Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Ανανέωση τεχνολογίας για την Jaguar I-Pace

24/6/2020

Η Jaguar ανανέωσε τεχνολογικά το i-Pace, και πλέον το premium SUV έχει ανανεωμένο infotainment με πιο πολλές δυνατότητες, και ταχύτερη φόρτιση. Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.

Σε μια μικρή ανανέωση προχώρησε η Jaguar στο i-Pace, το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Βρετανικής βιομηχανίας, εφοδιάζοντας το με τεχνολογία αλλά και ταχύτερη φόρτιση των μπαταριών του. 



Εξωτερικά δεν βρίσκουμε κάποιες αλλαγές, εκτός από την ανανεωμένη μάσκα και τις ζάντες 19 ιντσών. Στο εσωτερικό όμως, βρίσκουμε το τελευταίο σύστημα Pivi Pro με το νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων HD 12,3 ιντσών που συνδυάζεται με ένα ζευγάρι από οθόνες 10 και 5 ιντσών. Το νέο infotainment pαρέχει ευκολότερο και πιο γρήγορο χειρισμό, ενώ στάνταρ είναι τα Android Auto και Apple CarPlay.


 
Το ανανεωμένο Jaguar i-Pace εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ που προσφέρουν 400 ίππους με 696 Nm ροπής. Η άντληση της ισχύος γίνεται από ένα πακέτο συσσωρευτών, χωρητικότητας 90 kWh που χαρίζουν αυτονομία 470 χλμ. Το Βρετανικό SUV διαθέτει πλέον γρηγορότερους χρόνους φόρτισης, καθώς επιτρέπει σε έναν οικιακό φορτιστή 11kW να προσθέτει 53 χιλιόμετρα αυτονομία ανά ώρα φόρτισης, χρησιμοποιώντας ωστόσο τριφασική πρίζα. Σε σχέση με το παλιό διφασικό σύστημα, η ταχύτητα φόρτισης είναι πλέον κατά ένα τρίτο πιο γρήγορη.
 

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις