Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Αυτό είναι το νέο VW Polo GTI facelift

Διαβάστηκε από 31730 αναγνώστες - 2/4/2021

Το νέο VW Polo GTI facelift θα παρουσιαστεί το φετινό καλοκαίρι, και εμείς σου παρουσιάζουμε πως θα είναι το μοντέλο και με ποια τεχνικά χαρακτηριστικά θα κυκλοφορήσει, το μικρό hot hatch της VW.

Η παρουσίαση του νέου VW Polo πραγματοποιήθηκε ήδη, και η αναμονή για την έκδοση GTI, έχει ήδη ξεκινήσει. Με δεδομένη την αναβάθμιση του μοντέλου σε εξωτερική σχεδίαση αλλά και τον εμπλουτισμό των διαθέσιμων συστημάτων τεχνολογίας, το Polo θα καταφέρει να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην κατηγορία του. 


 
Το νέο VW Polo GTI θα υιοθετήσει τη νέα εξωτερική σχεδίαση των απλών εκδόσεων του, με τα ανασχεδιασμένα LED φώτα, τα εντυπωσιακά λεπτά μπούμερανγκ LED φώτα ημέρας, αλλά και τα νέου σχήματος πίσω φώτα. Η έκδοση GTI όμως, θα είναι εξοπλισμένη με νέους δυναμικούς προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, με μεγαλύτερους αεραγωγούς και νευρώσεις.

Το νέο VW Polo GTI θα είναι εξοπλισμένο με ζάντες νέας σχεδίασης και νέο σύστημα εξάτμισης. Κάτω από το καπό θα θα συνεχίσει να παίρνει ισχύ από έναν 2λιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 200 ίππων και 320 Nm ροπής. Η επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις