλαμβάνει μία ανασχεδιασμένη εμφάνιση, με αναβαθμισμένο εσωτερικό και μία πιο σπορτίφ επένδυση GT-line. Η Kia αφιέρωσε αρκετό χρόνο στην αναβάθμιση του μοντέλου και δικαιολογημένα, αφού η εν λόγο έκδοση του Ceed αποτέλεσε και η πιο καλοπουλημένη. Το XCeed κατείχε το 40% των πωλήσεων με το συνολικό όγκο παραγωγής να ξεπερνά τις 120.000 μονάδες.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε