Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτό θα είναι το νέο Renault Kangoo

12/11/2020

Ήρθε η ώρα της ανανέωσης του 1ου σε πωλήσεις, στην κατηγορία ελαφρών επαγγελματικών. Το νέο Renault Kangoo θα έχει σαν σημείο αναφοράς, το hi-tech εσωτερικό, τις μεγάλες δυνατότητες μεταφοράς φορτίου και τους νέους «πράσινους» κινητήρες του.

Το Kangoo για την Renault δεν είναι ένα ακόμα μοντέλο στην γκάμα της. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά αυτοκίνητα της, αφού το Kangoo είναι παραδοσιακά πρώτο σε πωλήσεις στην συγκεκριμένη κατηγορία. Όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς, οι Γάλλοι δίνουν μεγάλη σημασία και φροντίδα κάθε φορά στην ανανέωση του μοντέλου

Η προηγούμενη δεύτερη γενιά του Renault Kangoo κυκλοφόρησε το 2013, ως ανανέωση της έκδοσης που κυκλοφόρησε το 2007. Αν αναλογιστούμε πόσα πράγματα άλλαξαν τα τελευταία χρόνια στην αυτοκίνηση, μάλλον έχουν αργήσει να κυκλοφορήσουν την τρίτη γενιά του επαγγελματικού μοντέλου της, ειδικά αν αναλογιστούμε πως PSA, Citroen και Peugeot ανανέωσαν τα επαγγελματικά τους μοντέλα (Berlingo και Partner) το 2018. 
 
Το νέο Renault Kangoo λοιπόν, θα έχει μια πιο μοντέρνα και εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Renault έχει δώσει μεγάλη σημασία στην αύξηση του χώρου φόρτωσης αλλά και στον τρόπο πρόσβασης σε αυτόν. Χαρακτηριστικά αναφέρουν πως η πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης θα γίνεται από την πλαϊνή θύρα, αφού δεν θα υπάρχει μεσαία κολώνα, στο νέο μοντέλο.

Μεγάλες αλλαγές περιμένουμε και στο εσωτερικό του νέου Renault Kangoo, αφού θα είναι εφοδιασμένο με μοντέρνο εσωτερικό και προηγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, μέσω του infotainment. Στον τομέα των κινητήρων, περιμένουμε σίγουρα πια, μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση αλλά και τον γνωστό υβριδικό E-Tech κινητήρα της Renault. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις