Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτό είναι το μοδάτο νέο Citroen C1 JCC+

16/11/2020

Για τους λάτρεις των χρωμάτων και της μοντέρνας αισθητικής, είναι σχεδιασμένο με το νέο Citroen C1 JCC+. Η συνεργασία με τον σχεδιαστή Jean-Charles de Castelbajac, έφερε ως αποτέλεσμα ένα pop μοντέλο στην γκάμα της Γαλλικής βιομηχανίας.

Στην επίσημη παρουσίαση της ειδικής έκδοσης του C1 JCC+ προχώρησε η Citroen, αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τον γνωστό σχεδιαστή Jean-Charles de Castelbajac. Η νέα έκδοση είναι εφοδιασμένη με χρωματικές πινελιές, δημιουργώντας μια πολύ μοντέρνα, νεανική και pop εμφάνιση.

Τα trendy χρώματα, έχουν κατακλύσει και το εσωτερικό της καμπίνας αλλά και το αμάξωμα του νέου C1 JCC+, με τα τρία χρώματα (κόκκινο-μπλε-κίτρινο), να του δίνουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα. Εξωτερικά δεσπόζουν οι μαύρες ζάντες 15 ιντσών, η μαύρη οροφή σε όλες τις χρωματικές επιλογές αμαξώματος και οι προεκτάσεις των φτερών. Το νέο Citroen C1 JCC+ είναι διαθέσιμο σε 5 χρώματα αμαξώματος: Lipizan White, Gallium Grey, Carlinite Grey, Caldera Black και Scarlet Red.  

Η νέα ειδική έκδοση ξεχωρίζει από τα αστραφτερά αυτοκόλλητα, τα κόκκινα καλύμματα καθρεπτών, τα μπλε κέντρα στους τροχούς και τα κίτρινα διακοσμητικά στις τρίτες κολόνες. Εσωτερικά συναντάμε κεντημένα λογότυπα "JCC x chevrons" στα προσκέφαλα, κόκκινο ταμπλό, λευκούς αεραγωγούς και γυαλιστερό μαύρο επιλογέα των ταχυτήτων. Κάτω από το καπό συναντάμε τον γνωστό 3-κύλινδρο κινητήρα VTi 72 ίππων, με την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση των 7 λίτρων ανά 100χλμ. 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις