Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ανανεωμένη Χ1 βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών.

BMW X1 Facelift: Πότε έρχεται;

22/10/2018

Mέσα στο 2018 αναμένεται η παρουσίαση της X1 facelift από την BMW. Διαβάστε τι πρέπει να περιμένουμε.

To πιο προσιτό μοντέλο Χ της βαυαρικής μάρκας είναι αυτή τη στιγμή μαζί με τη Χ6 τα πιο παλιά μοντέλα της γκάμας, ωστόσο φαίνεται πως αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα, αφού το πρώτο αναμένεται να «φρεσκαριστεί» ενώ η Χ6 θα λάβει νέα γενιά πολύ σύντομα.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η ανανεωμένη Χ1 βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών και ότι ετοιμάζεται να υιοθετήσει νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα και καινούριο προφυλακτήρα με έμπνευση από την μεγαλύτερη Χ2. Όσον αφορά το πίσω μέρος, δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές, με την μάρκα να θέλει να επιχειρήσει πάντως να δώσει ένα πιο «ώριμο» στυλ στο μοντέλο, ίσως με νέα φωτιστικά σώματα.

Η οικογένεια κινητήρων κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει ίδια, με τις εκδόσεις βενζίνης να εξοπλίζονται με ένα ειδικό φίλτρο λόγω των νέων τεστ εκπομπών ρύπων WLTP, ενώ στο diesel, οι κινητήρες θα επωφεληθούν από νέο λογισμικό στον εγκέφαλο για καλύτερη οικονομία καυσίμου και μικρότερες εκπομπές CO2 και ΝOx.

H επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης Χ1 αναμένεται πριν το τέλος του 2018, με το ντεμπούτο της στα μάτια του κοινού να γίνεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις