Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Ανανέωση για το Peugeot 108

14/7/2020

Το λιλιπούτειο μοντέλο της Peugeot, αναβαθμίστηκε για να προσφέρει μεγαλύτερη γκάμα επιλογών στους υποψήφιους αγοραστές του. Διαβάστε τα νέα χαρακτηριστικά του.

Η ώρα για την ανανέωση του Peugeot 108 έφτασε, και η Γαλλική βιομηχανία προσφέρει μεγαλύτερες επιλογές εξατομίκευσης στους υποψήφιους αγοραστές του.

Στην σχεδίαση του δεν υπάρχουν διαφορές, αλλά η αισθητική του μοντέλου αλλάζει, με την προσθήκη στα διαθέσιμα χρώματα αμαξώματος, του νέου μεταλλικού χρώματος πράσινης απόχρωσης, αλλά και τις νέες διακοσμητικές λεπτομέρειες γύρω από τους προβολείς αλλά και τις κολόνες των θυρών. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής τοποθέτησης μιας πράσινης υφασμάτινης συρόμενης οροφής.


 
Η ανανέωση του Peugeot 108 δεν σταματά εδώ, αφού περιλαμβάνει, φώτα ημέρας LED, ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμό και σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής επτά ιντσών με Apple CarPlay και Android Auto. Το αναβαθμισμένο 108, είναι εφοδιασμένο και με τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού όπως τα hill-hold assist και αισθητήρες πίεσης ελαστικών.


 
Ο κατάλογος εξατομίκευσης του μοντέλου, περιλαμβάνει επίσης ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, εμπρόσθιους προβολείς ομίχλης, αυτόματοι προβολείς, και σύστημα keyless. Στο εσωτερικό του, συναντάμε την επιλογή γκρι υφασμάτινης ταπετσαρίας, με επιπλέον πράσινη επένδυση για τους αεραγωγούς και τον επιλογέα ταχυτήτων. 


 
Κάτω από το καπό θα βρούμε τον τρικύλινδρο κινητήρα 1.0 λίτρου, που προσφέρει 72 ίππους και 126 Nm ροπής, σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις