Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Ανανεωμένο και επιβλητικό το νέο Land Rover Discovery

10/11/2020

Το πάντα επιβλητικό Land Rover Discovery, εφοδιάστηκε με μια μεγάλη γκάμα κινητήρων, αναβαθμισμένο και μοντέρνο εσωτερικό, για να προσφέρει στο κοινό του, ίσως το καλύτερο Discovery που έχει σχεδιαστεί ποτέ.

Το Discovery ήταν πάντα ένα από τα πιο σημαντικά, αλλά και αγαπημένα αυτοκίνητα της Land Rover. Οι τάσεις της αγοράς την τρέχουσα περίοδο, ζητούν περισσότερες επιλογές για το κοινό, ανανεωμένη σχεδίαση, συστήματα ασφαλείας και infotainment. Έτσι λοιπόν το ανανεωμένο Discovery, γεμίζει επιλογές την φαρέτρα των διαθέσιμων κινητήρων, τονίζει λίγο την εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση, και ανανεώνει το σύστημα ψυχαγωγίας.  



Εξωτερικά το ανανεωμένο Land Rover Discovery, έχει δεχθεί μερικές αισθητικές πινελιές, όπως η ανανεωμένη μάσκα και οι ολοκαίνουργιοι προβολείς. Εξίσου ανανεωμένα είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα, μαζί με το ανανεωμένο πίσω προφυλακτήρα.  
 

Ανοίγοντας την πόρτα, συναντάς πιο έντονα τις διαφοροποιήσεις από τον προκάτοχο του, καθώς είναι εφοδιασμένο με ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας, με οθόνη αφής 11,4 ιντσών και δυνατότητα λήψης ενημερώσεων ασύρματα (over-the-air). Φρεσκάρισμα δέχτηκαν το τιμόνι αλλά και ο επιλογέας ταχυτήτων, ενώ τα καθίσματα στις πίσω θέσεις προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση. 



Το νέο Land Rover Discovery προσφέρει ένα πλήθος επιλογών στην γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων, με 4 συνολικά επιλογές, 2 βενζίνης και 2 diesel, ενώ οι τρεις από αυτές είναι ήπια υβριδικές συνδυασμένες με 48βολτο ηλεκτρικό σύστημα. Στους κινητήρες βενζίνης, πρώτος είναι ο 2λιτρος κινητήρας, απόδοσης 300 ίππων και 400 Nm ροπής, ενώ δεύτερος είναι ο 6κύλινδρος 3 λίτρων mild hybrid κινητήρας, που προσφέρει ισχύ 360 ίππους και 500 Nm ροπής. Στους κινητήρες diesel, ο 3λιτρος Mild hybrid κινητήρας προσφέρει δύο εκδόσεις, με 249 ίππους και 570 Nm ροπής, αλλά και με 300 άλογα και 650 Nm ροπής.      
 


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις