Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Αποκαλύπτουμε το νέο Nissan Qashqai

Διαβάστηκε από 23474 αναγνώστες - 25/8/2020

Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου Nissan Qashqai, το AutoAgora σας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες του best seller μοντέλου της Ιαπωνικής βιομηχανίας με το φανατικό κοινό στην χώρα μας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στον Σεπτέμβριο θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου Nissan Qashqai. Εμείς σας αποκαλύπτουμε όλες τις πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο, που σίγουρα θα ενθουσιάσει και πάλι το Ελληνικό κοινό.

Η νέα γενιά του μοντέλου θα βασιστεί σε μια νέα έκδοση της πλατφόρμας CMF (Common Module Family), και λογικά θα προσφερθεί μόνο με κινητήρες βενζίνης και με δύο μορφές υβριδικών συστημάτων, και συγκεκριμένα το καινοτόμο σύστημα ePower της Nissan, καθώς και την plug-in υβριδική τεχνολογία από τη Mitsubishi.



Σχεδιαστικά το νέο Nissan Qashqai θα μοιάζει αρκετά με το IMQ concept που αποκαλύφθηκε πριν ένα χρόνο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, με νέα φωτιστικά σώματα αλλά και πιο δυναμικό προφίλ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο Qashqai θα είναι αναβαθμισμένο τεχνολογικά (θα εφοδιαστει με το σύστημα ProPilot), και με μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες. Εσωτερικά θα βασιστεί σε πιο minimal σχεδίαση, με μεγαλύτερη οθόνη infotainment αλλά και σημαντικά λιγότερα μπουτόν. 

Το νέο Nissan Qashqai δεν θα προσφερθεί σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, αφού η Ιαπωνική βιομηχανία έχει επενδύσει πολλά στην κυκλοφορία του Nissan Ariya αλλά και του Magnite. Η επίσημη παρουσίαση του νέου Nissan Qashqai θα γίνει πιθανότατα μέσα στον Σεπτέμβριο. 
.     

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις