Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Αποκαλύπτουμε το νέο Hyundai i20 N

Διαβάστηκε από 18550 αναγνώστες - 6/5/2020

Η Κορεατική βιομηχανία της Hyundai, κάνει τις τελικές δοκιμές στο Ring, με το νέο i20 N, να επιδιώκει την κορυφή του ταχύτερου μικρού. Δείτε το video με τις δοκιμές του δυναμικού μοντέλου και διαβάστε όλες τις πληροφορίες του επερχόμενου μοντέλου.

Οι Κορεάτες στοχεύουν ψηλά για ακόμα μια φορά, και το καινούργιο «όπλο» τους είναι το ολοκαίνουργιο Hyundai i20 N. Στόχος τους, να βάλουν δύσκολα στα υπόλοιπα μικρά της κατηγορίας, και να προσφέρουν ένα δυναμικό και γρήγορο μικρό, που θα ενθουσιάσει το κοινό.

Το νέο Hyundai i20 N, κάνει ήδη τις τελικές δοκιμές του στην Πράσινη Κόλαση, προσπαθώντας να τελειοποιήσουν το μοντέλο τους. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν, πως κάτω από το καπό θα βρούμε έναν turbo 1.600άρη κινητήρα, αν και δεν θα αποτελούσε έκπληξη να συναντήσουμε τον νέο τετρακύλινδρο 1.5 T-GDI που έκανε ντεμπούτο στο ανανεωμένο i30. 



Η ισχύς του νέου Hyundai i20 N, θα αγγίζει τους 200 ίππους με μηχανικό ή διπλόδισκο κιβώτιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το δυναμικό μικρό θα επιτυγχάνει το 0-100 km/h σε περίπου 6,5 δευτερόλεπτα και η τελική του θα αγγίζει τα 220 km/h. Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου έχει προγραμματισθεί για τους επόμενους μήνες, ενώ εδώ να αναφέρουμε πως υπάρχουν φήμες, και για έκδοση Ν για το Hyundai Kona.

Δείτε στο παρακάτω video το νέο Hyundai i20 N στις τελικές δοκιμές του στο Ring.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις