Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Αποκαλύφθηκε το νέο Audi S3

Διαβάστηκε από 7970 αναγνώστες - 25/6/2020

Χωρίς καμία διάθεση να κρύψει το παραμικρό, το νέο Audi S3 κάνει της τελικές δοκιμές εξέλιξης του. To εντυπωσιακό Γερμανικό hot-hatch θα συνδυάζει την premium αισθητική με τις πολύ υψηλές επιδόσεις. Διαβάστε όλα τα χαρακτηριστικά του επερχόμενου μοντέλου.

Το Audi S3 είναι ένα hot-hatch μοντέλο το οποίο έχει μεγάλο και φανατικό κοινό στην χώρα μας. Η προσμονή τους λοιπόν, φτάνει κοντά στο τέλος της, που μετά την παρουσίαση του νέου Α3, περιμένουν την «καυτή» έκδοση με αγωνία.



Το νέο Audi S3 και στις δύο εκδόσεις του, πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες της τελικές δοκιμές εξέλιξης του στην διάσημη πίστα του Νurburgringh. Η sedan έκδοση του, με το Riviera Blue χρώμα της και η μαύρη hatcback έκδοση, συνελήφθησαν χωρίς ίχνος καμουφλάζ.



Το νέο Audi S3 δεν θα έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με ένα Α3 S Line. Οι μικρές διαφορές περιλαμβάνουν λίγο μεγαλύτερες κυψέλες στην γρίλια, μεγαλύτερους αεραγωγούς στον προφυλακτήρα και δύο διπλές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης δίπλα στον πίσω διαχύτη. Φυσικά, τα φρένα θα είναι μεγαλύτερα και ισχυρότερα, ενώ μεγαλύτερες θα είναι και οι διαστάσεις των τροχών. 
Στο εσωτερικό την παράσταση θα κλέψουν τα σπορ καθίσματα, το τιμόνι, κόκκινες λεπτομέρειες και ανθρακονημάτινο φινίρισμα.



Το νέο Audi S3 θα είναι εφοδιασμένο με τον γνωστό 2λιτρο TFSI κινητήρα με ισχύ κοντά στα 300 άλογα σε συνδυασμό με S-Tronic αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, και τετρακίνηση. Το εξελιγμένο σύστημα  διεύθυνσης, την προσαρμοζόμενη ανάρτηση και το το σύστημα Quattro θα προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις αδρεναλίνης στους κατόχους του. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις