Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Αυτό είναι το ανανεωμένο CUPRA Ateca

22/6/2020

Σε μια σειρά από αλλαγές προχώρησε η Cupra στην ανανεωμένη έκδοση του Ateca, που κάνουν το εντυπωσιακό μοντέλο, ακόμα πιο δυναμικό και θελκτικό.

Από την πρώτη στιγμή θα παρατηρήσει κανείς την ανανεωμένη οπτική του CUPRA Ateca, με το νέο προφυλακτήρα δυναμικής σχεδίασης, τους νέους εμπρός LED προβολείς αλλά και την μεγαλύτερη μάσκα. 

Στο πίσω μέρος δεν θα βρεις εύκολα κάποιες διαφορές με την προηγούμενη έκδοση, αλλά την «παράσταση» κλέβουν οι τετράγωνες απολήξεις της εξάτμισης και τα διακοσμητικά χαρακτηριστικά σε χάλκινη απόχρωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν από έξι διαφορετικά εξωτερικά χρώματα και έξι σχέδια για τις ζάντες που μετρούνται σε 19 ίντσες. 


 
Στο εσωτερικό, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών, και η οθόνη αφής 9,2 ιντσών του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, αλλά και η συνδεσιμότητα με θύρες USB-C και εφαρμογές Android Auto και Apple CarPlay, παρέχουν όλα τα απαραίτητα πλέον τεχνικά χαρακτηριστικά στο μοντέλο.


 
Κάτω από το καπό θα βρούμε τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 2,0 λίτρων με τους 300 ίππους και 400 Nm ροπής. Το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί 4,9 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα οριοθετείται στα 247 χλμ./ώρα. Το ανανεωμένο CUPRA Ateca έχει βελτιωμένη ανάρτηση, ενώ με extra χρέωση Μπορούν να τοποθετηθούν και kit φρένων της Brembo. Το ανανεωμένο CUPRA Ateca θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Σεπτέμβριο. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις