Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νέο Volkswagen Tiguan X

24/8/2020

Λίγες μέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη της coupe έκδοσης του νέου VW Tiguan X, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του μοντέλου, χωρίς καθόλου καμουφλάζ. Δείτε το νέο μοντέλο αλλά και τα χαρακτηριστικά του.

Το VW Tiguan είναι ένα από τα πιο φημισμένα μοντέλα της Γερμανικής βιομηχανίας, σε όλο τον κόσμο. Οι σχεδιαστές της εταιρίας δεν θέλησαν να μείνουν πίσω από τις εξελίξεις της κατηγορίας, και σχεδίασαν την coupe έκδοση του μοντέλου, που θα παρουσιαστεί επίσημα στην Κίνα τους επόμενους μήνες, ενώ αναμένουμε και το επίσημο λανσάρισμα του στην Ευρώπη.



Από την πρώτη ματιά στο μοντέλο θα δει κανείς τα coupe χαρακτηριστικά του νέου VW Tiguan X, με την κεκλιμένη πίσω οροφή αλλά και τη νέα πόρτα του χώρου αποσκευών. Νέος είναι και ο πίσω προφυλακτήρας αλλά και τα πίσω φώτα. Στο μπροστά μέρος οι ομοιότητες με το απλό μοντέλο είναι εμφανέστατες. 



Το νέο VW Tiguan X έχει μήκος 4.764 χιλιοστά, πλάτος 1.859 χιλιοστά και ύψος 1.628 χιλιοστά, με μεταξόνιο 2.791 χιλιοστά. Ουσιαστικά το Tiguan X έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με το Tiguan Allspace, όντας όμως κατά 56 χιλιοστά χαμηλότερο.
 
Αρχικά το νέο crossover είναι εφοδιασμένο με δύο διαφορετικές εκδόσεις ισχύος του 2λιτρου TSI κινητήρα βενζίνης (186 και 220 ίππους), ενώ οι πληροφορίες λένε πως η έκδοση της Ευρώπης θα έχει μεγαλύτερη γκάμα διαθέσιμων κινητήρων. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις