Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Αυτό είναι το νέο Honda Civic Sedan

13/11/2020

Το νέο Honda Civic sedan θα έχει απήχηση σε μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό. Θα διατηρήσει καθόλου τον πρωτοποριακό του σχεδιασμό ή θα γίνει ένα μικρό Accord;

Η επερχόμενη γενιά του Honda Civic είναι στα σκαριά, και εταιρεία δοκιμάζει τη sedan έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου της.
Έπειτα από τις ψηφιακές εικόνες που έδειχναν το πώς θα μπορούσε να είναι το νέο μοντέλο, το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο που εμφανίστηκε στους δρόμους, δείχνει πως το νέο Honda Civic sedan θα έχει πιο διακριτική εμφάνιση και δεν θα είναι τόσο ακραίο όσο το υπάρχον μοντέλο.

Από τις λίγες λεπτομέρειες που μπορούμε να διακρίνουμε, ο σχεδιασμός του νέου μοντέλου μοιάζει με αυτόν του μεγαλύτερου αδερφού του, του Accord. Η καλυμμένη εμπρόσθια μάσκα είναι φαρδιά και αγκαλιάζεται από τα φανάρια, τα οποία τραβιούνται προς τα πίσω και έχουν ενσωματωμένα τα φώτα ημέρας.
Ο προφυλακτήρας  έχει έναν φαρδύ αεραγωγό στο κέντρο, και εκατέρωθεν υπάρχουν στρογγυλοί προβολείς ομίχλης.



Στο πλαϊνό μέρος του νέου Honda Civic sedan διακρίνουμε ένα έντονο νεύρο που βρίσκεται χαμηλά στις πόρτες, και πιο κάτω υπάρχουν sideskirts  που έχουν sport και αεροδυναμική σχεδίαση, ενώ η πίσω κολώνα είναι έντονα κεκλιμένη, δίνοντας έτσι δυναμισμό στο όχημα, διατηρώντας ένα κομμάτι από τον χαρακτήρα του τρέχοντος μοντέλου.

Εκτός αυτού, υπάρχει μια ενιαία γραμμή που ξεκινά από το εμπρός καπό και φτάνει μέχρι τα πίσω φανάρια, τα οποία έχουν μοντέρνα σχεδίαση, είναι τεχνολογίας LED και αγκαλιάζουν τις γωνίες του αμαξώματος, ενώ ενδιάμεσά τους σχηματίζεται ο τραπεζοειδής χώρος για την πινακίδα κυκλοφορίας.



Όσον αφορά το εσωτερικό, ενδέχεται να είναι είναι ανανεωμένο και θα περιλαμβάνει πολλή τεχνολογία και συστήματα ασφαλείας.
Παρόλο που έχουμε μια πρώτη γεύση από την εμφάνιση του αυτοκινήτου, δεν γνωρίζουμε ακόμα κάτι σχετικά με τα μηχανικά του μέρη. Οι επίσημες λεπτομέρειες, που θα συμπεριλαμβάνουν και πληροφορίες για τους κινητήρες, θα έρθουν αργότερα μέσα στο έτος ή στις αρχές του 2021.

Η επόμενη γενιά του Honda Civic θα παρουσιαστεί online στις 17 Νοεμβρίου.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις