Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Αυτή είναι η Bentley του Αγιου Βασίλη

Διαβάστηκε από 10810 αναγνώστες - 25/12/2020

Η Bentley παρουσίασε την Flying Spur Reindeer Eight, μία έκδοση κατασκευασμένη για τον Αγιο Βασίλη. Με 542 ίππους, τελική ταχύτητα 319km/h και πολυτελές εσωτερικό, το αυτοκίνητο είναι κατάλληλο για το γύρο του κόσμου σε μία νύχτα.

Όπως φαίνεται, ο Αγιος Βασίλης αποφάσισε να αφήσει το έλκηθρό του για κάτι πιο πολυτελές. Η Bentley παρουσίασε την Flying Spur Reindeer Eight, ένα μοντέλο που, σύμφωνα με τους Βρετανούς έγινε ειδική παραγγελία από τον Αγιο με τα δώρα.

Το αυτοκίνητο έχει αρκετές διαφοροποιήσεις από τις υπόλοιπες εκδόσεις. Καταρχάς, το «Flying B» έμβλημα που κοσμεί το καπό των Bentley έχει αντικατασταθεί από έναν τρισδιάστατα εκτυπωμένο τάρανδο, ενώ η μπορντό απόχρωση που είναι βαμμένο το αυτοκίνητο, ονομάζεται Cricket Bauble και δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη Flying Spur. Τα γραφικά στο πλάι του αμαξώματος αντιπροσωπεύουν χιονισμένες βουνοκορφές, ενώ οι υπόλοιπες λεπτομέρειες, καθώς και οι ζάντες 22 ιντσών, έχουν χρυσαφί χρώμα,



Εκτός αυτού, το όχημα, το οποίο έχει κατασκευαστεί κανονικά, διαθέτει πίσω διαχύτη και πλαϊνά spoiler από ανθρακονήματα, ενώ στο πίσω μέρος βρίσκεται μια διακριτική αεροτομή. Αυτά θα προσφέρουν «τη μέγιστη αεροδυναμική απόδοση στο υψόμετρο πτήσης», όπως δήλωσε η εταιρεία.
Τα δερμάτινα καθίσματα με τις χειροποίητες ραφές είναι θερμαινόμενα, ψυχόμενα, διαθέτουν λειτουργία μασάζ καθώς και ρυθμίσεις ανάκλησης και υποστήριξης. Οι επενδύσεις στο ταμπλό απεικονίζουν τον Βόρειο Πόλο τη νύχτα.
 


Αντί για 8 ταράνδους, η Bentley έχει 8 κυλίνδρους. Ο twin-turbo V8 κινητήρας 4.000 κυβικών αποδίδει 542 ίππους και 770Nm ροπής. Το αυτοκίνητο χρειάζεται μόλις 4 δευτερόλεπτα για το χρόνο 0-100km/h, και η τελική του ταχύτητα είναι 319km/h.
Με αυτές τις επιδόσεις, και τους χώρους της μεγάλης Bentley για τα δώρα, είμαστε σίγουροι πως ο Αγιος Βασίλης θα μείνει ικανοποιημένος από το νέο του αυτοκίνητο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις