2 φωτογραφίες »

Ανανέωση του Mitsubishi Outlander PHEV

24/2/2021

Λίγο διάστημα μετά την επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου, η Ιαπωνική βιομηχανία της Mitsubishi, προχώρησε και στην αναβάθμιση της τρέχουσας Plug-In υβριδικής έκδοσης του ιαπωνικού SUV.

 
 

Car Repair: Κάντο καινούριο με τα μισά λεφτά

Μπορεί ήδη να παρουσιάστηκε η νέα έκδοση του Outlander, όμως η Mitsubishi ανανέωσε και την PHEV έκδοση της προηγούμενης γενιάς, με βελτιωμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης, μεγαλύτερη ισχύ και μεγαλύτερη μπαταρία.

Εξωτερικά η νέα έκδοση δεν έχει καμία διαφορά από τις υπόλοιπες, αλλά η ανανέωση έγινε πράξη στο κινητήριο σύνολο του μοντέλου. Η νέα έκδοση είναι πλέον εφοδιασμένη με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2,4 λίτρων, με ένα ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω, με την συνδυαστική ισχύ να αγγίζει πλέον τους 224 ίππους. Η νέα έκδοση είναι εξοπλισμένη με μπαταρία 13,8 kWh, με αυτονομία κίνησης 39 χιλιόμετρα.  Οι Ιάπωνες αναφέρουν πως αναβαθμίστηκε και το λογισμικό της νέας έκδοσης, με αποτέλεσμα ο συγχρονισμός μεταξύ μπαταρίας και κινητήρα, να είναι σχεδόν αθόρυβος. Η νέα έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά της Αμερικής με τιμή εκκίνησης τα 36.295 δολάρια.